sittin' in the school!

HAHAH, kommer och tänka på den dära youtube klippet "sittin' on the toilet!".
Måste ladda upp den i det hära bara för att, HAHAH fyfan.
Har iallafall bild just nu, skit kul. Fem av fem toasters! elelr nått? haha.
Sitter på google *nanana* och kollar efter en bild till en annan sak som vi har gjort här på bilden, alltså.. Vi har typ gjort något valfritt med gips sen ska vi välja vart vi vill sätta in den osv. Och ja nu letar jag en bra bild vart jag ska sätta min sak :) Eller okej.. Har gjort två jätte jätte jätte fula händer, och ska ha dom vid en grav tror jag, och dom ska hålla i en "kunglig"gravsten. Sen när jag har gjort det så ska jag börja rita nått med "spänning" i sig, så jag har fakiskt funderat en vecka på vad jag ska göra och kommit fram till att jag ska göra två personer (en tjej och en kille) som möts för första gången, och man ser "förälskelsen" i hennes ögon osv. Blir nog skit bra! Det enda som är synd är typ att jag inte kan rita? HAHAH, men det ordnar sig nog! Ne nu måste jag fortsätta jobbam kan absolut inte missa 5min utav denna 2½timmes lektion ;) HAHA, hoppas ni har en bra dag på skolan så hörs vi när jag kommer hem! Pusssss




morning

GAHA, vad trött jag är.. Men samtidigt pigg, jag är betydligt piggare nu under sommartid iallafall så.. det enda som saknas är väl solen? och värmen såklart! Igår så köpte jag rosa hårfärg + löshåret, awesome karin! Och idag efter skolan så ska jag köpa avfärgning. Så håret får vila LITE innan jag färgar rosa, eller innan min kusin färgar rosa blir det ;) För jag vill inte färga håret själv så därför får hon göra det, busig som jag är. Ne nu måste jag kila till bussen så jag inte kommer för sent, skulle ju vara tråkigt.... att missa typ en kvart? HAHAH, ne.. Men skriver på bilden och när jag kommer hem ;) Puss!


godnatt!



Yeeaaaa i'm soo cool! Nu ska jga ät tomater med aromat, elelr kankse borde säga aromat med tomater? Hmm... ne nu ska jag se p åfilm :D Tjo trosan, sov gott

(har kläder på mig) HAHA


om jag vore...



1. Blir sparkad!
Skulle be någon sparka mig mellan benen för att kolla hur ont det verkligen gör!

2. Kissa!
Självklart skulle jag kissa, ståndes (känna hur det känns), sittandes (känns det konstigt?)
och självklart utomhus, helst i snön och göra så kallad "kisskonst"!

3. Umgås med killar!
Umgås med killar för att veta vad dom egentligen tjejer om oss tjejer,
skulle även sätta betyg på tjejer osv.

4. Ragga på tjejer!
Ragga på alla tjejer jag ser för att kolla om det är så svårt som killar säger,
och för att se vilka man väljer ut!

5. Odla mustach!
Är egentligen för kort tid för att kunna spara, så hoppa in i en killkropp som har mustach/skägg.
Skulle dra i det varje gång jag tänkte osv. :D

(och mycket mera såklart)

ny kategori.

Som rubriken sa så har jag en ny kategori som heter "För en dag"
Där ska jag skriva saker som jag hade gjort om jag var t.ex. en kille för en dag osv.
Min klasskompis
matilly skrev vad hon skulle göra om hon var en kille för en dag och det är därifrån jag fick inspirationen till det ;) Kika in på hennes blogg med!! Så småning om så kommer det upp saker i den och även snart så ska jag berätta vad jag skulle göra om jag var ...... för en dag :D

skolavslutning

Det är som sagt inte så länge kvar till skolavslutningen! Och äntligen så går man ut grundskolan, och bara 3år framför sig i en roligare skola eller iallfall en roligare linje :D längtar som stryk kan jag ju säga. Sitter iallafall och kollar på internet efter skolavslutningsklänningar, hade hittat en snygg svart... då säger mamma att det måste vara ljus eftersom det är skolavslutning -.-'  Så har iallfall hittat en snygg nu igen.



Den ser ut såhära bakifrån
 
Kommer från stylebystars.com!

Men eftersom att vi även behöver avslutningsmiddags klänning så har jag hittat en från melba.


AS SNYGGA!!!!!!!

silverschampo

Sitter just nu med massa silverschampo i mitt hår och letar löshår i massor, är så less på den hära staaaaden. Vill bort, till.. göteborg typ :D Iallafall så har jag bara morgondagen kvar i skolan och då slutar vi 13.10 och sedan går vi tills på lunch på torsdag sen är det påsklov, underbart säger jag bara!! :D Under den tiden hinner jag nog ha färgat håret i guess? Hur länge är lovet ens? :S hahah Iallafall så ska jag gå och duscha nu och sedan.. göra situps i guess. Eller något liknande, men ser väl om jag skriver sedan :)!


sitter på barista och dricker smothie med ...

100330_142055 (MMS)

sitter på barista och dricker smothie med min kusin :)


Mitt hår ser verkligen orange ut på bilden...

100329_174806 (MMS)

Mitt hår ser verkligen orange ut på bilden,ni som träffar mig dagligen.. Ser mitt hår ut så? XD ska iallafall på gårn nu, bloggar när jag kommer hem :)


true

Hittade en sida som verkligen stämmeri n på vad föräldrar ska göra! Min mamma glr det hära och gjorde det även dom första gångenra jag drack och det är jag glad över! Klicka HÄR för att läsa

school

Sitter just nu i skolan och har no, genteknik sak fortfarande. Ganske kul.
Skolan har varit helt ointressant.. Min kusin Jonas har namnsdag, grattis.
Efter skolan så ska jag till skolan och träffa min kusin sedan hem och äta sedan tilll gån medans kusinen är på nått kurs sak i guess? Sedan så ska hon sova hos mig, blir nog nice.
Hoppas även på att vi får tillbaka nationella proven imorgon, ne nu ska jag ta och jobba så min lärare blir glad ;). Ha en bra dag på skolan/jobbet!


morgning!

Shulululu, vaknade nyss och ska nu gå och klä på mig och sminka mig.
Blev lite tungt att somna igår eftersom man kände att man inte var trött trots att klockan var typ 3.
Men nu ska jag gå och sminka mig och shiet sen åka till skolan, eller ja äta frukost om jag hinner..
Annars får jag nog ta och köpa en toast på skolan. Hoppas ni får en bra dag!


nattinatti.

Har en till sak att säga om grupper på Facebook kom jag på nu men orkar inte skriva det i samma inlägg, "Lås in Alex och Marita" dvs hans bror och hans mamma. varför!? Jag tror ni alla skulle stötta erat barn/syskon. kommer nog att komma på ännu mera jag vill skriva om det hära ämnet så det ploppar nog upp inlägg om det lite nu och då. Insåg NU att klockan var 2.00, dags att sova karin! Du har skola imorgon, så nu hade jag tänkt att hoppa i sängen, Tjo trosan


Min läpp har lagt sig lite nu iallafall.. Får väl se vilka Kissie läppar jag har imorgon bitti!


Angående våldtäkten.

Vad vet ni om jag har blivit utsatt för något sexuellt eller inte? "då skulle du ha stöttat tjejerna" Ja jag stöttade tjejerna trots att jag var vän med Dennis och var med i Fria Dennis. Och jag bor fortfarande inte i Bjästa för er som inte verkar kunna förstå det? :s Och ja det var jävligt dumt utav Dennis att göra det hära men gjort är gjort vad ska vi göra åt saken? Och det blir männsikor våldtagna VARJE dag och enda andledningen till att ni bryr er ett år senare om den hära våldtäkten pga. att det visades på tv;n. Hade det inte visas så hade inga mera personer brytt sig right? Och ska jag vara helt ärlig så tror inte jag att flickorna vill att massa okända personer ska lägga sig i, det dom ville egentligen var att sina kompisar skulle tro på dom. Och jag tror även att "Linnea", "Jennifer" och Dennis vill att vi ska gå vidare med det hära, han skulle ha haft ett helvete när han kom ut även om inte det skulle ha visas på tv och nu när det har visas lär han ha ännu mera helvete. Han lär liksom ha insett att det var dumt och sånt gör man inte nu eller hur? Så varför ska ni andra "läsa upp honom"?  Och ni som har kommenterat är inte så speciellt bra personer ni heller kan jag ju säga, har sett mordhot, och att vissa ska våldta mig och det enda och det andra? För att jag känner Dennis och stöttade flickorna?

Jag har iallafall varit på bägge sidorna och det är bättre än att bara ha varit på Dennis sida eller hur? Och alla 3 vet väl om att jag var med Dennis och med flickorna och dom störde sig inte på det eftersom jag får ha vilka vänner jag vill, men vad flickorna har sagt till mig sa jag ALDRIG till någon annan, Jag fanns där för dom när nästa inga av deras dåvarandre vänner hade tid. Så att en helt dålig person är jag trots allt inte, men jag förstår inte varför alla sitter och skriver i Dennis's brors logg om att dom ska döda honom med bara händer osv. Som bror är det klart att man skyddar sina syskon, jag skulle ha skyddat min bror också. Ni som säger "nej det skulle jag aldrig göra blablaabal" Ni vet inte hur ni skulle ha reagerat i den situationen, och eftersom jag kände Dennis sedan innan så kan jag verkligen säga att det hära var en sak man ALDRIG kunde tro att han skulle göra.

Om vi alla som inte är inblandad i våldtäktet bara sluta bry oss om det hära nu (borsetts från tjejernas vänner som blir inbladad eftersom tjejerna måste ha någon att prata med),  så skulle allt vara så otroligt mycket bättre eftersom vi har inte ens nått med den att göra och med alla Facebook grupper så gör vi saken värre! Visst var det modigt av Amanda Ögren att gå emot strömmen och Stötta sk. Linnea medans alla andra svek henne, men vad ska en medalj göra? Hon lär inte precis bli gladare och jag tror inte att Facebook eller någon annan kommer att ge henne en medalj. Och ni som tycker att det var fel att Dennis delade ut blommorna på skolavslutning kan seriöst ta sig i röven, det var gulligt! Hade han varit oskyldig skulle ni också ha tyckt att det var gulligt right? Jag tror det var mera ett "Tack för alla åren, glöm inte mig" Eller "Tack för alla åren, glöm inte varandra". Och ja..

Det hära är mera vad jag känner och ser på det hela. För jag menar allt som har hänt har redan hänt vi kan inte spola tillbaka tiden och göra det ogjort, låt det vara hänt och tjejerna kommer att bli bättre iallafall sk. Linnea hon blev sprutad i ansiktet medans sk. Jennifer blev våldtagen, den är en stor skilland tro mig! Jag vet.. sk. Linnea har fått en chans att börja om på nytt och det verkar ha gått bra för hon, och jag ser sk. Jennifer lite nu och då här i stan och hon ser ut att må bra visst gör det ont på insidan och man försöker inte att visa det på utsidan. Men när man själv har döljt saker i flera år och ver hur ett fake lende ser ut och när man verkligen kan se dom dära "osyndliga" tårarna så vet man om det går bättre för personen elelr sämre och hon ser ut att försöka inte tänka på det och må bättre iallafall. Jag tror att det hära programmet rev upp ytrligare sår på dom, Och varför ska jag få skit för att jag är kompis med Dennis och har stöttat flickorna? Det är fortfarande inte jag som har gjort något mot dem, Dennis bror har inte gjort nått mot dem utan att skriva bloggen med uppgifter som han hade fått! utan den som har gjort allt detta det är såklart Dennis, så varför ska ni sitta och kasta skit på alla andra?

En sak som jag tycker ungdomsvården eller vart han skulle gjorde fel var att dom tog han hemmifrån ungefär.. 2-4dagar innan jul i guess? Varför kan dom inte låta han ha en riktigt jul åtminstonde?! Men det är vad jag tycker, och det enda jag undrar just nu är hur många idiotiska kommentarer jag kommer att få på det hära inlägget.
Till den som skriver runt
"undrar inte ni varför karin sjölund skrivit på ett upprop för att fria en dömd voldtektsman och pedofil?

http://74.125.77.132/search?q=cache:jJhHO6JhuxsJ:upprop.nu/CXEU+fria+dennis&cd=5&hl=no&ct=clnk&gl=no&client=opera"

TYcker jag ska lära sig stava och sedan växa upp! Hur många till från Övik har inte skrivit på den dära listan? Anledningen varför jag skrev på listan för dig som undrar men tydligen inte verkar undra själv så var det efter allt gott man hade läst på bloggen det var ju trots allt inget ont mot Dennis utan bara bra saker och varför det inte hände och motbevis och det var därför man verkligen trodde på det! Och den dära listan hade jag skrivit på från början utav allt det hära! 
Och till er som skriver att det hära kommer följa mig hela livet, vad kommer följa mig hela livet att jag stöttade tjejerna och ville ha fri Dennis? Och bara för att Bjästa vände ryggen till tjejerna behöver inte hela Övik ha gjort det right? Ni vet Bjästa ligger en bit ifrån Övik och till er som säger "ja nu vet man ju vart man inte ska åka, till bjästa!" Så kan jag ju bara säga.. Vafan ska ni göra i Bjästa? Det är en håla utanför Övik (staden) och det finns nästan ingenting där osv. Så håll er borta från Bjästa om ni någonsin åker upp mot norr, för erat eget bästa om ni inte vill tappa bort er! hahha,

Och nu ska jag gå och sova, hoppas ni kan tänka och läsa genom det hära innan ni skickar mera mordhot till mig!
Jag tar inte precis åt mig utav dom eftersom jag ver vad dom hära tjejerna går genom just nu, och ni vet inte om jag har varit med om samma eller hur? och om jag har det så är det hära en visning på min osäkerhet eller hur? För ALLA ljuger i övik. ALLA snackar skit om alla och alla överdriver..

skor

Hittade en sida med sjukt snygga skor, klicka här.


Sjukt snygga skor!!!

klockan.

Så ni får inte glömma bort att ställa fram klockan idag! Vi går ju mot sommar tider nu,
Jag har ett sår under min läpp och nu när jag vaknade så fick jag se det hära..

Kan ju säga att jag inte har slagit mig själv inatt iallafall, sjukt ont gördet..
Ligger i sängen och äter ostkrokar, men ska gå och koka lite te eller hämta saft tror ja.
Skriver sedan!


listbajs

Gillar du någon nu? mja.
Gillar du att vara singel? både och

Gillar någon dig ? det hoppas jag
har du haft sex med hon/han du gillar nu? nej
Gillar du en kille/tjej som din kompis gillar ? nej
Är avstånd ett problem ?
Beror på hur långt avståndet är.
Är det viktigt för dig att din kille/tjej är snygg ? Insidan är viktigaste och om killen ser bra ut är det ju bara ett stort +, det är ju inte precis ett krav
Måste han/hon ha samma intressen ? Neaa, alltså.. aa lite
Kommer du alltid att vara singel ? ne tror int de va
Har du bra självförtroende ? nej

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel
? hmm..18
Hur många har du varit riktigt kär i? En
Vad tycker du om kärlek? När man hittar en man verkligen tycker om så är det underbart, annars skit.
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär?  japp
Är du singel?  mja
När fick du senast en komplimang?  nyss
Har du hånglat med någon av samma kön? Jaop

HAR DU NÅGONSIN:
Hånglat med nån riktigt ful:
Ja.
Hånglat med fler än 5 pers: Ja men inte på samma kväll

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Yes,eller en kille och en tjej
Gjort något riktigt dumt?  Ja..
Gjort något du verkligen ångrar?  Man har inte tid för ånger, lev i nuet
Varit nykter på nyårsafton?  ja klart!
Åkt ambulans? nej men vill!
Gjort nåt olagligt?  Ja
Blivit polisanmäld? Yes
Fått din mamma att gråta? Ja..
Slagit ner någon? Hhaha, ja.
Skämts över dina föräldrar? Ja
Skämts över dig själv? Jaa
Sagt jag älskar dig och menat det? Annars ska man väl inte ens säga det?
Tar du droger? ja fan hash och allt.. not
Dricker du?  japp
Vilka kläder sover du i? beror på, sover jag själv så trosor och med nån så t-shirt och trosor eller bara trosor
Vad hatar du verkligen?  Personer som itne stå för vad dom säger/sagt eller gjort.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? icke
Är du ensam nu? ja
Vill du gifta dig? ja när jag blir äldre.
Vill du ha barn? Ja! dock inte just nu

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
jag?:)
Såg dig gråta? Vet inte,.
Fick dig att gråta? av personliga anledningar dvs hemma
Du delade en cigg med? Elin eller Linus
Du gick på bio med? Jacob,kp,Emilia,Sandra och Andre tror ja..

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Kramat någon? ja
Pussat någon? ja
Köpt någonting? Nej
Sjungit? Ja
saknat någon? Ja!


:'o

KOLLADE PÅ DESSIES FACEBOOK OCH SÅG ATT HON FÖDDES 2 AUGUSTI 1994, PRECIS SOM JAG :o scarry barry, iallafall så ska jag dricka upp mitt te nu innan Jacob kommer :) Pusss och hej


EARTH HOUR

Yes! Nu har det startat, helt ärligt? när började det ens? Mamma har släckt ner lägenheten och jag blev lite små sur och sen sa hon att det var nu man skulle släcka alla lampor och skit så jag satt mig i mitt rum med alla lampor tända och kollade ner på stan en sväng. Kan ju säga så att ingen här verkar bry sig allt för mycket ;) Speciellt inte komunen, alla gatulampor och allt är tänt, men vafan spela roll! Jorden går inte under för att vi inte gör det.  Sitter just nu och smörjer in mig och har nyss hjälp min mamma att välja kläder, hon ska ut ikväll och ja. Så jacob ska hit och vi ska tydligen kolla på Avatar eller vafan filmen heter.. Någon som har sett den? Är den bra isf? :)
Ne nu tänkte jag gå och göra en stor kopp te och bara mysa tills Jacob kommer, Fast nu borde jag klä på mig så jag inte sitter i underkläder när han kommer hit, så skriver senare :D Ha en bra kväll.


Skepp och hoj!


Hej, hade tänkt att testa att mobilblogga ...

100326_174524 (MMS)

Hej, hade tänkt att testa att mobilblogga och kolla om det funkar och hur det ser ut :) Elina råtta på bilden


city.

Är tillbaka i stan igen efter en otroligt rolig kväll igår, ska lägga in lite bilder senare.
Och om att jag är vän med Dennis aka. oskar aka. våldtäksmannen så har jag aldrig sagt att jag var en stolt vän till honom, men när han kommer ut (snart vill säga) så kommer jag finnas för han ändå som vänner gör. Och ja jag var med i fria dennis osv. men sa aldrig att jag inte stöttade tjejerna? Och jag bor fortfarande inte i bjästa för er som inte har förståt det ännu..

Aja, igår kväll så blev det perfekt iallafall. Och nu ska jag äta mat med mami, puss.


HAHAHA-

Ni är nog dummare än vad jag trodde, ja jag tydker synd om tjejerna och jag mår själv dåligt för det Dennis har gjort men varför ska ni hoppa på mig för det? Jag har inte våldtagit dem eller sprutat i deras ansikte? För det första så bor jag inte i Bjästa, jag var inte så seriös med allt jag skrev så ni vet. Ni vet.. Att vara dum i huvudet tjänar man läsare på ;).

Kom hem från skolan för ett tag sedan, sitter just nu och värmer mina billys i ugnen? haha känns lite konstigt kan jag lova, men vad gör man när man inte ha en micro? Min katt ligger under mattan och går fram och tillbaka precis som en grävling under jorden. Har varit ute med hunden min så mamma slipper göra det när hon kommer hem. Ska snart packa och sedan åka till Elin i Gideå, fixa oss,hem till Sebbe och chilla, rock of gideå, fest, efterfest :D Ja så ser våran dag ut idag just so u know, Blir taskigt med inlägg ikväll kan jag ju säga, Men kan flörta med henne så jag lägger ut ett innan vi går till Sebbe. Mitt hår är typ.. Gult/orange/ljusbrun as fint säger jag bara + är hes som ett svin känns inte allt för bra kan jag ju lova.




kvällens go dricka


happy b-day baby!

Imorgon så fyller min bebis år, min bästaa vän eller ja.. vi var åtminstonde har tappat kontakten
lite.
Men han är bra söt han, så grattis lill ponken Puss!



Jag är allt bra snäll ja :D


svar på tal



Vad ska jag skämmas över? Jag står för vad jag har sagt, enda jag har gjort är att be folk läsa bloggen okej? JAG har inte skrivit något om tjejerna, till tjejerna, hot osv.? Så varför ska jag skämmas? Det är väl bra att Sverige vet det, men vadå "hur NI har betett er"? Jag har inte bettet mig på nått speciellt sätt? För jag var med i "Fria Dennis" och bad folk läsa bloggen, ska jag skämmas över att Sverige vet om det? Jag är stolt vän med Dennis trots allt, riktiga vänner sviker aldrig. Vad kommer att följa mig resten utav livet? Gruppen eller? Du vet hur lätt det är att gå ut från en grupp från Facebook right? Jag står för vilka grupper jag är med i, jag står för att jag sa att folk skulle läsa bloggen är det nått fel med det? Tycker inte att jag har gjort något speciellt fel, jag kände den första flickan dom pratade om. Hon och jag gick på samma skola innan hon flyttade till Bjästa så jag vet saker som inte Sverige vet så. Vad vill du komma fram till? Vill du försöka få mig att få dåligt samveta, keep on gooing' Jag tar inte precis åt mig utav det du skriver just nu, än fast jag vill att dom ska fria Dennis betyder inte det att jag inte tycker synd om tjejerna eller hur? Jag har aldrig sagt att jag inte tycker synd om dom, jag känner alla 3 och jag tycker synd om tjejerna men jag vill ha hem Dennis. Lycka till att trycka ner någon annan, vi kommer inte långt med det hära iallafall. Tjoho! :)


antingen eller.

komedi kärleksfilm
estrella OLW
leggings
jeans
rött blått
sommar vinter
mobil dator
snus cigg
scrubs my name is earl
armband halsband
hiphop rnb. Inget
vit svart
kebab
pizza
ris pasta
utekväll
hemmakväll
film
tv
fläta hästsvans
chips
godis
cola fanta
snö regn
uppraggad ragga
bil buss
sporta sova
morgon kväll
svenska
matte
katt hund
ögonskugga eyeliner
rädd ledsen
silver
guld
brun blek
stan stranden

hårfärg.

Sitter just nu med avfärgning i håret, känns inte sådära superduper bra..
Känns som om det kommer bli typ orange, iallafall så var jag hos tandläkaren idag, haha.
Skulle ta nå jävla bilder utifall att jag ska ha tandställning och jag kände mig som en kanin.
Skulle ju lyfta upp läpparna och ha en spegel i munnen och allt möjligt ahahha, inte kul.
Men nu ska jag ta och leka sjörövare och skrika skepp och hoj tills mina grannar klagar.



Dagens

Dagens humör: kanon :)
Dagens måsten: ha halstabletter :/
Dagens frisyr: hästsvans
Dagens smink: tidigare ögonbrynspenna, nu maskara och kajal
Dagens klädsel: Mjukisbyxor,underkläder,svart linne och en huvtröja
Dagens accessoarer: inge
Dagens fundering: Massor
Dagens beroende: typ.. jag vet inte, tuggummi typ
Dagens tråkigaste: skola
Dagens längtan: efter dig..
Dagens superlängtan: Till sommarlovet!!!
Dagens tidning: Ingen

baby godbyeeeeee

Nu hade jag tänkt att kila ner till stan och ta bussen till Själevad och umgås med homies!
HAHAH, ne men hejdå..



kill me


hejhejhej jag är gaygaygaygay, jag är jävla fitt eminem's låtar i mitt huvud för vi spelade upp låtar från ens mobil i klassrummet och han hade bara jävla kuksugarfitta eminem typ..


glass elelr grädde?

Sitter just nu i köket och äter nyponsoppa med grädde, mycket godare med glass :(
Men hade tyvär inte det hemma för nått litet troll har varit och ätit upp alla glass, undra vem..
*INTE JAAAAAG JAG LOVAR*  Har duschat,sett på tv, sett AA, gått ut och gått med hunden.
Och när jag har ätit upp så ska jag gå ner till källaren och hämta tvätt,ikväll så ska jag på gårn.
Orkar inte vara hemma, haha. På fredag så ska jag till Elin i gideå och vi ska på "rock of gideå".
Band och sånt som ska spela där, och vi ska umgås med en massa roliga och tokiga personer.
Ne nu ska jag äta upp min food, fast egentligen kankse det inte ens kan kallas för mat/middag?
Skit samma, jag är ensamen hemma jag äter vad jag vill!
Ha en bra dag


bild.

Sitter på skolan just nu, nationellan gick bra tror ja :)! Och nu har jag bild as kul, hahha.
Ne nu har jag lunch tjoho! sen har jag matte och sedan slutar jag så skriver när jag kommer hem :)


slav?

Idag har jag känt mig som en slav eller ja iallafall när jag kom hem från skolan,
vi hade 1 lektion idag och sedan hade vi simning i typ en timme sen slutade vi :)!
Gick på stan och träffade Wedda som hade pierca tungan och annat folk, sedan så följde Wedda med mig hem och jag diskade (det var ett beg av disk!) sedan så städade jag rummet, gick ut med hunden och damsugat lägenheten. Visst låter jag lite som en slav ibland? haha Och Jennie som klagade i skolan att jag alltid städar mitt rum så kan jag ju säga såhär, hinner knappt städa innan det är smutsigt igen så!
Har lekt med Wedda, ätit makaroner och korv och bara drygat oss som fan :D! as kul, insett att han och jag är väldigt lika, även lekt stum i typ en halv timme. AS DRYGT!  Men nu ska jag gå och äta en macka och sedan se på film och sova eftersom jag har engelska uppsats i nationella imorgon så vill jag vara i tid :)! Så sov så gott så skriver jag imorgon.



långt håt + rosa!

Jag har ju som sagt bestämt mig för att prova på rosa hårfärg, har haft det mesta hårfärgerna så varför inte prova rosa!? :D Det är så sjukt snyggt så jag vill iallafall testa, testar man inte så vet man inte om man passar i det själv så är det bara, fuck u som säger att det är fult och man vill ha det för att vilja ha uppmärksamhet. Tycker man själv att det är snyggt så måste man ju få ha det, och jag gillar att inte vara som alla andra eftersom alla tjejer ser nästan likadana ut här i övik så har jag skrapat mig från det och försöker hitta min egna stil och hitta mig själv osv. Så jaa, Min kusin är hårnörd (kan man kalla det så? hon älskar hår,hårfärger osv. hon har peruk till 2000tal nejmen nästan och allt sådant) Så hon ska mest troligt hit på söndag så ska hon hjälpa mig att hitta billigt och bra löshår som jag kan färga den färgen jag ska ha i mitt hår så blire sjuuukt snyggt! Ska även ha lite ljusa slingor i håret så att inte allt är rosa osv. Tänkte lägga upp bilder på tjejer som verkligen har fått mig att gilla rosa hår!

Ja hon har till och med en egen mapp på min dator!



Dom två sista bilderna är samma person dock bara olika rosa heter på håret.
Sjukt snygg brudoch sjukt snyggt hår, tror mitt hår kommer bli som nedersta bilden.
Sen så slits det ut och blir som det översta vilken jag själv tycker är as snyggt!!
LÄNGTAR SOM EN GRIS

otrött.

Är himla otrött för att ha sovit 2 timmar inatt, kunde verkligen inte somna la och kallsvettades så lakarnet + mitt hår var blött, as mysigt! Kände mig så himla fresh just då, och dunkande huvudvärk men lyckades somna men skulle upp lika fort, kallsvettas tillochfrån hela dagen och haft ont i huvudet. HAHA, gick till skolsyster för att jag skulle fråga efter huvudvärkstablett och hon trodde jag hade drucke eller rökt på :o Men så var ju inte fallet om jag säger så, tror jag håller på att bli sjuk som en jude (förlåt för uttrycket!)  Men skulle till stan och köpa avfärgning efter skolan men slutade att jag var med Wedda och massa och sedan så följde jag Wedda hem och sedan åka vi till gårn så hann inte med det XD Men blir väl på torsdag eller så... Om jag kommer ihåg så att säga, nu måste jag packa min väska eftersom att vi har bad imorgon efter lunch och för engångs skull så har tjejerna bad först = slutar tidigt skönt som fan! Så ska ta och diska,städa rummet och städa lägenheten så det är fint mittinatten när mamma min kommer hem :)! Kanske ska laga nån god middag till mig själv, lägga in musik till mobil osv. och gå ut och gå, låter inte så illa i mina öron kan jag säga! Ska nog be mamma ta hem hunden imorgon också så jag har någon att gå med haha. Ne nu ska jag packa så jag har det klart imorgon! Ha en bra kväll så skriver jag imorgon.


SCHOOL

sitter på coola skolan med den coola johan! HEHEHEH as kul.
hihihohohhahahhäähähheheh / Kåwla juhawn!

Jag är störst bäst och vackrast, har snygga bröst och nice röv! Jag vill ha sex med mig själv!!! /karin
Indeed / juhawn :)

Vi har no och maria.,.. vi jobbas kalas mycket just nu så du vet :) jag tvingar johan att låna mig datorn eftersom inte inloggingskitsakbajs funkar! :) BAJSBAJS HEJDÅ

asballt med blogg ^^

usch..

Känns inte bra att jag är vaken nu, men har as ont i huvudet och kallsvettas..
Lakarnet har blivit fuktigt pga att jag har kallsvettas som en gris..
HATAR DET HÄRA. nu jävlar ska jag se på 3dje filmen och lyckas somna och kallsvettas medans!


home sweet home.

Så ja! Nu är jag hemma igen, hade en as skön och rolig helg kan jag ju säga.

Igår så var vi med Emelie,cilla och sebbe, färgade Elins hår.. Blev dock ganska fail,
men hade otroligt kul, sedan så såg vi på "never back down". Sjukt bra film!
Idag så vaknade jag före Elin så när hon vaknade och gick in till köket så såg hon mig sitta där och dricka jucie och äta kall falukorv men gott vare. Sedan så tog vi en filt och gick ut och satt oss i solen i snön, jätte skönt! :D
blev tyvär lite fräkning dock, sitter just nu i soffan och pratar med mamma och hennes kompis, dricker kaffe och äter bullar så hade jag tänkt att vara lite social! puss


in the hood.

Just nu så sitter jag i Elins säng och väntar på att hon ska ha duschat klart så vi ska äta frukost osv.
Kom hit igåt kväll, gick ut en stund och sedan kom vi på att vi skulle ut och leka i snön as kul!
Sen så kom Sebastian och Jimmie hit och vi såg på nån dålig skräckfilm, fattade inget utav den.
Sen en dålig komedifilm, så dålig så jag somnade och sov så skönt. Elin somnade nog också en stund,
hörde lite små grymtningar utav henne så. Satt kvar i soffan och orkade verkligen inte flytta på mig medans dom gick in till Elins rum, där somnade Sebastian i Elins säng ahhaha. Gick ut och skulle följa Jimmie hem en bit iallafall, sedan när vi skulle gå hemmåt så gick jag snabba fotsteg mot Sebastian han sprang och han ramlade. hahahah, länge sen jag hade så kul mittinatten utomhus! Och ikväll lät det som om Cilla,Emmelie?,sebastian skulle komma hit så vi skulle se på film osv. Blir nog kul det med, skönt när Elin har någon vi känner sxom granne här (Sebastian),Ne nu kom Elin ut från duschen så ska äta frukost och flörta åt mig en isglass ;)! Ha en bra kväll.

Btw köpte en kavaj innan jag åkte hit igår, as snygg!


HELP!

Jag ska byta till Wordpress men vill samtidigt ha mina alla gamla inlägg med mig dit, är det någon som vet hur man ska göra!? HJÄLP MIG

btw. Godnatt, fredag imorgon det är AWESOME

2 cool 4 school..

... elelr nått sånt ;) eller who knows? men isånnafall så vadglr jag här på no lektionen?
Har genteknik skitsak igen,nejmen det är nog lite kul trots allt, Man lär sig ju saker.
Iallfall så tänkte jag skriva en sak så jag kommer ihåg en sak!
Vi har engelska uppsats skriving på onsdag i klassrummet på morgonen!

Så nu måste jag försöka komma ihåg det själv just nu, men jag och mitt minne..
Ne nu ska jag börja jobba så min lärare blir glad på mig :)! Ha en bra dag så skriver jag sen.


home going

For till gårn och sedan till pappa, kändes lite konstigt... Men skönt att Andre och Elin var med,
dom personerna som nästan vet det mesta av mitt liv och har varit med om mycket med mig.
Iallafall på väg hem så sa Elin nått och Andre drog ner handbromsen på torr asfalt och kollade bakåt,självklart så fick vi världens sladd och höll på att köra åt fanders. Första gången jag har blivit åkrädd..
Borde nog vara med om sånt oftare så jag blir lite mer rädd känner jag, iallafall så lever jag.
Ska sova snart så jag orkar upp imorgon. Så TJOHO med er!


outfit


Jeansleggings - VILA
T-shirt - Indien
Halsduk - dont know.
Skinnjacka - vet inte, mammas.


nyduschad.

Eller nyduschad... kom ut för typ en halv timme sedan ;D.
Kändes iallfall som om läsförståelsen och hörförståelsen gick bra, har bara muntliga kvar i svenska,engelska,matte. Skriftliga i matte och no och uppsats i engelskan..
Känns som om vi aldrig kommer bli klara och jag kommer gå i nian en evighet till.. Men tror det var 16veckor kvar tills det är sommarlov! UNDERBART är det enda jag kan säga. Längtar som stryk.

När jag kom hem från skolan så satt jag här och sedan så hoppade jag i duschen, sen satt jag mig här.. Ska väl snart äta eller så och sedan om jag får tag i Andre så ska nog jag,han och Elin till Junior och se på film. Det blir nog nice, annars så lär jag väl koka en kopp te och dricka det medans jag ser på själv i min ensamhet. Jag saknar min skinnjacka.. vet inte vart den är :'( skinnjacka,rosa skor,snygga byxor,snyggtröja,halsduk,glasögon,uppsatt hår och en mugg med kaffe.. HUR UNDERBART ÄR INTE DET!?
GOSH, måste verkligen ta och leta den, eller vara lite elak och låna mammas! Men den är brun..
Vill ha min svarta.. Ne nu ska jag gå och fixa håret mitt. Ha en bra kväll!







tjäna pengar på din blogg?

Vill du börja tjäna pengar på din blogg?
Läs då det som kommer här under!



Bloggpartner ger alla betalt för att blogga,
oavsett hur många läsare man har.
Allt du behöver göra är att klistra in en
bit HTML-kod i din blogg så är du igång,
och tjänar pengar från första sidvisningen!

Du förbinder dig inte till något utan kan
när som helst enkelt avsluta samarbetet med
BloggPartner genom att plocka bort koden igen.

Registrera din blogg på Bloggpartner.se nu och
börja tjäna pengar redan idag!


www.bloggpartner.se


skönt.

Jag och Elin for till Själevads gårn och umgicks med folk,spelade buzz eller vad det heter!
Sedan så åkte vi hem med Andre med mötte Junior efter vägen så for hem till honom för att Andre skulle låna en mobil utav honom och tillslut så vart jag upp och ner vänd utav Strande osv. For till affären för Andre skulle köpa något så jag köpte godis som jag ska äta nu medans jag ska se på film. Har precis klätt av mig och lagt mig i sängen, gooosh vad skönt! Renbäddade ju innan jag for, finns nog inget skönare än att lägga sig i en renbäddad säng! Eller jo det finns det ju ;), men dom är nog lika, eller aa.. på samma nivå, nejmen.. Har engelska nationella imorgon.. Känns lite tungt om jag ska vara ärlig, engelska är inte mitt favorit ämne om man säger så. Visst kan
 jag engelska,prata,skriva osv. och tycker det är kul men inte i skolan eftersom där är man tvingad att skriva vissa saker osv. Och det är oftast saker som man inte ens vill skriva eller om sånt som är kul. Menmen det går nog bra ska vi se! Nu ska jag slänga på en film så att jag kan somna någongång inatt iallafall.
Godnatt! Och ni som går i nian önskar jag lycka till imorgon!


Hon är sjukt snyggg!


omg!

Satt och kollade efter roliga tryck osv. på tröjor och hittade denna:


Kunde verkligen inte sluta skratta/le! Tänk dig då om man har den på sig, personer kommer ju ha svårt att inte le! dunken.se - kolla genom allt! Verkliga roliga tröjor, trosor osv. Både för killar och tjejer, ett stort + är att det inte är så jätte dyrt! Så gå in och kolla om ni hittar något för er :)

Sommarjobb!

Just nu så sitter jag och Elin och pratar om sommarjobb, vi ska söka sommarjobb i Falkenberg mest troligt! Kommer bli gryyymt! Ska även söka i Norrfällsviken där min mormor har stuga, lika bra att ha ett extra eller ett utifall att det inte går i falkenberg eller så. Pengar som pengar ;). Har börjat städa mitt rum... jätte LITE, känns inte bra. Men ska skriva klart det hära och sedan börja städa igen! Känns lite små drygt, måste även skriva ett cv och snabba på mamma med maten för jag svälter ihjäl snart! Känns inte bra, Doris ligger här i mitt knä och sover/vilar så sött. Funderar på att byta namn på hon från Doris till Disel doris. FINT VA?!

Gaha, jag vill ha pengar. Jag vill shoppa i massor och ha en rent rum eller en städerska! Ne nu ska jag ta och sätta fart med mitt rum så jag blir glad senare. Juste! Vet ni/du någon bra sida med snygga badkläder och billiga slipknot osv. tröjor?!


Tidigare idag, trodde det skulle ge mig energi.. felfelfel!

 
Kusin och jag töntar oss i camen hemma hos farmor och farfar.


uuh.

Kom tillbaka från tandläkaren för en stund sedan,var tvungen att bita i i lera osv. Så jag mår illa nu haha, fick dessutom as ont i huvudet utav röntgen. Men lever som sagt ännu,ska göra lunch nu och sedan plugga lite och städa mitt rum! Har även använt mina rosa skor idag, awesome! :D Ne skrifver sedan.


god natt!

Gah känner mig som en männsika efter att ha duschat, så nu ska jag gå och smörja in ansikte med nattkräm och sedan borsta tänderna för att se på en film. När jag stod i duschen så såg jag att jag hade ett as fet blåmärke över hela mitt knä, och började undra vafan har jag gjort.. Tills jag kom på att jag skulle försöka slänga Andre i snön men han tryckte ner mig så mitt knä fick as hög fart och rätt ner i en sten... Men hey! Jag lever än. 
Ska även till tandläkaren imorgon kom jag på nu.. Måste röntga och kolla om jag ska få tandställning känns inte alls allt för bra om jag ska vara ärlig. Men det går bra! Ne nu ska jag se på film och försöka sova.


hello world!

Ja äntligen tillbaka till verkligheten! Klev upp runt halv 8 i fredags och for upp till farmor och farfar, for nästan ut dirket till stavarsjön och grilla,pimla osv.  Sen på kvällen så kom Ida och Klas upp, riktigt roligt hade vi iallafall.
Klev upp runt 11 på lördag och åt frukost sen så åkte vi ner på sjön och solade,grilla,pimpla och körde skoter! Andre och fredrik kom efter en bra stund men deras skotrar hade gått sönder -.-' Så for hem och fixade dom och sen 7-8 nångång så for vi ut med skotarna, jag,sara,ida,klas,andre,fredrik och jon eller vad han hette. For en bra bit och när vi var på sista sjön så lät det som om andres skoter skar.. Men icke! Så grillade och busade i snön, efter ett tag så kom klas och andre på en bra ide.. Åkte två på andres skoter och skulle hoppa.. Skotern landade och sen så flög dom över styret hah. Sen så for vi hem till Fredrik och drack kaffe/cola och åt popcorn sen så skjutsade Fredrik hem oss tjejer så fick klas köra skotern hem. Och idag så skulle vi på skotergudtjänst men jag,sara,klas och ida valde att sova, klev upp halv 1 och åt frukost sen for jag och sara ut med skotern osv. Sen så är jag hemma nu, riktigt skönt iallafall! Snart så kommer mamma hem med maxmat sen så ska jag duscha sen så känns det som om jag kommer somna jätte tidigt ikväll, det är bra iallafall! Så kanske man kommer upp imorgon.. UUH känner inte bra med skola imorgon. Ha en bra kväll


ajaj.

Jag och sara åt en macka och drack oboy nyss för vi var hungriga och självklart så berättade jag en as sjuk dröm jag har drömt nu i veckan och hon kunde inte hålla sig för skratt så spottade ut oboyen tillbaka till glaset och då kunde inte jag sluta skratta och råkade slå ögonbrynet i bordskanten.. HEHE, gör ont! Det pumpar väldigt mycket där känner jag, vi ska snart gå upp och tvätta bort sminket och sedan se på Blondinbellas och Tyras show kl.21.00 på den här sidan. Och hoppas verkligen på att det är bra, och sedan så ska vi nog se på film och försöka sova vi ska upp och fara tidigt till farmor och farfar så! Blir nog riktigt kul där skulle jag tro.. Hinner jag inte skriva nått mera inlägg än det hära så hörs vi efter helgen och ta vara på sista helgen på lovet (ni som har lov) Annars ni andra får ta vara på helgen! Ha en bra helg.


Bildbomb

(Klicka på bilderna för att få se dom i större format)
         

       



Fotograf: Kusinvitamin!

Hos kusinerna.

Ja jag är som sagt hos mina kusiner, tog med mig datorn eftersom det kan vara kul att se på film på kvällen under helgen när vi är mitt i skogen tänkte jag. Och dom hade trådlöst intertnet och shiet så ja loggade in mig på det, när jag kom hit så åt vi lunch typ.. Hambrugare det var gott! Sen så fixade jag och Sara oss för att gå ut och knäppa lite modellbilder, så dom kommer väl in efter att jag har fått dom och så. Känns lite ful.. Dom har datorn i min moster och hennes mans sovrum så jag sitter i deras säng medans sara sitter typ en meter om inte längre ifrån mig för att sitta vid deras dator. Men det e niceeeeeeeeeee, lägger nog in bilderna sedan när jag har fått dem utav henne vilket jag lär få om några minuter eller så :)! Men ha en bra dag och hoppas ni har haft en bra dag för det har jag haft iallafall.


bye.

Nu har jag nyss vaknat och ska packa lite och sedan kommer min kusin och moster och hämtar upp mig så ciao tills på söndag!

batman

Roliga rubriker jag har nu för tiden tycker jag, men kom iallafall nyss hem.
Och jag borde sova nu eftersom jag borde vara vaken runt 9-10 imorgonbitti när min kusin och moster kommer och hämtar mig för jag ska till dom och sedan på fredag så far vi till farmor och farfar och därför så kommer det nog inte bli nå mera inlägg förän jag kommer hem på söndag om jag inte lånar kusinernas dator imorgon då men det orkar jag nog inte. Saken är den.. somnar jag så kommer jag aldrig komma upp imorgon och därför känns det som om jag skulle vilja vara vaken hela natten men.. icke! Då kommer jag vara en död sill imorgon typ, vilket är både och.. Skit bra att jag är trött vilket gör att jag kommer somna jätte tidigt men finns en risk för att jag kommer typ vara lite "off" och sur osv. Så det känns lite onödigt.. Tror jag ska be mamma väcka mig innan hon far, hon far runt 8 så.. Och sen får hon ringa runt 9-10 så jag verkligen är vaken då, annars lär min kusin ringa mig när hon är i stan och det blir nog bra ska ni se! Sen lär vi nog ta en massa bilder också så dom kommer upp efter helgen.. Ne nu ska jag se klart på "Eva och Adam" (där dom är barn) Och sova eller ja.. försöka sova, har gått från jätte trött till jätte pigg nu.. Eller är nog övertrött men ändå. Skriver imorgon bitti och säger hejdå om jag hinner! Kan förresten lägga upp en bild på dagens "face look" för jag hann aldrig ta några bilder på outfiten innan Andre kom hit och hämtade mig. Godnatt!


Dagen/gårdagens facelook!


Ek het geen liefde.

bevisa för mig vad kärlek är,
och gör det på rätt sätt
såra mig, gör mig hel, gör mig varm,
kalla mig för älskling,
säg ärliga saker & gör allt som bevisar att kärleken,
är något vi alla behöver då & då.




nanananana BATMAN!

Fixade bloggen lite igår innan jag gick och la mig, den är dock långt ifrån klar! :)
Ne nu har jag käkat frukost och varit ute med hundarna så ska hoppa i duschen och sedan ringa Andre och kolla om han vill leka med mig. UUUh! när jga säger "vill leka med mig" kommer jag och tänka på den dära Telia reklamen ;s "pappa vill du leka med oss?" eller något sånt säger dom ju då. Outfit bild kommer sedan, kanske en videoblogg också who knows ;) Ne nu ska jag hoppa i duschen så jag göra något utav denna dag, känner mig.. nere på något sätt kanske beror på mitt rum? Har svarta gardiner och har hett i för dom för fönstret och stängt dörren trots att jag är ensam hemma och sen ingen lampa tänd. Jag trivs när det är lagomtmörkt och man hör bara sig själv och sin musik, typ som om... Hjärnan har lättare att tänka då? Vet inte alls. Ne tjingtjong!


godnatt!

Så nu har jag gjort.. ingenting sen jag skrev senast,har smörjt in mig iallafall! Vilket verkligen behövdes, har varit lat och inte orkar gjort det på ett tag och i den hära vinterkylan så har jag blivit väldigt torr! Jag funderar på om man ska be kusinen ta med sig sin kamera och sen så knäppa några bilder osv. SÅ jag kan jag göra ny header!
Iallafall så tror jag att jag ska hoppa i sängen och se på film så jag kan somna i någon vettig tid, Och göra något utav lovet! Fast helt ärligt.. Det känns mer som om det är helg än lov, men det kan man ordna! Har dock inte så lång tid kvar här i stan, för på torsdag åker jag till mina kusiner i Sidensjö och sedan tidigt på fredagmorgon så åker vi till farmor och farfar/mormor och morfar. (Min farmor och farfar och deras mormor och morfar) Men blir nog otroligt kul, länge sedan det var bara vi kusiner också. Jag och mina kusiner är typ som syskon om man säger så, alltså.. Jag ser dom mera som mina syskon än mina kusiner också men det är bra att man har bra kontakt med släkten med ;).
Ek het geen liefde.
Godnatt :)




tidsfördriv

Ditt namn? Karin.
Födelseår? 1994.
Hur Lång är du? 162½.
Spelar du något instrument? eh... blåser i flaskor?.
Dina första tankar när du vakna? Döda mig...
Vart befinner du dig just nu? sängen
Biter du på naglarna? Icke!
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Lila.
Har du några husdjur? cpkatt
Vem är snyggast? Audrey Kitching
Vem vet mest om dig? Min kusin i guess.
Vad vill du ha just nu? Pengar,sommar, vara 18,vara brun,ha rött hår osv.
Ditt mål i livet? eh.. inget
Rädd för? Spindlar.. Att bli lämnad helt själv och bli kattkvinnan? hahah
McDonalds eller Burgerking? båda!
Sjunger du? ja.. dock inte bra!
Vad har du för skostorlek? 38-39.
Kommer du överens med dina föräldrar? oftast
Din hårfärg? färgat: mörkt brunt. "orginal": Cédere (rått färgat typ)
Skor du hade på dig idag? vita adidas tror ja
Vad sover du i? underkläder/trosor & t-shirt/mjukisbyxor tjocktröja, beror på hur varmt eller kallt det är.
Kläder du har på dig? jeansleggings,underkläder,sockar,underkläder,t-shirt och tjocktröja.
Favoritårstid? sommar och vinter.
Favoritmat och dryck? allt som är gott. mat (L) och cola.
Hur svarar du i telefonen hemma? Hej!
Hur svarar du i mobilen? beror på vem det är :p
Sov du ensam inatt? japp.
Vad gjorde du kl 08 imorse? sov.
Vad var det senaste någon sa till dig? "jag går ut med hundarna nu"
Druckit idag? vatten,jucie,mjölk,te.
Vad är det för väder hos dig nu? typ.. snö och nollgradit
Godaste glassmaken? ingen speciell.
Drömmer du mardrömmar? det händer väl ibland.
Favoritklädsel? jeansleggings/mina trasiga leggings med ett linne/t-shirt & en kofta/tjocktröja.
Favorit godis? Surt,choklad.
Hur många kuddar sover du med? Alldes för många
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Inget.
Saknar du någon just nu? Ja.
Snus eller cigaretter? Japp
Vill du ha barn? inte just nu bara.
Längtar du till din nästa födelsedag? Nea.
Är du blyg? ibland.
Tycker du att du har fin dialekt? AHAHAH, jarå
Tycker du om fester? om dom är roliga, så ja.
Har du använt någon hårprodukt idag? Värmeskydd? och lite hårspray
Vilken ålders gräns tycker du det ska va på systembolaget? 18.
Vem får en kram? allihopa!
Vem får en puss? alla som jag känner
Sprit, cider, vin eller öl? vitt vin, eller öl,sprit.
Hund, råtta eller katt? Hund
Tycker du om din pappa? Jarå...

som en gris i england.

Japp just nu så är jag pigg som en gris i england! HAHAHA,
Runt 5 så gick jag ner på staden för att träffa min kusin på stan, hennes pappa skulle komma och hämta henne senare så hon sov inte här något. Så när min kusin for hem så gick jag till subway och mötte upp Petra, hon åt och sedan så gick vi hem till mig. Drack apelsinte och skrattade som tusan, seriöst skulle nästan tro att jag aldrig ha skrattat så mycket.. Slog huvudet i diskbänken också, gjorde ont. hHAHA, sen så har jag/vi inte gjort något speciellt. Hon gick hem för typ en halv timme sedan i guess :)

HAHAHAH. just!! Hedde ner min fot på golvet min katt hoppade upp och gjorde en 360,, landa och gjorde en till xD HAHAHAHHAHA JAG DOG JUST DÅ! HAHAHAHAHHAHAHA, seriöst ni skulle ha sett :')!
Ne nu ska jag göra något utav mitt liv idag!
Ha en bra kväll!

Btw grattis till Jennie!♥


huh..

Satt här i köket där jag sitter än, min hund gick mot öppningen sen stod han bara där och jag kollade dit då såg det ut som om det var en människa som stod där vid hunden och sen så kom den närmare osv.
Sen fick jag en as äcklig huvudvärk... Sånt hära suger ;o, brukar få sånt hära ibland vafan dåför!?

Nyttig?

Tjoho, nu sitter jag här i köket och äter frukost medans jag lyssnar på slipknot!
Jag blev överlycklig när jag såg att vi hade jucie grejen här så jag fixade egen jucie,
och sen öppnade jag kylskåpet... Då hade mamma köpt jucie xD
Men det är nog otroligt mycket nyttigare att dricka det som kommer direkt från apelsinen.
Ska fixa mig efter att jag har ätit och sedan runt 5 så kommer min kusin hit.
Ska ner på staden en sväng eller vad hin sa och sedan ska hon sova här, blir nog kul!
Ne ska ta och äta upp mina mackor så skriver jag sedan!


HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA



HAHAHAHHA KAN INTE SLUTA SKRATTA..HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA.
vem fan skriver något sånt hära till någon random brud/kille!?
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH JAG DÖR ÄNNU MERA.....
JAG MÅSTE SOVA :') HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...
HEJDÅÅÅÅ

byhufijorgfpdåä

OMG JAG SKA INTE HÅLLA PÅ MED DET HÄRA!! JAG FAILADE NÄR JAG SKULLE HE IN HEADERN OCH NU VETTEFAN VAD JAG HAR GJORT... ska kirra  detta.. imorgon, nu ska jag sova.. tror ja :D

____________________________________________________________________________

uppdatering: Sandra kirrade det nyss! Tjoho nu kan jag sova i lugn och ro, u are great.
Måste ha nya bilder för att headerna ská bli bra dock, kirrar det en annan dag!

tråkl.

Jag har jätte tråkigt, kan inte sova. Jag borde sova, jag kommer sova hela dagen istället.
Jag ska till farmor och farfar ihelgen med mina kusiner, dom bor mitt i ingenstans..
Ge mig filmtips så vi kan mysa med varmchoklad och filmer på kvällarna?
Jag är övertrött, jag vill skriva dikter.
Jag vill ha mina rosa skor och en slipknot/metallica tröja och vara en kick as brud!
Jag vill ha tillbaka mitt röda hår också,ännu mera kick as skulle jag varit!
Ne... ska färga mitt hår mörkare, köpa mera löshås och bli kickasbrud!
Jag ska skaffa mig ett liv, vara glad..
Lära mig att dricka upp det sista i en cola? Har 3cola flaskor med 1dm cola kvar..
Jag ska göra något annat nu än att skriva vad jag ska göra!

Tjingtjongjkines! (har börjat säga det av någon konstig anledning..)

NU SKA JAG GÖRA EN NY HEADER! grattis karin det var på tiden..


Seriös bild, jappjapp!

awesome!

din hud är så mjuk
dina ögon så sorgsna
dina läppar så röda
ditt hår är perfekt
du är den vackraste jag vet.


.........htyuhgioe



Hela livet var ett disco,
men hur kunde det bli så svårt?

don't ask my why.

Jag fråga mig inte varför men... hade spelat in en video och allt och nu så funkar den inte att lägga in på videofy? Vafan är det hära... Ja ni kanske får den imorgon? 8)
Har inte gjort något ikväll iallafall, gått runt med min stora " I♥ liseberg" tröja och shorts. Har inte gjort något alls, bytt ställningar i sängen bara, legat på rygg,mage,sidan,andra sidan,suttit upp,försökt stå på huvudet.. Ja en massa olika konster ;o. Drack nyss apelsin te och åt macka med min mamma som nyss kom hem från jobbet, mysigt må jag säga! Och nu ska jag pilla navellud och se glad ut! TJOHO


tjingtjongkines!


Mongo från kongo.

Ligger här i mitt rum med fötterna mot väggen och ligger jätte skönt, alla här hemma (jag.katten,zack och en hund vi är hundvakt åt) är jätte slöa. Katten sover i min bäddsoffa och hundarna i soffan i tv-rummet. Otroligt skönt, fast jag borde göra något åt mitt rum,ta bort disken, bädda rent, ta upp alla kläder från golvet sen borde jag göra något åt mig själv. Vilken vill säga att klä på mig osv. Har dock lite ont i magen sen "frukosten" som vi kan kalla lunch/middag, så lär nog ligga kvar här en stund till. TUSAN ;o såg att klockan är 6 nu, tiden har som runnit iväg.. Kanske ska kolla va tusan jag ska göra ikväll med.. Skriver väl sedan eller imorgon!


frukost.

Igår kväll så var jag bara hemma, gick ut och träffade Johanna en sväng och sedan så runt 11? så kom Andre hem till mig, pratade med mamma och sedan så drev vi med lite folk på msn.

Vaknade runt 10 imorse av att mamma pumpade musik!? Wtf, ändå kan hon klaga på att jag lever om mycke? :o Skickade sms och bad hon sänka, somnande om och vaknade strax innan 12 tror jag, såg klart på filmen "Bröllops fotografen" eftersom att jag somnade ifrån filmen igår. Ikväll ska jag kanske vara med Andre eller Jacob i think. Just nuuu så äter jag uppstekt korv,potatis och stekt ägg! As gott, sen ska jag äta två tekakor och dricka te. Sitter dock och fundera på vilket te.. Vi har ju vanilj,choklad,apelsin,mango osv. Så har en hel del att välja mellan :)! Ne ska äta upp nu så jag kan städa rummet och diska bort disken i mitt rum och fixa mig.
Ha en bra dag!



rawr!




Snälla flickor kommer till himlen, vi andra kommer hur långt som helst ;)


Och ja jag vet att vi är fina på idrotten :D

happy!

GAHA, har precis köpt ett par skor! dom blir nog awesome! Lite roligt är att ´dom är rosa och jag gillar inte rosa, men det blir nog bra.  Dom var cool/snygga/fula så man bara behövde ha dom! hahahaha, kom hem runt 7 imorse i guess? hade varit ute och åkt bil med Andre sedan med Strande osv. Ja vi hann göra en massa saker, t.ex. 360 osv. As kul, ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske ska se på film med några, ta en lugn hemma kväll med mamma och bara mysa? Ne vafan jag har lov jag ska inte vara hemma och ta det lugnt! Det kan jag göra på veckorna när jag ska till skolan. Ne vi får allt ta och se, skriver väl sedan! :)



Mina nya skor ;D


Dagens..

Dagens humör: halv sur,
Dagens mående: Mår kanon utom att jag har ont.
Dagens borde: Tvätta bort sminket,klä på mig.
Dagens frisyr: Bollll
Dagens smink: Har gårdagenssmink ännu, men sedan nothing.
Dagens klädsel:  Mjukisbyxor,linne,underkläder,sockar och en tjocktröja.
Dagens vill ha: VÄRME, en ny piercing + en tatuering.
Dagens längtan: atttt du ska komma hem :)
Dagens fundering: Vad jag ska göra ikväll.
Dagens beroende: cola!
Dagens tråkigaste: Att jag har ont.



Bild sedan igår.


ont..

Har ont i min hals, sen i måndagskväll så har min ena halsmandel varit uppsvälld. Hur kan bara ena vara uppsvälld?! och varför är det kvar så länge?! är det någon som vet eller måste jag använda min hjärna (google)? Är så less på det.. GAHA, vill dööööö. nej skoja.. Men liteee!


trötttt

Hann inte skriva något igår när jag kom hem från solberg, gick och duschade och tog ett glas vin och städade rummet,gjorde mat osv. Sen så kom Ullis hit och vi drack lite osv. Gick till en fest som verkade suga först med blev jäävligt nice och jag är hes som ett svin hahah. Iallafall igår när vi var i solberg så var det underbart, inga moln på himlen,strålande sol och as sköna backar + en as skön vurpa :D! och trevligt folk så klart, på vägen hem mot staden så öste vi nior i bussen fytusan vad hes jag blev där med, sjöng och sjöng! Det är så vi göre liksom, E gick till och med fram och sjöng i micken ;) Awesome, Och min mamma är dum -.-' väckte mig för en 45min sedan, sen börjar hon dammsuga!??!?!?! Jag har lov,det är helg, låt mig sova!!!!!!!!!!! Gah, dagen kunde ju ha börjat mycket bättre iallafall.. Så nu ska jag se om jag kan somna om och sedan leta vad man ska göra ikväll!
Ullis har dock alla bilder och filmer från solberg, så när jag får dom så lägger jag in dom :).
Ha en bra dag


lets do it!



Hörs senare när jag kommer hem! :)

uppe med tuppen!

Ja.. Det känns som om min rubril stämmer, klev upp för.. ca. 20-30min sedan, förstår inte hur jag kunde vakna.
Men det känns bra det, så ska snart klä på mig underställsbyxor/långklagsonger osv. och göra flätor och sedan äta lite frukost,dåligt att åka på tom mage. Fast noig lär jag längta tills jag ska äta baugeter,skinksallad,cola,kexchoklad osv. bara massa godheter! ne ska gå och klä på mig nu. Taxin kommer om hen halv timme ;) Okej.... taxin är lelle (mormor man) men ändå :D HAHAHA, ha en awesome dag för det kommer jag verkligen att ha!!! Och efter det hära så är det lov!



Hon och jag i backen.. Kan nog gå riktigt illa ska ni se ;o-
+ en från uppsala som inte ens visste hur man åkte längdskidor, detta  kommer bli awesome!


School!

Sitter just nu i no salen och håller på med genetik, förstår inget.. hehhe :) Jodå, har några frågor som vi ska svara på osv. Imorgon så blir det solberg med skolan, blir awesome! Johan fick nyss en diss utav Johanna ;)!

Johan - hon ser ju ut som en transa!!! kolla då, vänd dig bakåt.
Johanna - men vill inte se dig jävla äckel!

öhöhöhh, det var jävligt kul när man var här iallafall. Ska forsätta jobba så skriver jag sedan när jag kommer hem eller liknande, har sjukt ont i huvudet så hade gärnat lägga mig ner och sova en stund när jag kommer hem men nea blir nog inte bra, hahah... Nu blev det lite hett här inne i klassrummet, vi kom in på ett speciellt ämne ;)!! Ha en bra dag i skolan!



myspys!

Kom hem från Elin för ca. 30min sedan, vi gick på staden först och hon köpte massa grejer medans jag kollade på,blev sur, överlycklig när jag hittade något fint och sedan skit ledsen när jag kom på att jag inte har pengar... Åkte hem och åt varsin twister,as gött! Och såg på filmen "Flickan" det var.. Lite konstig kan man säga.
åt billys, eller jag åt och hon tuggade sin och spottade ut eftersom att hon inte får äta ännu. Lite kul var det,men blev enormt äcklad när jag såg det hon hade spottat ut. Kokade te,åt en till glass och kollade på Andra Avenyn med tända ljus och bara myste. Riktigt skönt att få ha hon hemma och se att hon mår bra igen. Lite jobbigt när sin bästa kompis måste ligga på sjukhus osv. Men nu går det frammåt! :) Ne nu ska jag ta och krypa ner i sängen för nu har jag skrivit ut mitt soprov så jag kan lämna in den imorgon. Eller först ska jag prata klart med jacob som ringde nyss. Ha en bra kväll!


Mysigt finger jag hade imorse va? :) + typ halva fingret är rött.
 uuh.. Jag mår illa bara jag tittar på bilden..
Hhaha nu ska jag sova innan jag spyr av bilden ;o


gn!

God night bitches! :) Nu har jag gjort klart so hemprovet och är redo för att sova, matteprovet imorgon känns dock mindre bra.. Men det är bara att chansa och hoppas på det bästa! Oftast så känns det som om det kommer gå dåligt när det går bra på proven, men just nu så fattar jag inte ett skit om vad vi håller på med på matten.. Men det går nog bra vilket fall, hinner tyvär inte skriva något imorgon förän jag kommer hem från Elin. Ska följa henne på stan en stund efter att jag slutat, sen hem till henne mysa och bara vara och snacka en massa skit som vi inte hunnit/kunnat gjort på sjukhuset sen ska vi se på Andra Avenyn (?) och dricka te och hennes mamma kanske ska vara med oss och mysa då! Så imorgon blir nog en otroligt bra dag känns det som. Ne nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon! Lov nästa vecka, kärlek på det säger jag bara :D


mums-

Kom hem för ett tag sedan, åt as god tårta och kakor. Kusinerna var dock lite blyg, vilket är ganska ovanligt. För han som fyllde år är mer eller mindre "kär" i mig, är hans favorit Karin. Sånt är kul.
Så nu sitter jag bara här och suger på en halstablett eftersom jag känner hur min ena halsmandel är uppsväld.
Ska snart göra lite choklad te som mamma köpte i Indien och se på tv tror jag eller mysa framför en film.
Somnade inte förän halv 2-2 igår.. Så måste verkligen försöka komma i säng, imorgon så slutar jag tidigt as skönt. + ska till elin efter att jag har slutat och troligtvis vara där tills på kvällen. Hon har äntligen fått komma hem, men kommer inte tillbaka till skolan förän efter lovet + inte äta riktigt mat förän 29dagar..
Så jag tycker nästan att man borde uppskatta mat nu medans man kan ;)! Ne nu ska jag leta upp mitt so hemprovs papper och jobba lite på det och sen dricke te med mamma! Kanske ska göra en smothie med, ja vi ser väl! :) Ha en bra kväll.


Dagens facelook? eller något :)!


aj..

Jag är så jävla klantig så imorse när jag skulle koka nudlar för att få nått i magen så.. hällde jag kokande vatten på fingret. GISSA OM DET GÖR ONT!! jag håller på att dö utav smärtan helt ärligt, hahha.
Ne nu skajag ta och hoppa i duschen och sedan ska jag äta sen ska jag och mamma till min lill kusin som fyller år idag :) Grattis till honom! Ne lika bra att jag hoppar till duschen nu så jag hinner innan vi far, så.. Skriver innan vi far eller när jag kommit hem. Btw kommer upp massa fula videos på mig och Ullis senare ;)!
Ha en bra dag!



done!

Nu är jag klar med det mesta utav läxan, känns otroligt skönt! Så snart ska Andre komma och plocka upp mig och vi ska åka till gårn och umgås med folk sen hem och göra lite mera läxa och sedan sova så jag slipper sova på lektionen imorgon. Känns ganska onödigt om jag ska vara helt ärlig, men kunde inte hålla ögonen öppna idag på no;n ännu värre blev det när vi skulle se på film. Men det ordnar sig nog, är så otroligt less på att man är i skolan på dagarna sen sitter man hemma och pluggar på kvällarna, men vill man ha bra betyg så är det bra.
Och ja.. Vill ha lite bättre betyg än vad jag hade vid julavslutningen så :)! Ne nu kom andre så vi hörs senare eller imorgon! Ha en bra kväll :)



Funderar på att färga den hära färgen till sommaren!
Blir nog snyggt till en brun kropp och snygga sommarkläder + skor + ringar osv. :)


just nu


as gott!!!

homework.

Varför har jag nästan alltid något med "home" i rubriken? Måste gilla det ordet alltså.
Kom hem från skolan för typ en halv timme sedan, just nu så ligger jag här och har nyss kollat klad fejjan,bdb, och massa bloggar. Ska snart ta och sätta igång med mina läxor.. Har två noläxor som skulle in idag, men glömde det.. (Förlåt Maria, om du någonsin läser detta), sen so hemprov som jag har gjort typ.. 2frågot på. Och den ska in i veckan, borde göra lite matte också eftersom vi har matteprov på onsdag.. Men glömde matteboken i skolan såklart, så den kirrar jag imorgon. Kan bli lite jobbigt att göra allt samma dag annars, tror nästan att jag ska göra en kladdkaka så jag har något gott medans jag ska plugga + bra musik. Allt går så himla mycket bättre då... På något konstigt sätt, så ska nog slänga ihop lite mera låtar på min spotify lista och sedan ro ihop en kladdkaka och börja plugga! Känns så viktigt att vara  extra duktig nu det sista läsåret så man har större chans att få högre betyg, och jag har alltid varit off iskolan. Inte brytt mig så himla mycket, men nu börjar jag inse hur mycket jag skulle ha brytt mig istället, jag menar.. Varför slösa bort ett år på iv om man redan är skolless? eller varför gå en linje man inte gillar så mycket istället för att fixa poängen och gå den man vill? Ja,ni yngre borde verkligen tänka på det och ta tag i skolan :)! Ne nu ska jag slösa hela min dag på att göra läxa istället för att sitta här och skriva ett inlägg om skolan? hahah as kul för ni som läser det kan jag förstå.




Ungefär så var jag i skolan idag, råkade somna på no lektionen och missade en hel film om något som var viktigt.. Hehe. Så ska försöka komma i tid i sängen ikväll, Ha en bra kväll!


RSS 2.0