gott!

Måste säga att Äppelvinet smakade ungefär som äppelpaj, as gott! Och citronvinet smakade ungefär som vittvin fast lite surare, skit goda var dom iallafall! Så det var ett bra köp ;) haha, på facebook skrev jag "drinking beer! ;)" och mormor blev lite galen, så dagens skratt har man verkligen fått! :D haha, jag är skit hungrig och tycker att vi borde äta snart men typ ingen har kommit ännu så går ju inte :o bajsigt värre, vad ska ni göra ikväll? Vara skit full/sitta vid en brasa med vänner/dricka med måtta? osv. Tell me! :D Ne nu ska jag gå och ta lite mera vin och se glad ut! HAHA, skriver ngog mera senare ska ni se :)



hey bitches, lets party!


nu har jag druckit upp ölen mina och ska s...

100430_154155 (MMS)

nu har jag druckit upp ölen mina och ska sikta in mig på vinet, men vilket utav dom? Ja det är frågan ;) kvällens facelook på bilden iallafall.


citron vin?

For som sagt in till stan och köpte vin, men smultron vinet var slut så det blev äppelvin och citronvin. Nån som har smakat och vet att det är gott? Sitter just nu och dricker en öl och funderar på vad jag ska göra ikväll, om jag ska vara hemma och dricka med pappa och en massa folk som ska hit eller om jag ska fara på en fest i gullänget.. dont know what to do. Men vi ser väl vart jag far, lär iallafall dricka här hemma tills vi har ätit osv. Och sen så får vi ju se vad jag gör, vi ska ju basta och grilla lite ikväll och det känns verkligen kul att vara hemma med familjen här och umgås med massa folk som ska hit, sedan kanske ut och åka bil. Just nu så är min farbror här och dom står i köket och surrar en massa om sprit eftersom jag ska dricka haha, aja. Min familj är som den är men nog fan älskar jag den för det. Älskar dom verkligen, och har saknat dom har jag kännt. Så det är skönt att vara här ikväll. och jag hoppas även att Hanna ska vara hemma ikväll så får vi umgås lite, kolla in hennes blogg med ;D Ne nu ska jag joina resten utav familjen och invänta dom andra och sminka mig. Ha en riktigt bra kväll och drick inte för mycket!


Ge mig hion... gah :(


Sista april!

Gah, denna månad har gått oerhört fort måste jag säga! :o Idag så är det iallafall sista april eller ja valborg som dom mesta säger, klev iallafall upp runt 10 eftersom vi är barnvakt åt en liten unge. Eler liten och liten.. hon är 3! haha, iallafall så gick hon runt med mina högklackade skor så då vaknade jag, åkte till moliden med Carola eftersom hon skulle göra något. Och kom hem för ett tag sedan och nu så har jag duschat och ligger i soffan vid datorn och ska snart in till stan och köpa lite vin tills ikväll. Och nu ska jag åka! Skriver mera sen :)


kurragömmaaaa

HAHAH, satt och gjorde klart läxan och sedan så kom Kp,Jacke och Nicklas och hämtade mig. For runt och sladdade i rondeller osv. As kul iallafall :') Tycker verkligen synd om er som är åkrädda, gah.. Ni missar ju livets höjdpunkt, när man sitter där i bilen och dragningskraften drar huvudet bakåt och kroppen slimmad mot sätet och man snurrar runt runt och vet att man kan träffa något när som helst. Gah! Så underbar känsla, iallfall så kom en bil med två tjejer och Kp hedde på hellyset och dom stannade upp och sedan körde dom så vi kom på att följa efter dom och helt plöstligt var vi före dom och dom jagade oss osv. hahaha, fyfan vad sjukt roligt man kan ha. "Det känns ungefär som på dagis eller ja när man var mindre, killarna jagar tjejerna och tvärtom" Sa Nicke, haha det stämde fan. Men då slog det mg.. VAD VAR JAG!? Var jag en tjej eller en kille i det läget? Eftersom jag satt i bilen med bara killar och jagade tjejerna och tjejerna jagade dom, men fick vara vad jag ville sa nicklas.. Kom fram till att jag kunde vara transa och sedan kunde jag lägga in en socke i byxan och säga med till gjord kill röst "Tjena brudar, kan ni inte komma och smeka lite? Jag vill bara leka ;)" hahaha.. Sjukt! Sen så hade max stängt när Jacob väl blev hungrig och då blev Nicklas sur, hahah. Sjuka kvällar säger jag bara, men man måste vara ung och leva livet innan man blir gammal. Jag menar.. Hur kul är det att inte ha något att se tillbaka till? ;D Ne nu ska jag gå och krypa i sängen så jag kan komma upp runt 10 imorgon.. Känns omöjligt, gah.. Måste bajsa nu om ni ville veta ;) Tjoho! Nattinatti


dadi..dadi cool!

Sitter hos min pappa, just nu så befinner jag mig i köket med en trött liten unge som jag helt plöstligt fick ansvar över när Carola somnade och pappa var nere och fixade och donade i källaren. Så går lite tungt på läxfronten just nu.. Men känner verkligen hur jag vill bli klar med den så fort som möjligt så jag kan börja med en annan läxa. HAHAHHAHA! ungen kröp nyss som en katt på golvet! ;o Normalt, jappjapp!Sitter och dricker lite öl medans jag ska göra läxan, har kommit väldigt långt på den. Skönt, snart är den klar så jag kan börja med andra so läxan.. Gosh, känner bara hur jag dränker mig själv i alla läxor, menmen det blir bra tillslut! Imorgon kommer det tydligen massa folk hit så jag vet inte alls hur jag ska göra, ska iallfall börja dricka lite här hemma och sedan kanske bege mig till gullänget eller så stannar jag bara här.. Får se:)! Blir nog bra hur som helst. Ne ska forsätta med läxan så den är klar nångång så hanna kan få låna datorn. Skrivwer senare!




downdowndown..upupupup.. swim!

Mamma skjutsade mig till skolan idag, hade  bara en riktig lektion kan man säga dom två andra såg vi på en film som var sjukt bra! Och sedan så hade vi hjärn och lungräddning efter lunchen, gick kanon bra! Hånglade med en docka för 10 tusen ;) RAWR! haha, sen så åkte jag in till stan med Jennie och Lisa, träffade Micha efter ett tag och vi gick runt och töntade oss som tusan. haha Men kul som satan var det kan jag lova. *håller för näsan och går nereåt* medans säger man "downdowndown" *simmar med händerna uppåt* medans man säger upupupup! sen så gjorde vi björn gustavsson dansen, vi gjorde mionwalk osv. As kul. och nu är jag hemma igen. håller på att packa eftersom att jag ska till pappa så fort jag har skrivit det hära, blir där tills imorgon :)! Skriver när jag kommer till pappa istället, ha en bra dag! :) 

less.

Gaha, nu kom den dära vanliga rubriken dit igen.. Vad vill den mig?! Aja, iallafall så har jag haft fredag hela dagen i huvudet och varit skit trött (som man är sista skoldagen) Så efter bilden frågade Ullis om kvi skulle gå och äta och jag insåg inte att jag hade lunch så satt och väntade typ precis innan matsalen stängde så kom jag på att jag hade lunch så då gick vi och åt. Efter skolan så for jag in till stan träffade Tina,Kina och Tinas lillasyster Tette. Åt mjukglass och glassa i solen idag igen!! haha, sen så gick jag och tina och köpte såpbubblor! :D Gah, kändes verkligen som om sommaren hade kommit då, blev otroligt glad och sen så gick jag hem när min kusin var klar på stan och vi fixade mitt löshår igen! Gah, sjukt skönt iallafall- Sedan så åkte jag till gårn, åt bullar :3 haha. Och nu ska jag börja göra lite läxa, så... Skriver imorgon! :)



bild på Kina och våran molikyl(?) bubbla! :D


står och väntar på bussen, ska in till sta...

100428_132011 (MMS)

står och väntar på bussen, ska in till stan och träffa tina


död karin = en bra karin?

Till den anonyma som skrev att jag borde ha mera bilder i mina inlägg i know, i'm sorry. Men min kamera funkar inte, men försöker ta med bilder så ofta jag kan! Tyvärr blir det allt för sällan.. Ska skärpa mig! :D Kom precis hem från en långpromenad med mamma min, fy i ballen vad skönt det var! Men gosh.. En stund trodde jag verkligen att jag skulle dö, inte rört mig på länge (utom på idrotten då). Gick från mig (museet) upp mot park (uppförsbacke!) sen till salmostaden sen världens drygaste väg till Järved med fullt med uppförsbackar och shit. Sen så Från Järved och hem, gick hemmifrån runt 7-8 och kom hem nu så en bra promenad kan man ju säga att det var. Kanske lite väl mycket att börja med för en med dålig kondis och en latjävel! ahah, men det är mitt egna fel. Fick nå fnatt och fick för mig att jag ville ut och gå så frågade mamma, men nu har jag fått betalat för det.. GOSH vad jag är svettig. As mysigt ;) haha, nu har jag en räddare i nöden också en kompis sitter och skickar en massa in flames/slipknot låtar till mig så jag kan lägga in i mobilen<33 Tog bort alla mina låtar för jag villa få plats med mer videos och shit, men nu när jag har bestämt mig för att röra på mig oftare så kan det vara skönt att ha några låtar att lyssna på iallfall. Ne nu ska jag göra några situps och svalka av mig med en skön dusch. Sen ska jag nog krypa ner i sängen och se på film, lär somna gott ikväll och snabbt. Och skönt lär jag också sova! FAN vad bra det hära känns! :D Min firefox har typ damp så kan inte lägga in den dära vanliga "lots of love /k" så... Ha en bra kväll pusss och kram! ;D ska kanske sno mammas kamera imorgon eller idag och göra en videoblogg också? Vet att jag ALLTID säger så och det aldrig blir så, men är så ovan att prata framför kameran och jag kan verkligen inte vara seriös..

Föräldrarmöte..

NU ÄR JAG ARG!! HADE SKRIVIT JÄTTE LÅNGT INLÄGG OCH BAH TJO I TROSAN SÅ VAR ALLT BORTA!? INGEN GLAD KARIN JUST NU KAN JAG SÄGA...

iallafall så kom jag nyss hem från föräldrarmötet, kändes lite onödigt att fara dit när jag visste allt redan. Vi ska till bergön på klassresan, singstar tjosan, kubbturnering osv. Blir nog kul, som sagt, det blir ju vad man gör det till! Inte för ni lär bry er så mycket om vad jag och min klass ska åka någonstans. haha, fick en mjukglass kompis efter att jag hade skrivit förra inlägget. Blev kalas glad, så kutade ner på staden med voffsen min och köpte mjukglass, sattr och glassa oss i solen (fattar ni? AS KUL KARIN).. Sen så träffade vi Tina och efter ett tag så följde jag med och träffade hennes låtsas mamma osv. Ska kanske vara med Tina på sista, dont know yet. Har inte bestämt ellt kolla runt riktigt mycket så ser var kvällen tar mig, har iallafall bestämmt att jag ska sova hos papa från torsdag till fredag. Men måste hem till mamma på kvällen eftersom jag ska upp och jobba dagen efter. Känns lite tungt, men karin fixar allt som sagt ;). Ne ska ta och kika på skolavslutningsklänningar nu eftersom jag inte tyckte om den jag hade beställt.. Gah, vill ha en svart klänning på skolavslutningen men nej. Kanske kan få mamma att köra lite motorcykel så jag får åka. Men lär inte gå.. Försökte få hon att köra den till föräldrarmötet också men icke sa nicke! (Eller.. var mamma som sa nej och inte någon nicke hehe..) Ne nu ska jag göra något nyttigt, kola på kläder :') haha, Ha en bra kväll så skriver jag nog senare! (gah detta blev typ hälften utav vad jag skrev först..)


home going.

Är hemma nu, känns otroligt skönt när man fick sluta tidigare ;) + tidig dag imorgon! Awesome, har provat klänningarna som jag har fått hem nu. Skolavslutningsklänningen föll mig inte precis i smaken.. Såg ungefär ut som om jag skulle dansa balett?! WTF! haha, aja, får väl se vad jag gör. Och på middagsklänningen syndes mina höfter jätte jätte väl :o as gay, nejmen avslutningsmiddagsklänningen älskar jag verkligen. Kanske beror på att det är nitnar på den och jag älskar nitar? Eller för att den är svart och jag använder typ nästan bara svarta klädeR? WHO knows?  Min hund kommer snart hit och jag är äckligt sugen på mjukglass så jag funderar på att ta voffsen och ta ut pengar och sedan gå och köpa mjukglass? Ja vi ser väl vad jag gör ;D båda sakerna känns iallafall sjukt lockande, eller så tar jag med mig min vän Caroline och käkar mjukglass? ja vi ser som sagt. Ska kolla om jag kanske hittar en annan klänning eller något sådant, så jag slipper känna mig obekväm. Hade det inte varit för volangerna hade jag använt den direkt menmen.. Ne! Ska prata lite med caroline nu ;D Ha en bra dag!


Skeeewl

Har svenska just nu.. Snart haft det typ en timme, och ska ha det en till timme!? gah.. Iallafall så igår så orkade jag inte fara någonstans så Tommy kom hem till mig och vi såg på "the new guy" och pratade om när han hade gått i sömnen? 8)  Hhaha, ja.. Sjuka saker visssa gör när dom sover! Håller på att skriva om boken "kort kjol" ja.. Har nog inte så mycket att berätta, är lite små sur för jag försov mig imorse så jag var tvungen att ta moppen hit. Aja, Biffsås eller sånt idag? uh.. Tur vi bara har svenska i typ 2 timmar nu sen engelska och sedan så har vi ingen idrott så har språkval och sedan så slutar vi ;D AS skönt! Och ikväll så är det föräldrar möte, känns as drygt.. Aja ska börja jobba. Ha en bra dag :)


skor.

Gosh vad jag somnade fort igår, men skönt var det. For till skolan och hade musik första timmen, rappade nationalsången? hahaha lät förjävligt! Sen så ska man göra en egen rapp typ? haha jag och forza ska göra om en låt och översätta den till svenska osv. Så blire kanon! :D ahah kommer nog också låta förjävligt med skit samma, mamma hämtade iallafall mig efter skolan och vi for till skokanonen och kollade på skolavslutningsskor med hittade bara med nitar på :') Kanske blir dom ändå, vi får se. Och sen till strömsknallen och köpte ett nitbälte, sen for vi någon annanstans. Sen hem och jag har sett på lite simpsons och shiet, sitter just nu och väntar på att mamma ska göra tacopaj för jag är verkligen vrålhungrig! Sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske gårn eller vara med någon jag får se! Ne nu ska jag se lite på tv, ha en bra dag!


Orkar inte.

Jag orkar verkligen inte blogga idag, men har iallafall inte gjort något speciellt. Tommy kom hit en stund, vi pratade och shiet. Somnade i soffan efter att han for, vaknade utav att mamma min kom hem och då kom jag på att jag skulle ha gjort mat.. HAHA, bra där karin. Sen så har jag sett på tv och suttit här. Dricker kaffe och se på wallander, gosh.. Känns jobbigt med skolan imorgon efter dom hära få timmar man har fått sömn i helgen. Aja, ska se klart på Wallander nu så skriver jag imorgon istället.


dead and gone.

Mitt självförtroande
försöker tar livet av
sig hela tiden.

Och jag tror det har lyckas nu.


trötter

Jag kom hem runt 4, somnade 5-halv 6 och klev upp 11.. Dåligt med sömn denna helg kan jag ju säga, men roligt har jag haft! For till Julia och drack med några och helt plöstligt så skulle alla till västerhus där en kompis fyllde år, men jag orkade inte fara dit så ringde Tommy så åkte runt med han, sladdade osv. Hade kul, sjöng och dansade till fula låtar och ja. Sen så hade han någon kuppong sak typ.. "köp två mål och få en maxbox" Så Tommy och Marcus köpte mat och jag fick en barnbox :') Och en ritbok!! GAHA :D  Så ska sätta mig framför tv;n och rita i den snart, hahah. Undra vad man ska göra idag.. Kanske bara ta det lugnt och ta han om mig själv dag eller göra massor så man är trött sen? Annars tvinga någon att se på film med mig? Ja vi ser väl vad jag hittar på, nu så ska jag nog göra frukost och dricka te! Åh vad gott, har verkligen inte druckit te på länge. Måste även tilläga att det är soligt och skönt ute, me like. Ne nu pratar min mage alldes för högt, så ska kasta i mig lite mat så den blir tyst!


kom precis hem, for som sagt till Julia oc...

100424_190246 (MMS)

kom precis hem, for som sagt till Julia och drack och hade trevligt med vänner,sen drog dom till västerhus och jag ut och åkte bil med tommy :) godnatt! Puss


getting reddydydyyyyy

Sitter här och har duschat,rakat benen osv. Gjort ansiktsmask, fixat mig och klätt på mig. Sitter här och dricket ett glas rött och funderar på vad man ska göra ikväll, ska nog till Julia en sväng och sedan får jag se vart kvällen slutar. Efter lite sanning och konka! HAHAH skoja ;) nejmen, jadu.. Vad som häönder ikväll är en bra fårga. Kanske ska flörta med någon utav mina körkortskompisar och kolla om man får åka senare ikväll. Sitter inte illa iallafall, så länge det är bra musik i bilen så trivs jag! Har laddat hem lite musik från youtube som jag ska lägga in i mobilen, spelat in en misslyckad sminkinlägg som tar slut typ medans jag prastar för batteriet var slut.. Så ja :D! Ska ladda upp den senare, ne ska nog gå och hitta på något och sedan göra mat åt mamma eftersom att mamma jobbar nu ihelgen så är det lika bra att ha mat klar när mamma kommer hem så är hon glad som är lärka eller något? Och då kan man få fram mycket :D Ne, men lägger upp sminkinlägget senare.


Rakar du benen?

Har ett tips till er tjejer som rakar benen, om ni vill ha extra mjuka ben så ska ni ha balsam på benen medans ni rakar dom. Dom blir otroligt mjuka!

lycklig x3000

Gosh, igår kväll blev jag så himla lycklig.. For till gårn efter att jag hade varit hos min farbror, var där en stund och spelade mariokart med Jacob och Ida osv. Sen så kom Andre så då åkte vi och skjutsade några, for till gårn och skulle hämta upp Tina, och även Ida. Skjutsade hem Tina, åkte runt till typ 2-halv 3 med Andre och sen så flyttade vi över till Tommy's bil och dunkade gammal fjortismusik och sjöng osv. Sen så for vi till Statiol norra, och vad står där?! JO EN SUPRA!!! Jag kan ju säga att jag fick ståtrosa, gosh.. Sen så hängde vi efter den på e4an, måste sett ganska dumt ut xD Han var inne på norra och vi hade ställt bilen just utanför hans bil och alla satt och glodde på supran, sen så for vi. Och gick in på norra, mötte honom där inne, gick ut och ställde oss bakom supran, haha. Hej stalker! Sen så stod det en annan skit snygg bil på norra, kommer dock inte ihåg vad den hette. Sen så for vi ner på hemköps parkeringen/max och då ser vi blå ljus och undrar vafan som har hänt. Då har ett par turkar hoppat ÖVER maxrondellen xD hahahahahah, sen hade oljeskiten lagt av så dom var tvungen att knuffa bilen, hahaha. Gánska roande kan jag ju säga iallafall :) Kom hem typ.. 4 eller så på morgonen, kom hem när mamma skulle upp till jobbet (Y) Kanon bra Karin, haha. Somnade kanske halv 5-5 och vaknade för en timme sedan, JÄTTE PIGG! :o vafan är det för fel!? ne nu ska jag gå och göra frukost, ha en bra dag!


Supra bil! Fast den vi såg hade svart huv och resten var rött.


tårta.

Sitter hos min kusin som fyller år, haha. Men han är inte så närvarande eftersom han är och leker i sitt rum med sin bror och min låtsas lillebror, lika bra det så blir det lite lugnt här. Ska snart hugga in på tårtan, iallafall så ska jag mest troligt till gårn senare, så skriver väl när jag kommer hem ikväll eller liknande, tjuvlånade bara datorn :) Ha en bra dag


homework-

Gjort lite läxa, kommer tyvär inte så långt när man inte vet hur man ska skriva och kan inte ta hjälp utav mamma för hon har ju inte läst boken eller sett filmen.. Har as ont i min tunga!! Känns typ som om jag har bränt den, men har inte druckit nått varmt idag.. Eller jo kaffe men hade ont långt innan. Känns inte så bra, ska till pappa imorgon efter skolan och sedan så ska vi till min kusin och gratta honom. Kuligt, har ju blivit så man inte träffar släkten på pappas sida så ofta nu tyvär. Men blir nog kul, sen får jag väl be pappa skjutsa mig till gårn eller liknande så jag har nått att göra, sitter även och kollar på hårfärger. Ska ju färga om innan skolavslutningen så ska färga till typ en färg Audrey Kitching har/haft <33 Love på henne säger jag bara. Har tyvär inget intressant att säga, ska nog gå och dricka lite vatten och hoppas på att min huvudvärk försvinner. Som sagt så ska jag ju till pappa imorgon efter skolan så blir dåligt med inlägg imorgon tyvär! Ibland önskar jag att jag bloggade på devote så jag kunde tidinställa inlägg :) Eh.. Nu ska jag gå och drömma om sommar i våran kalla lägenhet. Ha en bra kväll!




less *.*'

Gillar att nästa alla rubriker denna vecka har stått hur less jag är men gosh.. Sommarlov nu? JA TACK!!
Hade mattenationella imorse, gick halv bra tror jag. Eh vafan jag försökte iallafall. Och just nu så sitter jag med bokrecensionen, drömmar om sommarlov.. Mormor var här en stund och tyckte jag skulle bli nå skit, men jag blåvägrar. HAHAH, ne.. Tror om man ska forsätta jobba på så man är klar med denna imorgon? Sounds awesome, sen så har jag även so saken.. Langa fram lite godis sen ska jag börja jobba ;D!

om jag vore..

KISSIE!
Så skulle jag:

* Förminska brösten. - ser inte naturligt elelr fint ut till en smal kropp!
* Fixa håret. - lägga i lite ljusaslingor eller liknande, tråkigt med en färgat.
* Förminska läpparna. - vem vill se ut som en anka? helt seriöst, det är bara för mycket.
* Sluta redigera bilder. - Vara så naturlig som möjligt på min blogg, folk kommer ändå se mig i verkligheten så dom lär se om jag photoshopar eller inte.
* Göra om bloggen! - uppmana mina läsare till att äta,vara naturliga,lär dom tycka om sig själv osv.

skewl.

Blev lite strul med datorn igår och det är därför jag inte skrev några mera inlägg, sitter just nu i skolan och håller på med en bokrecension om "kort kjol" riktigt bra bok! Ska även göra "Om jag vore.." när jag kommer hem, slutar om en kvart om jag har tur. Så slipper jag typ vänta länge på bussen, ne nu ska jag fortsätta arbeta så jag har mindre att ändra ikväll :)! Ska även börja jobba lite med en extra uppgift som vi har fått, om man vill ha bättre betyg och så vi kan visa vad vi verkligen kan. Så ska göra det, kanske ska göra mat ikväll också.. överraska min mami lite, ja.. Vi ser väl, jag skriver iallafall när jag kommer hem :)!


ÄNTLIGEN!!1

är ås jävla lycklig så jag bara vill skriva med caps så ni ska förstå ungefär, med tekniktemat är slut så nu är det färdigbyggt med lego!! SÅ JÄVLA GLAD! finns nog ingen gladare än jag just nu, fast har fortfarande massa tankar.. Dock inte kring lego men om annat, om gymnasiet.. Om det är värt att gå iv och bygga på allt och sedan gå frisör med 95orna, eh vafan! Jag ser väl hur jag känner, ska snart tvinga min mamma göra våfflor till mig, sen så ska jag gå ner på stan och ta ut pengar, köpa choklad och sedan åka till gårn! Känner att jag måste rensa mina tankar och vara bland folk som får mig glad, iställer för att sitta hemma och tänka en massa. Ne.. Ska se på tv nu så skriver senare½


dating in the dark.

HAHA, så sjukt program måste jag verkligen säga. Menmen, väljer matt att ställe upp så gör man ;D Förstår inte hur man kan börja hålla på där i mörkret dock, men deras val :)! Har städat toaletten,duschat och sett på tv. Har verkligen inte haft någon ork till att göra något idag kan jag säga, eller ha målat om mina naglar till en blå/svart-färg. Ska alldes snart dricka te och se på tvn innan jag ska tvinga min själv ner i sängen så jag kommer upp imorgon, har ju utmaningen.. Gick inte så bra idag att göra den idag, inga speciella ideer har vi. Och om vi har dom så tycker vi dom suger och orkar typ inte göra dom. Känns skönt att ha pengar igen, kanske man ska gå och sola en sväng imorgon så man slipper vara likblek än, ne.. Nu ska jag göra lite nytta här hemma så min mamma blir glad när hon kommer hem (tycker hon borde ha varit hemma för ett tag sedan.. men vet inte) Aja! Skriver imorgon, ha en bra kväll!




argalappen.se

Hett tips till er som vill ha nått att skratt till på natten eller bara vill få er ett gott skratt. Eller få tips på hur ni ska skriva en arg lapp till grannen ;)

Så sjukt rolig sida måste jag säga! klicka här för att komma till sidan!








Hiss 'N' diss!


* Choklad - får nog vilken människa som helst på en gnutta bättre humör eller på andra tankar.
Våga testa nya smaker! Btw nya passion och chili är as god (äter just nu  :D)

* Kärlek - Det borde även vara med på dissar listan men när kärlek är bra så är det som toppen på snoppen. Nejmen.. Den glada,spralliga personen man blir, och alla dom dära kittlande fjärilarna i magen.. UNDERBART!

* Klackar - Inte nog med att man blir lång och ännu snyggare men om man har lite "grövre" lår så är det ett hett tips att använda högklackat, eftersom det får benen att se smalare ut! :) Ni som säger att ni nte kan gå i dom, gå runt i högklackat hemma så lär ni er.

* Roliga klipp/låtar på youtube - Är man är sur/ledsen/less osv. Så ska man verkligen söka på sjuka/fula/roliga klipp där, gosh. vet inte hur många gånger jag har blivit på bättre humör tack var det youtube.





* Folk som talar bakom ryggen på en!  T.ex. en tjej som sa att mitt hår blev skit snyggt osv, sen så hade en kompis att hon sa att det såg förjävligt ut. Visst fine att hon tycker så, men varför säger hon det till någon annan än till mig som det handlar om? Hade inte precis blivt sur osv. Alla har ju sin egna uppfattning.

* Hår! Tänk er typ.. En stor mans fot (typ.. storlek 45) och på tårna är det svarta hårstrån, och på foten med. Hur äckligt är inte det? Eller typ.. fulla ryggen med hår! UH :(

* FÖTTER!! finns absolut inget värre än fötter, synd att vi måste ha fötter.. skulle ha skärt av mina för länge sen annars.. Uh, jag hatar verkligen fötter och min jävla fotfobi. Jag mår illa bara jag tänker på fötter..

* Dåliga förlorare. - är nog en liten utav dålig förlorare utav min själv men jag kan iallafall dölja det.  Men dom som verkligen blir sur,arg,ledsen och börjar skrika och ser ut som om dom ska gråta vilken sekund som helst.. Jag menar.. du förlorade liksom inte ditt liv eller så? 8)












i will kill you!!

GAH, känner att jag bara har lust att ta på mig en rånaruva och bara hugga ner alla.. Okej, så illa är det nog inte. Men är ännu mera less på legot, gosh.. Iallafall så efter skolan så hade jag utvecklingssamtal, gick bra. Men ville bara hem och sova, så var lite små putt. Sen for vi och hämtade min moppe så jag körde hem den hit till stan. Juste! ska göra hiss och diss senare. Nu ska jag äta lite choklad som min mamma kom hem med till mig, och sen så skriver jag senare! :)

Update: jag kom på att jag skulle berätta att jag har gjort omval idag, sökte fordon i första val,sen bygg, sen industri :)!


godmorgongodmorgon!

Nyss vaknat, eller vaknade 6 men valde att somna om :) Gosh.. känns dåligt lockande att sova hela jävla dagen idag, menmen.. Ska äta frukost och fixa mig på 10min nu, så.. Ha en bra dag på skolan/jobbet/hemma!


pain in the asssssssssssss!

Jag har ont i arsle.. HAHA, jävla trästol som vi har till datastol alltså. Ändå så har jag bara suttit här 10min, bra där. Gjorde mat som sagt, blev skit god! Gosh, mästerkocken här. haha skoja, eh.. For till gårn, gjorde inget speciellt. Pratade med Tina, såg på hockey och hoppades på att få se 08orna mosade men icket.. Blir tyvär inge hiss och diss ikväll, men ska fundera över natten på vad jag vill hissa och vad jag vill dissa så gör jag en imorgon när jag kommer hem från skolan. Blir awesome dudes, eh.. Jag ska ta och dricka upp portellon som Jacob glömde här. och sen så ska jag se på film och sova, så jag kommer upp imorgon. Nog för att jag och Anton har kommit långt, men känns sjukt onödigt att försova sig osv. Så.. Godnatt!


Avslutning!

Har hittat mina avslutningsklänningar som sagt! Så hade tänkt att visa dom :)

Frankie Strip Mini Dress SEK 345, Rare Fashion - NELLY.COM - den ska jag ha på avslutningsmiddagen. As snygg!

Leon Lace Ra Ra Dress SEK 399, TFNC - NELLY.COM - och den i kyrkan och på sjävla avslutningsdagen :)

Vad tycker ni om dom`?! :D

spyless.

Är så äckligt spyless på tekniktemat, ändå så har vi bara haft det en dag *.*'  Det som är drygast är att jag inte är med min klass, eftersom jag hade ingen att vara med och det var en i 9c som inte hade nån att vara med så då skulle jag vara med hon. Men självklart så var hon sjuk eller så sov hon idag, men tur som är så hade inte Anton nån att vara med så fick vara med honom. Fuskade lite med hehe (A) Förlåt maria om du läser detta, vi bytte bara legofrigur med några andra. Men fy vad mycket man lär sig utav det hära, visste inte ens vad en mekanism var innan.. HAHAH, aja.. Jag och Anton är iallafall på legofrigur 4 utav 4, känns skönt att ha gjort bort så många idag.  Och lärarna lät jätte osäkra på om vi ens skulle klara 2 per dag, just nu så väntar jag på att mamma min ska komma hem från gymmet så jag kan göra middag. Kyckling med nudlar sen ska jag göra någon sås med creme fraiche, kanske hälla i lite curry elelr söt sur sås. gott iallafall :'D Kommer kanske lägga upp en "hiss och diss" ikväll :)


fruktsallad.

Har ätit en jätte god middag med mamma och mammas kompis, sen så drack vi kaffe och pratade och kollade på gamla kort, gosh! Vad liten och oförstörd man var, haha. Bebiskinderna och allt, gah. Sen så började jag hacka massa frukter och sen så åt vi fruktsallad och glass, haha.

Jag: Mamma vi skulle ha köpt vindruvor med!!
Mami: Jo jag tänkte på det men dom var så fula.
A: fula?! vadå? hur?hahahah..
Jag och mamma började as garva.
*efter en stund*
A: JAHA! dom var gamla eller så :D
HAHAH, smart där!


Gosh, har verkligen fått goda skratt ikväll känner jag. Började kolla på wallander som går på 4an, men kom inte in i filmen och den verkade vara rätt så långtråkig. Och ja.. Nu tror jag att jag ska borsta tänderna och se klart på Wallander eller se på nån annan film, ja.. Båda känns lockande :) Eh, nu ska jag sluta surra om allt och inger, är lite trött så. Eh, ne nu ska jag sova! Puss, hoppas ni får en bra dag på skolan imorgon 8)

JUSTE! jag har även bestämt min skolavslutningsklänning och avslutningsmiddags klänning.
Ska nog beställa dom ikväll eller till veckan! Blir as nice :'D


Idag medans jag städade.


om jag vore..



* Bada i lera!
Tänk er att bara rulla runt i lera,chilla i leran osv. Och sen duschar någon utav er.
fast en sak är fult, grisar tycker egentligen inte om lera så mycket men vi männsikor
tror det och därför har det blivt så att alla grisar har lera i sin "hage".

* Äta mat!
Folk kommer med mat åt en, man slipper diska och laga maten! Så det är bara att äta i massor,
en tjock gris = ännu bättre gris! Så det är bara att äta på.

* Bli familjegris.
Bli en "familjegris" som Emil i lönneberga hade, annars lär man bli slaktad så ni får äta mig till jul..
Inte snällt, och uh.. äckligt.

* Lata mig.
Ligga och lata mig hela dagarna, inte motionera,städa eller ha någon som tjatar på en.
UNDERBART.

* Ha tävling med griskompisarna.
Ha en tävling med mina griskompisar om allt, t.ex. vem som luktar äckligast, gör störts bajshög osv.


HAHAHAHAHHA!!

Glömde säga en sak!! Igår efter mamma for och innan Jacob kom så gick jag runt och letade min katt i en timme, jag menar.. Vi bor i en lägenhet? Hur bra kan katten gömma sig? Lockade med matlådan (skakar man den så hon hör maten så kommer hon) men hon kom aldrig, så jag ringde mamma och var lite rädd och sen så gick jag till köket och där har vi ett skåp med sängkläder och jag stannade där för jag orkade inte gå och prata i telefonen och sen så skulel jag öppna dörren så öppnade och stängde den sen så höll jag den öppen ett tag och bam så kom min katt ur det skåpet XD Hade alltså inte sett när hon gick in skåpet och ja.. HAHHA, dog seriöst utav skratt..
Så¨kolla skåpen innan ni stänger igen dom XD

städ

har hängt upp tvätt,dammsugat så mamma blir nog glad när hon kommer hem,hade även tänkt att göra middag men mamma hade redan bestämmt vad vi skulle äta så det gick lite dåligt med det. Kan göra det imorgon istället, nu sitter jag bara här och lyssnar på musik och har börjat på läxan! Känns bra att jag åtsminstonde gör denna söndag till något nyttigt, kanske ska göra en smothie sen.. Eller be mamma köpa frukter så vi kan göra fruktsallad? Båda låter enormt lockande.. Kanske dags att göra en ansiktsmask med, höhö. Ne nu ska jag fortsätta med läxan så den blir klar någongång så jag kan göra annat sedan :)! Tror även jag ska göra en "om jag vore.." ikväll eller ja efter jag har gjort läxan.


Känns iallafall som så ;)


why?

Har fått många frågor till varför jag har färgat mitt hår rosa så tänkte att jag kan säga det, Det började ju med att en tjej på parkskolan hade rosa hår för typ ett år sedan. Tyckte redan då att det var as snyggt, sen så såg jag Audrey kitching och hon hade också rosa hår och då blev det bara snyggare och ja.. Har alltid tyckt att "udda" färger har varit rätt så snygga, och sen så har jag testat så många olika hårfärger så tänkte att jag kan testa rosa. Jag menar skulle jag inte trivas i det så kan jag tvätta bort det, färga bort det osv. SÅ ja :) Men jag trivs verkligen i det så det är kanon bra, frid och vad man nu säger.

Vaknade iallafall för ett litet tag sedan, har ätit världens godaste mackor till frukost. HÖhöh, och nu ska jag snart börja med några frågor vi har till Teknik temat (vi har teknik temma den hära veckan som kommer) och läraren sa att dom hära frågorna kan vi göra innan så då är det lika bra att göra dom idag, jag menar.. det är söndag så har ändå inget annat för mig :)! fast först ska jag dammsuga. Så skriver sedan.


mys

Har myst hela kvällen, gick till Villa kiosken och köpte glass och dricka såg på tv,sett på film och myst. Jätte skönt kan jag ju säga, har även fått en fråga där någon undrade vad jag tycker om chinos och klackar. Och det beror på vad det är för klackar kan jag säga! Äre pumps så är det skit snyggt, men typ lårstövlar, elelr högre stövlar så går det inte. Min åsikt alltså! :) Annars så passar nästan allt chinos, eh.. hade inte mycket mera att berätta. Skulle bara svara på frågan så nu ska jag gå och sova, och drömma söta drömmar (eller nått). Men hoppas ni hade en bra kväll!


nudlar

Mamma har som sagt åkt till mina kusiner och ska äta middag och shiet där, och jag hade totalt glömt att göra middag! hahah, så kokar nudlar just nu. Ovanligt att jag äter nudlar känner jag.. Eh vafan, det är gott :'D Undra om vi har soya? Jag kryddar alltid mina egna nudlar eftersom jag känner ändå inte om det är räksmak,biffsmak osv. Så då kryddar jag som själv så får man godare smak! :) Var nyss på parymode och nu så ska Jacob komma hit så ska umgås med han ikväll, så det blir inget party. Skönt på ett sätt, förut när Elin hade lägenheten i stan så blev det så att man drack ungefär varje helg med samma folk. Så inget blev liksom nytt, men nu har hon flyttat (men ska dock flytta tillbaka snart) så har jag nästan slutat dricka helt känns det som. Men när man väl drar på en fest så blir det "nytt", eftersom då är det inte samma folk,dricker inte samma sak, inte på samma ställe hela tiden osv. Och behöver inte hjälpa någon att städa efteråt hahah, för jag sov oftast hos Elin så jag hjälpte alltid till att städa, men är jag på en fest och det blir mycket kaos osv. Så hhjälper jag självklart. T.ex. på nyår då massa saker hade gått sönder så stannade jag kvar och hjälpa han vi var hos och städade, fick glas i fingret. haha Men det är en sak som folk borde göra, jag menar.. Ni kommer dit på fest och ni får ha kul och sedan så bråkar ni och förstör saker hos den? Då ska ni fan i mig hjälpa till också.. Aja ska gå och koka mina nudlar nu, eller haha.. Det kokar över just nu men aja.

 


happyface!

GAAH, är så glad! hahah riktigt happyface har jag just nu kan jag ju säga, ni har typ /careface.. Men ändå!! En sa till mig att jag liknande audrey kitching!!! VET NI HUR UNDERBART DET ÄR ELLER!? HON ÄR SÅ JÄVLA SNYGGG GAAAAAH!! Jag dog seriöst av lycka. aah..

Iallafall så for min mamma till mina kusiner för ett tag sedan, men jag orkade inte följa med så jag stannade hemma. Skulle egentligen till Jacob och vara med några men har nog ingen skjuts så ligger nog hemma hela kvällen, skönt det med. Eller så kankse man ska kolla vad Andre gör, aja.. Jag ser väl vad jag ska göra. Egentligen skrev jag detta inlägg bara för att säga hur lycklig jag är över kommentaren, ´haha. Ska börja sminka mig och sedan kanske det ramlar in några kort :)! Eller så kollar jag om Elin vill komma hit och mysa, ja vi ser väl. Ne nu ska jag ta och fixa mig, fan! Jag har redan klätt på mig, kom på nu att jag måste smörja in mig, är så jävla torr. Aja, skitsamma :)! Ha en bra kväll! Vad ska ni göra ikväll? :D


chirre

Vaknade nyss, eller.. Vakande först 6 imorse och lkunde inte somna om.. Så la och tänkte en massa, och sedan så vaknade jag runt 10?! och kunde inte soman om denna gång heller.. La nog vaken en timme och nu vaknade jag igen, gosh.. Jag brukar bara vakna tidigt om jag har drucke ;o Helt knas, ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra. Kanske är med Andre igen elelr så kanske jag är med Jacob, ja vi får väl se :) Sitter är och funderar för massor medans jag äter chips och dricker saft, bra morgon helt enkelt! Mamma ligger i soffan och sover, hon är nog bakis i guess.. Ne nu ska jag försöka hitta nå frukost, elelr så fortsätter jag att äta chips och chillar här ch fundera på vad jag ska göra ikväll! :) Ha en bra dag


party.

Gick som sagt till mammas kompis och åt mat osv. och efter en stund så kom Andre och hämtade mig, han köpte snus och sedan for vi till varvet där några personer befann sig i Julias hus, dom festade och görde "jag har aldrig" och sanning och kosekvens, hade kul fast jag var nykter! Efter en stund så försvann alla upp,ner,ut,in ja överallt. Medans jag höll på att somna i Andre's knä, sen helt plöstligt fick jag nå tuppjuck och gjorde allt möjligt bajs. Lite gymnastik på Julias hallgolv osv. HAHA, kul hade jag iallafall. Sen så kom Junior dit för att skjutsa hem mig och Andre, i Andres bil eftersom han hade drucke. Sen så skjutsade dom hem mig och jag kom nyss hem :)! Sitter här och väntar på mamma som kommer med chips snart :') Me verry happy! haha, ne jag är trött.. Godnatt


pic.

knäppte lite bilder med mammas dåliga cam eftersom min mobil inte vill och har slutt på batteri i kameran..

     

magnum gold!?

Köpte glassen "magnum gold!?" den har typ.. guldigt överdrag, med choklad på insidan och sedan så är det vanlij och lite cola innuti, sjutk god var det! ni borde testa :)




OHO! kanske ska göra "glasstester"?sen testar jag dom jag tycker ser god ut osv. sen tipsar jag er? hm,, sounds great?

glassígt.

Ska snart ta min hund och gå ner till kiosken under mig och köpa en glass, första glassen måste jag självklart passa på nu medans det är sol! Undra om man ska testa någon utav dom nya eller en vanlig twister? Vi ser väl ;) Åker inte till gideå ikväll  utan stannar hemma och umgås med Andre, mamam är även bjuden på grillar somewereeeeeeeeeee så jag ska följa med och äta grillar. Ser verkligen framemot det! :D Matte nationellan gick inte så bra, iallafall så.. har jag nog inget mera att säga :') ska kila ner nu medans solen är frame, är det någon svensk som har märkt att askmolnet har farit förbi? eller har det ens farit förbi ännu?  Dom som har beställt sina biljetter och ska utomlands? borde inte dom få sina gratis nu egentligen? hHAHA, aja ska sluta fundera över sånt dära. Ne nu ska jag kila neråt, så skriver jag senare!


homework.

Sitter just nu och gör dom sista utav mina no upg. dom ska in imorgon och sidan som vi ska kolla på funkar ibland inte så just nu sitter det mesta ur min klass och panik gör dom ;D är iallafall snart klar med dom, känns otroligt skönt! matte nationella imorgon känns dock lite jobbigare, kan nog redan säga nu att jag kommer totalt faila! Hoppas mamma skjutsar dit mig iallafall så slipp jag halta ner till bussen, lite jobbigt. sityter och lyssnar på eddie meduza!? och är skit kissnödig, förstår inte varför jag lyssnar på honom ens.. hatar han, haha måste byta till slipknot och börja jobba nu! :)


ont..

En sak jag tänkte på imorse, dom som betalar skatten här i Sverige betalar som sagt Victoria och Daniels bröllop. Och nu kan man tydligen maila in till dom och skriva vad man ska ge dom i present så säger dom en dag man kan komma och lämna den? VAD I TUSAN ÄR DET HÄRA!?  Inte nog med att vi betalar skatt, utan nu ska vi ge dom presenter som dom kan köpa själv när dom är rika? ne fyfan.. Iallafall så har jag typ träningsvärk i smalbenen? om man ens kan ha det? ananrs så är det väl benhinnorna som spökar, så får nog ta det lugnt.. Imorgon så ska jag till Gideå till Elin direkt efter skolan, ska kolla om vi skulel äta middag hos hennes mammas kille och sedan hem till Elin och dricka vin och äta ost och kex, eller nehe!? nu ska vi inte det.. aja skit samma, nu ska jag iallafall klä på mig och sedan äta mat och ligga på spikmattan, min rygg behöver verkligen det.


Du vänder din kappa efter vinden

rubriken säger allt. Orkar inte skriva något mera idag.. ska gå och duscha nu och sedan sova.

workwork!

Efter att jag hadr slutat så åkte jag in till staden och gick till "knasiga kojan",gick jätte bra. Och så fort hon behöver hjälp så står jag först på lisan så det blir bra. Jätte trevlig ägare måste jag bara säga, sen nu så har jag ätit billys. Juste! Måste säga åt er att testa värma billys i ugnen, gosh så mycket godare. Ska snart börja städa här hemma *.*' känns jätte jätte jobbigt, fint väder ute och jag 'är inne och städar.. Bra där karin! Ne nu ska jag börja, lägger upp några bilder från spexkortet.



Går i 9a så ni vet 8)

har precis knäppt spexkortet, fin jag var ...

100414_110545 (MMS)

har precis knäppt spexkortet, fin jag var va? Vi hade 'inavel' så petade oss i navlen och låtsas vara 9c


schooooool.

Sitter på bilden just nu, vi håller på att fixa och dona inför spexfotot. Det "roliga" kortet som 9orna har, känns som om vårat kommer att suga ganska fint också men ändå. Har träningsvärk i hela kroppen, men iallafall så ska jag till "knasiga kojan" efter att jag har slutat, blir nog kanon! Kanske ska gå in till staden istället för att åka buss eftersom det är sol ute. Ne nu ska jag fortsätta att leta efter en bild på en gravsten 8) HOHO, ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem.


nanannaan?

Kom inte på någon passande rubrik, men iallafall så kom Jocke,William och Elin hit och Elin åt en massa mackor haha. Sedan så skulle vi gå ner till hamnen men då for William hem och åt,så vi andra gick ner dit. Blev skugga efter ett tag och sedan så blev det skugga och Elin kom på att hon var sugen på godis så vi gick upp till Hemköp och hon gick in och köpte godis sedan så blevb Jocke även sugen på godis så då gick han in och köpte. Jag och Elin gick och satt oss i stolen vid några hus, min hund blev glad utav att få en rätt så lång promenad och träffa massa massa personer. Sen så gick vi hit för dom var hungriga, men jag var inte hungrig så jag såg på tv och sen runt 7 så gjorde jag makaroner och korv, görrans! OCh Jocke for nyss så nu sitter jag här ensam och kollar vidare på lite klänningar. Men... Orkar inte skriva något mera. 

strålande sol.-

Sitter hör och väntar på att min billys ska bli klar, har fortfarande ingen mickro så värmer den i ugnen. Lika gott ;). Ute är det strålande sol så jag och Elin ska gå ner till hamnen, och jag ska lura med mig Jocke som är påväg till mig också. Då kan jag även ta med mig min voffs så han får en lite längre promenad idag :) Skönt som tusan är det ute!! Synd att det inte var sånt hära väder under lovet känner jag bara, menmen. En sak jag verkligen stör mig på nu när jag har färgat, det är lärarna, dom frågar hur det känns. Jag menar.. Det känns likadant som när jag är brunhårig,blond,orange,rödhårig? det har liksom ingen speciell kraft så jag känner något annat, haha. En lärare sa även att mitt hår har pratas mycket om i klasserna, ganska kul. Hoppas min billys är klar snart så jag kan slänga in bullar i ugnen och gotta mig efter maten med :') skit gott, det enda som saknas riktigt mycket nu det är en twister. Gosh, hade inte alls suttit fel kan jag ju säga! Och det som är så bra är att jag och Elin bor nära hamnen så vi kommer nog sitta där i en stordel av sommaren, det är ju hav så blir brunare där också. Vilket är ännu bättre! Ne nu ska jag sluta surra om min sommar och käka billys och se glad ut. Ha en bra dag så hörs vi senare


i'm in love.

jag saknar dig
försöker att inte erkänna
Men dethär
är precis vad jag känner

inatt var ännu en natt
jag inte kunnat somma


note.

Gjorde en kategori "note"  där skriver jag saker som jag ska komma ihåg men säkert glömmer.

Onsdag: arbetsintervju direkt efter att jag slutar.
Fredag: Matte nationella.

note.

Gjorde en kategori "note"  där skriver jag saker som jag ska komma ihåg men säkert glömmer.

Onsdag: arbetsintervju direkt efter att jag slutar.
Fredag: Matte nationella.

mackor och mjölk

Sitter här framför datorn och äter mackor och halsar i mig mjölk, jag drack nästan aldrig mjölk förut och nu har jag börjat dricka jätte jätte mycket mjölk. Nästan som om jag vore gravid och hade dille på mjölk xD ska nog äta upp det hära sedan gå och se på en film och prata med Tina i telefonen, lite strul just nu.. men det ordnar sig gumman<3.  Skola imorgon.. så känner verkligen att jag borde sova, men som vanligt kommer jagtyp somna 2-3. Så otroligt drygt, men vad ska man göra åt saken? Jaja, nu ska jag sluta prata om mina sömnproblem och gå och lägga mig, eller ja.. försöka :3 först ska jag äta massa chips, hehe. GOdnatt! 

tråkigt..


As seriös bild!



(klicka för att se bilderna i större format)

  

skewl-

Kom hem från skolan för ett tag sedan, så nu sitter jag här vid datorn och poppar slipknot och har solen i ansikete. Gosh! Börjas verkligen kännas som sommar, hoppas inte det börjar snö igen bara *.*'
Kunde verkligen inte somna inatt och kände mig som en barnunge runt 3, min säng är oskön så då gick jag till mamma med kudde och täcke och bad hon hoppa in sen så somnade jag där, vaknade utav att mamma sa att min väckare ringde så gick in till mitt rum, stängde av larmet, och sov i min säng!! VAFAN1? haha, iallafall så missade jag bussen så min mami skjutsade mig till skolan, kändes inte så superduper jobbigt att skolan har börjat igen helt ärligt. Men det såg ungefär ut som om allas ögon skulle ploppa ut från skallen vilken sekund som helst, haha var lite kul faktiskt. En tjej vände sig om i trappen och bara stirrade, sen stod i kön vid cafeterian och stod och glodde mot mig så hade lust och fråga om det var fint, men jag valde att vara tyst! HAHA, men det är kul. Ne ska käka upp mina chips och hoppa runt här hemma och göra mat och sedan åka till gården! :) Puss


sitter på en bänk i solen med Jessica och ...

100412_114241 (MMS)

sitter på en bänk i solen med Jessica och Tomas,steker dåligt bra kan vi ju säga iallafall. Jerri på bilden så ni vet


nu är jag fixad och klar och drar till sk...

100412_081421 (MMS)

nu är jag fixad och klar och drar till skeewl! Awesöme, ha en bra dag fuckersssss


ut och gå-

Var så fint väder när jag kom hem från min kusin så jag sa till Elin att vi kunde gå ut och gå och liksom prata lite, nu när hennes mamma bor i Gideå är ju hon där på loven och shiet så har inte hunnit träffa hon så mycket nu senaste tiden så vi har en del smaskigt att prata om så vi gick ut och gick med hunden min och gick runt vid hamnen och pratade, tror vi var ute ungefär en timme. Det blev lite kallt men tusan vad skönt det var, så kom nyss hem och ska snart he in lite balsam i håret så håret blir lite fräschare och inte ser lika slitet ut. Sedan så ska jag sitta här och sen så ska jag se på 50 dates och äte chips och choklad<3 mums! känner verkligen att jag behöver det efter allt just nu, köpte.. dumlechoklad och choklad med salmik innuti, as gott! Ne nu ska jag gå och he in lite balsam! :) Ha en bra kväll


outfit.

dagen outfit:


Skor: din sko.
Leggings: JC
Linnen: hm i guess.
Kavaj: vero moda/only.

nu drar jag t...

100411_163432 (MMS)

nu drar jag till min kusin och ska fira henne :) grattis kusinvitamin!


morning-

godmorgon,har nästan precis vaknat. Känns int bra.. Hur fan ska jag kunna somna ikväll? och hur ska jag kunna kliva upp imorgonbitti? vi ser väl hur det går.. Mamma är ju iallafall hemma och allt skulle fucka sig på morgonen, ne tror jag måste fixa mig sen ska vi nog till min kusin som fyller år och sedan så måste jag försöka övertala min mami att vi ska köpa hårinpackning och sen så ska jag köpa chips och chocklad (L) Eftersom jag fick 50kr igår, me verry happy! Nejmen orkar tyvär inte skriva nått mera så skriver väl senare.


sun.

ibland känns livet hårt
och man ser ingen idé
att forsätta leva
men så skiner solen igen
och man kommer ihåg
varför man älskar livet


och nu skiner solen
för mig

mys.

For till min kusin efter att jag hade varit på "knasiga kojan", kollade medans hon gjorde smörgås tårta och sedan gjorde vi även en liten bit till oss själva ;) Mums! Sen blev det färgning utav mitt hår och mitt löshår! Blev bra, så fuck u guys! Fast det rinner ju utav färg ju mera jag tvättar det. Sedan så sydde vi fast mitt löshår i mina flätor som hon hade gjort, och sen så kom min mami och hämtade mig. Vi åkte till konsum och köpte godis som NÅN åt upp!! Hahah, iallafall så for jag he moch städade mitt rum och shiet och sedan så kom jacob hit, vi såg på 2 filmer. KOmmer dock inte ihåg vad dom hette, sen så låg vi bara i sängen och fjantade på. Sen så lekte jag med hans "skåra" HAHAHAHA, alltså mellan "brösten". Det är så mysigt att ligga och dra fingrarna där mellna,gosh love it. Fick även massage, as skönt! HAHAH, orkade inte hitta massageolja så vi tog hudlotion. Funkade lika bra, och min rygg är skit mjuk nu, låg och blev masserad,lyssnade på slipknot och hade tända ljus (L) Så underbart, haha. Ne nu ska jag nog försöka sova så jag kan kliva upp rätt så tidigt imorgon -.-' Måste även fylla på med gratis sms, men godnatt! Hoppas ni har haft en bra kväll.


trött

Har precis vaknat och fixat mig och shiet. Är verkligen jätte jätte trött, menmen det är för mitt egna bästa så :)! Undra hur tusan det kommer gå när jag ska till skolan -.-'  Men nu ska jag kila iväg så inte min mormor måste vänta på mig så länge, sedan får jag väl be min mami skjutsa mig till min kusin så då tusan ska det hända nå kul. Ha en bra morgon för er som är vaken ;) Resten kan ju sova så gott

sova.

Jag borde verkligen gå och sova känner jag, ska upp 11 imorgon för kl.12 ska jag och min mormor gå till "knasiga kojan" och prata med ägaren som min mormor känner. Sedan så ska jag till min kusin så hon ska färga mitt hår, blir awesome dude! Och senare på kvällen kanske jag,Ida och några skulle göra nått.Men får se hur det blir, gosh.. håller på att frysa sönder så ska nog krypa ner i varma sängen och sova :D


home again.

Såja, nu är jag hemma igen :)! vaknade på soffan och hade as ont i ryggen, måste nog be någon ställa sig på den ikväll. Har även fått mitt löshår, så min kusin ska komma förbi imorgon och ska sätta in det och färga håret på mig :) Ne orkar inte skriva något just nu. Ha en bra dag!

dady-

Sitter i soffan hos min pappa just nu, allt är alldes tyst och mörkt. Är ensam vaken så det är nog inte så konstigt, har varit med Emelie och Belinda ikväll och efter en stund så kom Andre hit, vi såg på avatar.. Bra men samtidigt dålig, usch.. Blev less när den var så himla lång, just nu vill jag skriva en massa som jag vet att jag inte borde skriva tyvär. Så egentligen har jag inget att skriva, ville bara höra utav mig och visa att jag lever ännu och liknande. Ska snart ta fram täcke och kudde och lägga mig och sova här i soffan, ska nog försöka komma hem rätt så tidigt imorgon och hoppas på att löshåret har kommit.. Senare på kvällen så ska jag antagligen till gårn och träffa folk, känner att det behövs. Gosh vad jag längtar tills min dator är lagad, känns så konstigt nu utan min bärbara och utan alla filmer och bilder.. Menmen finns nog inget att göra åt den saken, ne nu ska jag ta och kika runt lite mera innan jag ska krypa till kojs, hoppas ni har haft en bra kväll.


happy face!

Har duschat och sminkat mig nu, så allt är på topp. Pappa kommer om 10min och ska hämta mig, känns faktiskt bra. Mamma sa att mormor hade pratat med ägaren till "knasiga kojan" (dom känner varandra sen långt tillbaka) och mormor undrade om hon behövde någon hjälp och sådant, och det behövde dom! Så ska dit ner imorgon eller likande och presentera(?)  mig så lät som om jag skulle få hjälpa till där osv. Så kanske man får en slant i fickan! Det känns ännu bättre kan jag ju lova. synd att min dator har gått sönder så kan inte skriva hos pappa i guess om inte jag lånar carolas dator eller liknande! :) Men nu så kommer pappa tydligen, lite tidigare än tänkt men ja. Skriver senare eller imorgon när jag kommer hem! Ha en bra dag så hörs vi senare.


god morgon!

Vaknade för ungefär en halvtimme sedan och nu sitter jag bara här som ett ufo och väntar på att en människa som liknar the grudge ska hoppa ut ur dataskärmen? Nej kankse inte riktigt så, men nästan iallafall! Sitter och väntar på att posten kommer någongång så jag kan se om jag har fått mitt löshår så jag kan färga mitt hår idag, gosh.. Hoppas verkligen på det! Ja senare idag så ska jag som sagt till pappa min och vara där och kanske sova där beroende på vad jag känner, lät kankse som om jag skulle vara med jacob också.. Eller som att Andre skulle komma förbi en sväng :). Så det blir nog bra det hörni! Har även slagit vad med en kompis att jag inte tänker ta kort på mitt hår när jag har färgat det sådärför kan jag ju be pappa eller någon annan göra det.. För då har ju inte JAG tagit kort på mig själv ;). Han är i fjälls, vill också till fjälls.. skulle vara så skönt, sitta där i en stuga med sina vänner/familjen, dricka någion öl,ut och köra skoter och sola! Hör ni inte hur underbart det låter eller? Ne ska tvätta bort sminket som jag hade igår och sedan ut och gå med min voffse som kom hit igår,  juste! Har hittat en klänning som jag mest troligt ska ha till avslutningsmiddagen (till och med mina mamma gillade den!!!) Awesome, hoppas verkligen att det blir den.
Skulle lägga in en bild på den men bilden vill inte..


:@

fytusan vad arg jag är idag! Vaknade först kallsvettig och sedan så har inte mitt löshår kmmit = inte färga håret idag! Sen självklart så när jag ställer mig i duschen så kommer bara iskallt vatten!! ååååhå jag önskar jag hade nån i närheten som jag kunde slå riktigt hårt just nu! Ne nu ska jag gå och göra pannkaka och tröst äta det!
BUH! ni ser väl om jag skriver nått mera *.*'


om jag vore..


Om jag vore en ninja så skulle jag..


* FLYGA!
Hur coolt skulle inte det vara på en skala mellan 1-10? Skulle även slänga mig bland hus!

* SKära av allas fötter.
Skära av aallas fötter så alla behövde åka runt i rullstol. LOVELY!
Finns inga mera äckel fötter.

* ropa "FBI".
Skulla ropa "FBI" till okända personer från taket, eller stå i en gränd och ropa det..




uh.

Just nu så är jag äckligt illa mående medans jag ähar as ont i min rygg, önskar jag hade någon här som vill kliva på min rygg, men icket! Jacob började prata om fötter äckligt! Och sedan skickade Ida världens äckligaste bild på en fot och jag trodde jag skulle spy men istället så började jag lipa.. Har aldrig mått såhära illa helt seriöst!
Tror jag måste byta kompisar, hahah.. Ne nu ska jag försöka få bort den äckliga bilden från mitt huvud och dricka lite vatten och fortsätta min onödiga samtal med Ida tills jag hade tänkt att gå och lägga mig.

home

Är hemma och jag lever! Skoja dock.. Har varit hemma sedan klockan 10 ikväll ungefär, jag och mamma for och hämtade ut förarbeviset till mopped shiet och sedan till onoff och skulle lämna in min dator eftersom skärmen är störd, hoppas att det går på garantin. Sen hämtade vi ut min rosa hårfärg, åkte hem och mamma for och hämtade det sista i gullänget och sedan så gick jag ut med Johanna och vi bestämde oss för att ta bussen till gullänget för att åka till Petra, sagt och gjort. En stund senare så kommer Dennis och Johan, sedan kommer Ob och dom spelar tecknet (alla utom jag och Johan). Efter en stund skulle Ob åka och jag och Johanna hade ingen annan skjuts hem så han skjutsade hem oss och sedan dess har jag suttit här..  Ätit glass och försökt komma på hur jag snabbast ska dö eftersom jag har haft så himla tråkigt, kom på iden att gå ut och gå och roa mig, men sedan kom jag på att vi hade glass i frysen så glass blev det! Sen åt jag taco chips, och nu har jag drucke en halv liter mjölk..

Jag och Ida sitter även och planerar något som vi borde göra i helgen, så vi ska kanske dra ihop några utav våra killar och ska se på film. Blir nog roligt, ska även till pappa min på torsdag och troligtvist sova över. Beror på hur jag känner medans jag är där. GOSH, jag är äckligt sugen på att gå och duscha nu.. Men min mamma sover och ska upp 4  så lite dålig ide kanske? Men tusan vad skönt det hade blivit.. Förresten så hade jag försökt att göra en videoblogg idag men batteriet i kameran dog.. Ne nu ska jag se på tv och fundera om jag ska duscha, Skriver imorgon eller senare ikväll!


wakiewakie!

Vaknade för en stund sedan utav att min mami ringde och tyckte jag kunde vakna och diska.. men jag satt mig här med en halv liter mjölk och en bit kladdkaka och åt, men ska väl snart börja diska så min mami blir glad. JUSTE! måste kolla om jag har fått den.. japp det hade jag, mammas fd. skulle lägga kvitot på min dator i brevlådan så var tvungen att kuta och hämta den. Och nu sitter jag bara och väntar på att min mormor ska logga in på msn så jag kan fråga om mitt löshår har kommit! gosh :D, när min mami kommer hem så ska vi lämna in datorn,hämta ut körkortet och färgen, sen lär vi nog svänga förbi mormor och kika om löshåret har kommit. Sedan så vet jag inte alls vad jag ska göra ikväll, eller jo.. Har löshåret kommit så ska jag ju färga håret och fläta in löshåret men om det inte har kommit så vet jag inte. Får väl ta och hitta på nå :)! Ne nu ska jag äta frukost och göra smothie, ha en bra morgon så skriver jag senare.


honung!

Jag satt här och tänkte på att mitt hår har blivit så slitet nu med alla tusen blekningar, så jag googlade efter bra hårinpackningsskitsak! Och hittade en med honung, men den var inte lika bra som honung och balsam (man ska även värma det), men det var en som hade testat honung,balsam och click (glidmedel) och värmt det på plattan sen hett det i håret så jag bestämde mig för att testa den sista. gosh vad bra det var! Ni som har haft löshår osv. Tänk er precis när ni har fått hem det, så lent är mitt hår just nu! As kalas nice, honung och balsam är även bra för er med lockit hår! Tog även ett lagar honung i ansikte och det känns as lent och man får ett speciellt nytt lyster! Och nu hade jag tänkt att ta bort mitt gamla nagellack och sedan måla nytt och dricka c-vitamin sak? Och se på tv :)!  Men jag skriver senare ikväll eller när jag vaknar imorgon!


JÄVLA FITTA

HAHAH, fan vad less jag är! Jga hade skrivit ett jätte ´långt inlägg och nu bah tjoho så försvann allt.. Och nu orkar jag inte skriva om det, var iallafall ute och åkte bil med Kp,Tobbe och Andre efter jag hade skrivit det sista inlägget och igår var jag i skorped och ikväll lär jag nog bara bli hemma. Kanske man ska utmana mamma i sing star? Jag lär nog förlora med ändå, haha. Ne nu ska jag göra nått vettigt.. Puss


party

Party al day, party al night!!! hehehe skoja, kom precis hem från en fest. Sitter här och dricker en öl just nu iallafall. Men nu ska jag göra nå annat poss

trasig

Ja min dator är trasig, nån som har tryck för hårt på skärmen ser det ut som. Inte speciellt kul, men iallafall så lånar jag mammas dator så vi lär väl slåss om vem som ska sitta vid den ;) Känns skönt men ändå jobbigt att inte ha datorn som man kan få se på film på kvällen osv. Men nu ska vi åka till mormor och äta osv. Så skriver när jag kommer hem eller så lånar jag datorn utav min mormor! Ha en bra kväll så hörs vi senare.

Och nu för att fdet blir kasst med inlägg så kanske jag gör en videoblogg


mår illa som en gorilla!

Har kommit mig hem nu, men fytusan vad illa jag mår.. Ligger här och andas genom näsan för om jag öppnar munnen känns det som om spyan ska flyga ut bara, och äcklig känsla i magen.. UUH! hatar det här.
Jag och Ylwa-liiiiiiiiiiiiiiiiiiii hade kul, eller dcet var typ jag som roade henne. Lekte atrt jag gjorde videoblogg och kom från Lidingö, Ö-vik (stockholms syn på oss från övik typ), och från fittja, As kul! Ne nu måste jag försöka sova så jag får bort känslan..  

baby,i still miss u.


nananan,batman! Ville bara visa bild på mi...

100401_234759 (MMS)

nananan,batman! Ville bara visa bild på min homies partymutta! As cool,ändrar färger. Jag har låtsas haft kul nu bara för att göra hon glad *.*' har as ont i huvudet och det känns som om jag är bakis :s


sitter hos min homieee just nu, vi har ski...

100401_213426 (MMS)

sitter hos min homieee just nu, vi har skickat fula sms till folk och driver med dom. Tog på mig mössan innan vi skulle ut så mitt hår inte skulle bli lockigt,stiligt eller hur? :) ne nu ska jag vara social med hon,puss!


hiss 'n' diss



- Sena sommarkvällar!
Tänk dig en ljummen sommarkväll och du sitter med din pojk/flick-vän eller dina kompisar vid vattnet och grillar och bara sitter där och njuter utav allt. Hur underbart är inte det!?

- lov/helg!
Hur skönt är det inte när du vet att du kan sova ut hela helgen eller under en längre tid, och veta att du inte behöver plugga osv.

- Slitna jeans + en snyggtröja.
SNART kan man börja använda slitna jeans eller jeansshorts och en snyggt linne/t-shirt, eller bara gå runt i en kavaj oc shorts utan att frysa..



- VÅREN!
Har aldrig gillar våren riktigt, alltid så blött och äckligt! Det är inte ens kul att titta ut (utom när solen lyser ;m)

- Kyla!
Jag tror nog att vi har kännt så mycket kyla iår så vi aldrig mera behöver känna kyla, och uuh! stort minus på kyla! Man blir bara vitvitvitvit.

- Högljuda personer.
Gah, när folk står och skriker och speciellt på stan? Jag HATAR det! får alltid så jävla ont i huvudet efteråt och allt dom skrek ekar i mitt huvud typ ett år senare..

HAHAHA

Hittade en rolig video, hahaha! Önskar någon i sverige skulle våga göra nått sånt hära! Hon är sjukt snygg med :( JÄVLA BÖG. haha


colooooorrrrr.

Färgar mitt hår.. IGEN! hoppas verkligen att mitt hår inte ramlar av.. hehhe iallafall så sög skolan idag, hade 3 lektioner bara.. Skulle ta 12 bussen men självklart har jävla bussarna lunch då så ringde pappa så han skjutsa mig till stan, gick och köpte hårfärg och nu sitter jag här och färgar :) Hoppas att det blir bra denna gång..och hoppas jag får hem mitt löshår och rosa hårfärgen snart!! GAH JAG KAN INTE VÄNTA!! VLL NUNU NU NUNU! eh.. Mamma kommer hem snart och ikväll så ska vi äta tacos, görrans! Sedan så vet jag inte alls vad jag ska göra ikväll, har lust att göra något.. Något galet och kul! men det händer ju tyvär inte allt för mycket i den hära alldes för lilla staden tyvär, har lust att dra nånstans under lovet.. Ne nu ska jag gå och tvätta ur färgen, ni får se sen :)!


RSS 2.0