home.

Kom hem för ett tag sedan, vaknade runt 2. Åt nyponsoppa med glass sedan så drog jag till sjukhuset och umgicks med min vän Elin, gick även till Mikael ett tag. Och sedan så kom Brittany och Ludde, vi gick och lekte på lekterapin. HAHHA sjukt kul, har en video på Elin och Ludde, så ni får väl den imorgon eller liknande ;).
Elins mamma och Micke kom och hälsade på också, dom lämnade även ett xbox med massa spel.
Jag och mamma drog till max efter att vi var hos Elin, vi tog en drive in och åt det här hemma.

Igår så kom Jacob hit, vi såg på 2012 och dampade rejält.. Tror min maddras typ var på golvet ett antal gånger.
Men det e nice, vill även se en skräckfilm. Men det ville då inte han ;o. Så blec kittlad ihjäl när han insåg att jag var kittlig x'D Ja, det var roligt. Men nu så hade jag tänkt att se på en film eftersom jag har skola imorgon så ska jag försöka lägga mig i en normal tid... Hoppas ni hade en bra söndag!


bisexuell? homosexuell?

Har ni någonsin tänkt på alla fördommar man har mot oftas bögar, men det är helt okej att vara lebb? Varför är det så? Det är exakt samma sak utom att det är två tjejer. Och oftast är det killarna som hatar bögar medans vi tjejer tycker att det är sött och vill ha en bögkompis osv. Jag menar.. Bara för att dom är bög betyder det inte att dom kommer hoppa på er? Och alla som är bög behöver inte vara som tjejer med smink och tjej betende. Ibland märker man inte ens att dom är bög. Samma sak med lebbar, många tjejer tycker att det är äckligt medans killarna tycker det är as hett. förstår egentligen inte varför vi har fördomar mot dom ;s. Vad sägs om att lära känna dom och ge om en tjej innan att tycka mindre bra om dom? Jätte många tjejer här i Örnsköldsvik har kommit ut att dom är Bisexuell nu, och jag tycker att det är jätte modigt utav dom att våga gå ut med det. Det är inte så många som vågar det trots allt, det är sorgligt.. För killarna/tjejerna är samma personer som förut..      

Jag är inte bisexuell men skulle vara kul att testa att vara med en tjej, jag menar.. Man är fortfarande ung och vet inte riktigt vad man vill egentligen. Man kan ju inte veta om man inte har testat eller hur? Så ja.. Skulla vara "coolt" och en upplevelse att testa, men det är var jag tänker iallafall. Inte ens säkert att jag skulle göra det om jag fick chansen men ändå så skulle jag vilja. En tjej jag verkligen vill ha sex med är audrey kitching, så jävla snygg tjej!!!! haha gud vad jag lät bi där men fyfan vad snygg hon är.. JAG DÖR. kan inte andas..



Ni kan inte säga att hon inte är snygg, då stryper jag er!

liver leker, jag steker.

Ja jag lever ännu så liver leker, men att jag steker? Har ingen sol så går inte :(.
Åkte först till skule och skulle åka där men såklart så var det någon tävlings skit där,
så vi åkte till bjästa istället. As skön snö från början, men sen blev det as mycket på vissa ställen osv. Så blev as jobbigt när man fick för fullt på brädan x'D Men det gick bra, Kul var det iallafall!
Mamma och dotter-dag? eller någe :). Just nu ligger jag här i sängen och lyssnar på lite skön musik.
Ska snart ta och hoppa i duschen och hoppas på att mamma är klar med go maten då.
Ikväll ska jag nog vara med Jacob eller André och massa andra, får se vart kvällen tar mig. (HAHAHAHHAHAHAH lät fel som fan).  Mamma ska ha någon jävla förfest här innan hon ska ut, så ser väl om jag måste fixa henne som vanligt. Men det är otroligt kul, sen fixa mig själv då. Gaah, min mage pratar.. Borde stoppa mat i den så den blir lite nöjd och lite tystare kankse. Just!!! hahah, jag tror jag och mamma måste ta och köpa skidglasögon. När det går fort så ser man ju fan inget ;o. Men inget brutet ännu så det är ju bra!
Ne ska gå och slänga mig i duschen (aj.. inte bokstavligt!) sen kasta i mig mat och kasta smink på mig :)!
Ha en bra kväll


byeeee.e.e.e.e


Nu drar jag ;D

snowboard time.

Igår så åkte jag bil med Andre, kuligt! somnade inte förän 3-4 någongång? och vaknade/blev väckt för en halv timme sedan. HAHA, vafan gör hon vaken nu undrar ni nog, men det är så att jag och mamma ska åka till skule och åka snowboard (eller jag ska åka snowboard och mamma slalom), blir nog as kul :).
Ska jag vara helt ärlig så har jag inte ens åkt iår.. Men åker idag, sen nästa vecka på fredag då vi har friluftsdag )(?) med skolan för då ska jag till solberg och åka ;D Blir nog awsome! 'Men ska gå och äta frukost, skriver när jag kommer hem. Så ni märker väl om det gick illa att åka eller inte ;). Ha en bra dag, eller kul morgon.. eller nått!


Gammal fin fisk bild ;) Skulle vara med i andra inlägget som jag skrev igår men den laggade så he den här istället.


sista dagen.

Idag var det sista dagen på praon, kommer verkligen sakna folket kan jag lova. Spec Sara ;).
Vi har suttit och lekt guldfiskar (as fina,jag lovar!). försökt baka.. men misslyckas x'D
Ja denna vecka har verkligen vara oerhört rolig, hoppas vi har prao snart igen.. Fast jag vet att vi inte har det ;s Fast om jag bor kvar i Övik och går Hr så lär jag verkligen söka prao där, och ni andra som inte har testat maten där. GÖ DET!! dom har lunchbuffé till halv 3 och det kostar 80kr (otroligt värt, om ni tänker efter så tar det mesta 120kr för buffé), och det är otroligt god mat och dom som jobbar där är jätte trevliga!

Nog pratat om det tror jag.. Ullis ska skicka bilder sedan, så får ni se våran lilla Sara ;).
Just nu så gör jag mat, kyckling och  potatis :) HAHAHAHA, inte så passande jag vet...
Men tog bara något som jag hittade och var gott, känns otroligt jobbigt med en skolvecka kvar och sedan lov.. När typ halva sverige har lov redan ;o. Inte kul alls, men ändå.

På söndag så ska jag hälsa på Eliin på sjukhuset, ska även hälsa på en annan vän som blev inlagd idag. VAFAN VILL SJUKHUSET MINA VÄNNER!? :( Men Eliin är iallfall rätt så pigg nu så det är skönt, men inte han..
Bara att hoppas på det bästa liksom :). Ne nu ska jag göra klart maten så min mami blir glad när hon kommer hem,.

godmorgon sunshinessss!

Vaknade för en kvart sedan har redan hunnit ringa till Ullis, lovely! Vill inte att hon ska försova sig eller något, pinsmt att vara där själv och dom är lite läskiga x'D Så ska snart kliva upp och fixa mig sen så jobba, eller jobba och jobba. Sitta still största delan utav dagen, as skönt! Sen så ska jag gå och klippa mig.. Blir mest troligt som hon på bilden här nedan.

Blir nog snyggt? Hoppas jag, gah. Sen så far jag till gårn direkt efter att jag har klippt mig. Så skriver antagligen när jag kommer hem därifrån, tror även jag ska försöka lägga mig tidigt.. Så slipper man vara såhära trött varje dag. Men ska kila nu så jag inte kommer försent! Ha en bra dag så hörs vi sedan.


Vitlök

Idag så satt vi tills vid lunchfolket började droppa in och då började vi hacka vitlök fyfan, luktar massa vitlök i mitt rum nu, Ändå så har jag tvättat händerna men alla saker som jag har hittat som luktar mycket..
Sett lite filmer när jag kom hem eftersom internet inte funkade för mig, sen så kom Brittany och det funkade för henne.,. Sen så funkade det för mig ;o Så inte okej alltså. HAHAH, och för ett tag sedan så kom Ludde. Jag är fortfarande mätt sen lunchen och den åt vi runt 12-13 tiden ;s helt sjukt, men det är bra! En riktig batningskur kan jag ju lova, tror Andre skulle komma snart och sen så ska vi se på film. höhö, Sara som också jobbar där jag har prao är underbart rolig! HAHAH, går inte att förklara med ord hur rolig hon är. Ne nu kom Andre som ska se på film, ha en bra dag.


helluu

Har duschat nu = rakat benen, känner sig så mysig då. HAHA,
jag är sjuk i huvudet. Praon gick bra, var rätt så kul faktiskt, först gjorde vi inget sen så hackade och skalade 20kg lök (Y). Jag grät.. hahahha Ulrika med, det var kul.. för dom andra för dom stod och skrattade haha.
Sen så... satt vi ner, plockade in lite disk, åt<333, drack cola.. satt ner. Ja en chill dag,
undra vad vi ska göra imorgon, lär nog få hacka ännu mera lök.. Så bäst att vara osminkad,
nog för att jag typ bara ha maskara men ändå så äre inte så fint när det rinner.
Jag har inget mera att säga tyvär.. Gud  vad tråkig min blogg har blivit..
Bjuder på lite bilder på mig och Carro.




lever än!

Japp jag lever ännu, jag blev så trött när vi kom hem från sjukhuset + att jag och mamma såg på wallander och åt fruktsallad med glass. Mums säger jag bara, det som saknades i den var nog jordgubbar :D haha.
Har precis fixat mig så ska äta frukost sen gå ner till stan och möta Ullis och sedan gå till våran prao, slutar dock inte förän 4.. Men det äre värt,fick sovmorgon så ;). Skriver när jag kommer hem från praon eller från gårn, ja ni märker väl! :D





Det är fan sol ute!!!  vi börjar gå mor ljusare tider!! (minus alla meter snö)


Sjukhus..

Carro for för typ 1-2timmar sedan? och nu sitter jag här och försöker göra lite läxa, nog för att jag har prao nästa vecka men det kan vara skönt att ha det bort gjort! Jag och mamma ska snart åka och handla och sedan åka till Elin på sjukhuset, usch.. Känns så äckligt, jag hatar bokstavligt talat sjukhus, jag vet inte varför men är så jävla rädd varje gång jag är där. Dock så har jag inte berättat det till någon utan brukar tvinga dit mig själv, men när jag är där behöver jag ha någon med mig och ja.. Och jag klarar inte utav att åka hiss, fyfan.. Är så jävla rädd för hissar så det finns inte, seriöst jag skulle kunna börja gråta i en hiss. Oftast så blir det så att jag brukar stå och skaka något så jag ska känna mig mindre rädd, går väl lite som det går.. Men ja nu ska vi åka, ni märker väl om jag överlevde ;). Lägger in bilder på mig och Carro när jag kommer hem.


lek.

Nu ska jag ut och möta Carro, ska ner på stan och leka en stund sen så lär vi nog åka hem hit igen. Så skriver senare! Puss.


Med ett lende på läpparna..

nanan---

Kom hem för ett tag sedan, har varit och åkt bil med André´,ludde och klas.. Ganska kul, dock inge mycket körningar ikväll så vi åkte väl mest runt runt hhaah. Tänkte lägga upp lite bilder som jag om mamma knäppte idag, eller hon knäppte på mig aha.. Mogna är vi :)




Mamma tyckte det såg ut som en typiskt hatt som gamla tanter som går och tittar på..polo? eller vafan det nu heter. medans jag..


..tyckte att det såg mera ut som en häxhatt!

HAHAH det är en lampskärm eller vad man säger, till er som inte ser.

GAH!

Spotify funkar typ inte för någon, min msn loggas ut och in hela tiden, internet sidor som blogg.se,facebook.com osv. verkar ta varandra i röven så inget funkar!! Och jag försöker lägga in en videoblogg, GAAH!!!! JGA VILL GRÅTA. Snart så kommer andre och då slipper jag jävla fitt internet och just nu visar mamma några videos från Indien, kulkul! HEJDÅ NU SKA JAG SÖRJAAA, ni ser väl när ni får videoinlägget..


just nu.


Mamma hade köpt två sånna hära drickor till mig, dom gjorde mig konstiga.
HAHAH,



sorry.

Förlåt för att jag inte skrev igår, men igår när jag kom hem från skolan så satt jag mig vid datorn en snabbis och sedan gick jag och dusca sedan satt jag här lite till.. Sen gick jag och skulle fixa mig, försökte göra videoblogg.. det kommer en annan dag istället. André och Robin kom hit lite för tidigt än vad jag hade förväntat mig, så stod och drack en grogg och hade precis fixat klart mig. Så var bara att klä på mig (hade underkläder och en tröja på mig), sen så åkte vi ut och snurrade, skjutsade massa fulla människor. Robin och Andre åt på max osv. Sen så kom jag hem runt halv 4 :). Ikväll blire kanske att vara ute och åka igen, vi får väl se vad som händer och sker.
Just nu så hade jag tänkt att ta mig upp från mitt kuddhav (sängen) och gå och ta ett glas oboy och chillarilla gorilla.


svennefamilj.

Kom hem från skolan för typ en timme sedan eller liknande, mamma hämtade mig oc sedan for vi till ica kvantum för mamma skulle säga hej till sin kompis, och here i am! Har fan inte gjort något speciellt idag, eller jo var i skolan.. Kunde tagit sovmorgon men inte fan säger någon att vi inte har någon lärare på svensk/engelskan!? FYFAN VAD LESS JAG BLIR, jag klev upp i onödan.. haha, sen lekt med Ullis, spelat in fula videos HAHHA.
När hon lagt in dom på datorn så lägger jag in dom och när jag fått min jäkla usbkabel så kan jag lägga in den vi har på min mobil. Lovar att dom är 100% Seriösa, hahha ne fyfan inte fan kan man vara seriös någon gång känner jag. Gick även och sjöng "hejhejhejhej här är jag, lika fin varje dag" och vinkade till alla.
Det är typ någon smurflåt skit sak? Hittade den dock inte på Youtube. Ne nu kom Brittany så ska väl vara social med henne tills jag ska äta, min mamma ska göra typiskt svenne mat med stuvade mackaroner och korv.. Känns dock inte lockade för mig som har ätit det medans mamma har ätit indisk go' maten.

Ha en bra dag.


outfit


Tröjan som jag fick utav mamma, - indien :)



Byxor från bikbok :)!

MAMI IS HOMEE

Mamma kom hem för ca. en halv timme sedan eller liknande, så nu har vi kramat om varandra,skrattat och berättat fula saker. HAHA, även kollat vad hon köpt fick en lampa (ahhaha), typiskt utomlandsarmband + vanliga armband, sandaler och en as snygg tröja! GOSH, ibland inser man hur mycket man saknar sin mamma. Hon var ju nästan borta en månad så jag har rätt att sakna henne, fuck er! haha, nejmen det är nice. Just nu ligger hunden min bredvid mig i hennes säng och sover medans mamma sitter vid datorn i ett annat rum, hon kommer snart hit och ska krypa ner och se på film och sedan sova med mig :)! Blir nog nice ska ni se,
Ne fytusan nu måste jag snart kankse hämta nå gott och locka hon till sängen som man gör med en hund, why not liksom ;) nejmen nu ska jag ge upp med mitt onödiga natt prat och onödiga inlägg i bloggen hahah.


Älskar dig, än fast du är kort och dryg ibland :)!♥


Plugg.

Har prov imorgon i No så sitter just nu och pluggar men helt ärligt.. JAG FATTAAR INTE ETT SKIT!!
Varför måste jag vara så jävla dålig på no för? speciellt när det väger så mycket (fyra ämnen)..
Men ska verkligen försöka, fast failar jag (vilket jag mest troligt gör tyvär). Så ska jag satsa mera på det vi har nu + mycket roligare än värmelära.. hahha, jadu vi ser väl hur det går.
Medans jag försöker plugga så ligger jag här och lyssnar på bra musik, slipknot,in flames,korn,dope osv.
Och dricker dricka, och ja skriver i bloggen? haha, min katt har damp som vanligt osv.
Förresten så tänkte jag göra "smink"videoblogg om hur jag gör fest sminkning och vardagssmink.
Inte för att jag sminkar mig varje dag dock eller samma varje dag men det jag oftas gör,
är inget proffs på att förklara hur jag gör eller liksom visa det, men ska försöka! :)
Var osminkad i skolan idag, och sen så efter jag städat så skulle jag testa göra en sotning,
en vardags sotning alltså :) är faktiskt nöjd, måste dock köpa ny SVART ögonskugga..
Min är typ mera mörk grå än fast det stod svart, sånt suger verkligen.. heheheh
Men ska forsätta plugga så bjuder på några bilder så länge!








Sista bilden bjuder jag på, jag menar.. måste visa vem jag verkligen är ;) haha


kalla sverige.

Ja det tycker min mamma just nu, hon ringde för ca. 10min sedan och sa att hon var hemma i Sverige. och för att vara jäklig så sa jag att det snöade här och var 10 minus! MOHAHAHA. Det enda som saknas nu är väl att dom typ.. krockar på påvägen hem eller liknande? Skulle vara sorligt, hoppas inte hon är någe brun.
DÅ JÄVLAR BLIR JAG SUR!! haha, nejmen.. ska forsätta städa med mormor nu :) Ha en trevlans dag!


BTW! TAR 2½ JÄVLA TIMME FÖR VÅRAN TVÄTTMASKIN ATT TVÄTTA!! HUR JÄVLA OTROLIGT SEG ÄR DEN INTE!? GAHAAH jag får nå fel.
Fick en fråga vad jag använder för smink osv. Så tänkte visa det senare eller till helgen :).


klippning.

Ska klippa mig när min mamma kommer hem, men frågan är hur!
Är sugen på sidecut men ändå inte, så kanske "spretigt in på kinden"?
Här kommer några förslag på frisyrer (tänk alltså inte på färgen)





Vad tycker ni?

skratt.

Jag brukar oftas lägga ut roliga videos, men idag i biblan så läste vi gamla KP tidningar och såg detta skämtet så måste ta den istället. HAHAH, jag höll på att dö helt ärligt!!

lilla olle hade fått måndagspeng så han gick till affären för att köpa godis, men när han stod i kön började han grina. Tanten bakom kassan undrade hur det var med honom. Han sa att det stod "öppna här" på godisasken, men han ville ju öppna den hemma..




hahahha ni kan ju inte säga att ni inte skrattar eller hur!? då jävlar..


gäsp.

Kom hem från mormor för ungefär en timme sedan chansar jag på? Lika trevilgt som alltid där, och nu liggar jag och har ont i magen sen semlorna.. hehe, känns nästan som om jag skulle kunna spy..
Busade med hunden påvägen hem så det gick ovanligt fort, har bara legat här och slöat, funderar på om jag ska ut med hunden nu eller efter jag har duschat.. Jag är så enormt trött så ska gå och duscha osv. sen ska jag banne mig gå och lägga mig, känns skönt som tusan kan jag ju lova. Hm.. tro om man ska ut med hunden nu på en gång så har man varit ut med honom igen, sen upp lite tidigare imorgon och ut med hunden så slipper han hålla sig så länge. Det borde finnas en hundlåda eftersom det finns kattlåda, det skulle vara awsome!
Eller det finns säkert men sen lära hunden gå på den när ´man är inne och sedan måste man kanske köpa den.. hahaha, ne nu ska jag gå ut med voffsen! skriver imorgon eller liknande. Ha en bra dag.


Fet-tisdag

Hallå där, kom precis hem från skolan. Fick sluta tidigare otroligt skönt, eller aa vi som har Svensk/engelska som språkval fick det. Våran lärare var på någon kurs eller liknande, så imorgon slutar vi också tidigt ;)
Underbara tider, hahah. Har nog inte mycket mera att skriva, ska börja plocka upp från golven (kläder, haha ligger fulla lägenheten typ). Mamma tog farväl utav killarna igår som vi lärde känna förra året, antar att dom åkta ner till huvudstaden sedan eller något sen så flyger dom till stockholm, dom landar dock inte förän 6 på kvällen i guess imorgon. Och sen så kommer hon till övik mittinatten, så ska ligga i hennes säng då med.
Kanske göra några mackor eller liknande? ;) Lite trevlig välkomande, iallafall efter jag har plockat upp dom sakerna så ska jag gå ut och gå med voffsen och sedan gå till mormor och äta semlor och mat såklart.
Sen så gå hem med honom igen sen så chilla här hemma osv. hahah.
Ne nu ska jag göra någon nytta" tjopang






Godmorgon.

Klev upp runt 7 för att gå ut med hunden min och här är jag, och har precis ätit en hårdbröd macka och ett glas oboy. Ska snart gå in på toan och fixa mig, om inte min maga stoppar mig vill säga..
Har så jäkla ont i magen,vill typ spy medans jag vill ta livet av mig. Nejmen ungefär, jag vettefan vad jag ska göra. Det blir ju värre när man spänner sig, men inte fan går det att slappna av med den värken inte..
Jag skulle kunna gråta eller skära av mig fingrarna bara för att jag ska sluta ha ont, så jävla ont gör det.. Jag brukar få sånt hära ibland utan att ens ha ätit något speciellt.. Men får hoppas det går över på en kvart iallafall, i värsta fall så kan det sitta hela dagen.. Känns lite mindre kul. Men vi ser väl. Ska lägga mig ner och kollar om det går över. Annars så vettetusan vad eller hur jag ska göra. Vi ser väl! :)
Ha en bra dag.


alla hjärtans dag.

Glad alla hjärtans dag eller vad man säger :).

Igår kväll så kom Jacob hit och vi satt och drev med massa i cam och bara över msn. HAHA, trodde helt ärligt att jag skulle dö, så jävla kul. Sen så såg vi på någon film så var halv bra, men den var sjuk som fan.
Sen så lekte vi med mammas pilat/gymnastikboll? hhaa ni vet en sån dära stor boll?
Sen så åkte han väl hem runt 3-4 nåting sådant, riktigt kul kväl blev det iallafall.

Imorse så blev jag väckt innan klockan 11 för att min hund skulle komma hit, och sen så somnade jag om rätt så fort och blev väckt nu utav mormor. HAHA, men nu hade jag tänkt att diska sen klä på mig och gå en promenad med hunden ner till mormor och vara där en stund och sedan åka och handla. Jag hoppas på att jag får geléhjärtan eller något, dom kan man ju spara så man kan ge till mamma när hon kommer hem.
Men nu ska jag gå och diska lite så att det åtminstonde är ljus ute när jag går.

Ha en bra dag!

Tjock vs. smal.

Har ni tänkt på hur många fördommar man har mot dom "tjocka"? Men egentligen vad är tjock? "viker" sig magen när man sätter sig, har så kallad mensmage hela tiden är man tjock då? För mig så är det normal kropp.
För vill ni veta en sak? Magen "viker" sig mer eller mindre för alla som sätter sig när. Att ha en så kallad mensmage varje dag, det kan vara fint om man klär sig rätt. Hellre något att ta i än att knapp våga röra sig, eller röra på den personen.

Varför skriker man alltid saker efter dom tjocka t.ex. att dom ska banta, att dom är ful osv. Men inte efter dom smala, vad är det för skillnad? Den enda riktiga skillanden är att den ena är benpiper och den andra har kött på kroppen. Varje dag hör jag folk som säger åt dom större att banta, att dom är tjock och äcklig. Men dom har inte gjort något utom att gå där på gatan, sitta på en bänk osv.
Varför måste vi människor alltid vara elaka än fast vi inte tänker på det? Det är inte deras fel att dom är överviktig dom kanske har det i släkten? Dom smala kanske inte kan gå upp i vikt? Det finns mängder med sånna saker som kan spela en stor roll. Men man kankse inte tänker på det, utan det blir direkt "usch en tjock tjej/kille,fyfan vad äckligt. vi mobbar den"?  Det är så sjukt hur hemska vi är om man tänker efter.
Dom kanske har en bra personlighet men är lite överviktig, eller kanske dom har en jätte dålig personlighet men är smal och snygg? so what, man vill inte ha en tjej/kille för att dom är snygg eller hur? DEt är ju personligheten man tänker mest på. Så tänk på det hära, skriv era tankar..

rykten.

Tänkte skriva ett inlägg om rykten.

Om man tänker efter så finns det så otroligt mycket rykten om en person, hur många är sanna? inte ens hälften, det kan vara att t.ex. Lovisa sa något om vad hon hade gjort ihelgen och Sara uppfattar det som om hon hade haft sex med Ida's kille, och sen så säger sara det till folk. Där har vi ett rykte.
På facebook har Örnsköldsvik en egen grupp, "det du inte vet om dig själv vet alla andra" so true.
T.ex. när jag gick i 5-7 tyckte många att jag var fjortis, klart. Jag menar.. Alla har en fjortisperiod right?
Och ja det går fortfarande "rykten" om att jag ska vara världens fjortis balbal.
Men på ungefär varje fest jag är på eller liknande så får jag alltid höra "Oj, förlåt men jag måste säga det hära.. Jag har hört av jätte många att du är en skit stor fjortis, men nu när man liksom har sett dig med egna ögon och pratat med dig så är du inte ens i närheten utav att vara en fjortis" Men ett rykte försvinner tyvär aldrig.

Tycker att det är så sjukt, vilka rykten det finns. Och att om en kille sover hos en och någon annan vet om det så säger den andra personen (inte den som sov över då) att Alex sov över hos Jennie t.ex. Och ju mer folk som få höra det ju mera läggs det på. Från början kanske det var " vet du vad?! Alex ska sova hos Jennie ikväll!!! :o" sen efter några gångenr blir det " haha vet du vad jag fick höra? Alex blev tvingad att sova hos Jennie för hon ville ha sex" balabla. Tillslut blir den dära Jennie(eller aa vem som helst då) kanske.. Horförklarad osv.


Vet inte om ni har tänkt på att ungefär alla klagar på rykten och all skit snack som finns? Men ändå är man med och forsätter att göra dom. Att man inte har lite bättre vett iallafall. Menmen, vi är bara människor så vi kanske inte är menade till att veta så mycket..

godafton.

Jag sitter fortfarande i ett linne,håret åt alla håll och osminkad än. Har inte orkat fixat mig, ikväll så ser det ut som om jag ska vara med Brittany,Ludde,Klas och kanske Elin eller kanske dra film kväll. Blir nog kul det med.
Just nu väntar jag på att mat la karin ska bli klar någongon, fast under tiden kanske man ska hacka lite sallad eller liknande? Har croketer (?) i ungen just nu, ni vet.. Som strips fast dom är runda? HAHAH,
älskar min förklaring, men aa skit gott iallafall. Sen doppa dom i ketchup eller något.
Har ingen ork att göra någon "finare" middag med kött och skit, och till det blir det vatten.
Har slut på saft,lättdrycker och mjölk, haha men vatten skadar ju aldrig.
Kanske ska göra citronvatten eller liknande så det får lite mera smak, hm..

Min läpp gör ont till och från nu, speciellt såret där uppe. Det är som "hårdast" och skinet typ  går av ibland? haha låter as skumt jag vet. Tro om hunden min ska komma ikväll, eller så lär den väl dyka upp till veckan.
På nått sätt så vill jag verkligen gå ut i den hära kylan och bara gå en lång promenad med hunden, bra musik i öronen och bara gå och slippa tänka på annat. Helt underbart haha.
Ne nu är maten klar!
På återsende.



nana.

Blev inte så mycket skrivet igår, jag for till gårn runt 6 och var där till kl.12. och sedan så skulle jag åka hem med Andre men då blev det så att vi var ute och snurra till halv 3-3 så det var kul, Han hade skaffat nya vinterdäck så vi åkte runt och provade dom med att t.ex. stanna mitt i en backe, sladda osv. Riktigit kul.
Kom hem och släckte ner allt här hemma och somnade nästan direkt bara jag la mig ner i sängen.
Drömde en jätte konstig dröm, en kompis blev tsm med sitt ex medans han var kär i mig och anledningen till varför dom blev tillsammans var för att dom hade sex på en toalett? haha sen så blev det en as äcklig marddröm, helt ärligt.. Det var nästan som om jag skulle kunna ta livet av mig när jag vaknade, så jävla verklig dröm också. GAAH  jag hatar drömmar speciellt när dom är verkliga..

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske blir film kväll Jacob och några andra. Annars kankse åka  runt med Andre, eller ha filmkväll för mig själv? Ja finns många olika saker att välja mellan..
Men väljer nog filmkväll med Jacob och dom, om han inte skulle lana då får jag väl dra hit några andra :).

Gah tusan vad jag har ont i mitt huvud, känns typ som om ajag blev bakis utan att dricka något.. Då är jag hellre full utan att dricka något ;o. Känns som om huvudet ska sprängas när som helst, jag kommer att dö.
Okej jag kanske inte kommer att dö.. Men jag kankse borde äta något så min mage blir tyst.
Så nu ska jag klä på mig och hoppa till köket och göra pannkaker, känns lite onödigt att stå i köket och göra pannkaker i trosor.. Och i köket är där folk kan se in i, eller kanske ska bli nya nakna kocken? Hmm.. Det ska jag fundera över, HAHA nej skoja. Ha en bra dag!










kisse brunett?

Blondinbella var hos bobby samtidigt som kisse, hon blev brunett om någon skulle råka vara intresserad ;D. Tyckte bara att det var kul efter hur många fördommar hon har haft mot brunetter.


en till!

Måste lägga en till nu!! HAHAH



Min natt humor<33

HAHAHAH

måste bara visa denna, jag trodde jag skulle dö! helt ärligt. HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH.

Måste även visa denna, nog för att det mesta har sett den men.. Skrattar lika mycket varje gång kan jag ju bara säga!! HAHAH
 
Jag har ett gott skratt just nu iallafall kan jag lova! :D HAHAHHAHAHAHAHHAA, ne nu ska jag sova.

ansiktsmask.

Jag fick en ansiktsmask i julas som sagt, tänkte visa den och rekomendera den till er! :)

bor i övik och vill testa den hör av er.


Pappas tjej säljer alovera och då har dom denna som produkt,
så om det är någon som
Om ni är torra om händerna,torr fläck i ansiktet osv. Så är denna as bra,
man blir genast mjukare i hyn.


Detta är mammas och vet inte riktigt vart den är köpt men skulle gissa på apoteket.
Ser ni inte vad den heter riktigt så heter den "Karbasal" och det är CCS som har gjort den tror jag.

ansiktsmask.

Jag fick en ansiktsmask i julas som sagt, tänkte visa den och rekomendera den till er! :)

bor i övik och vill testa den hör av er.


Pappas tjej säljer alovera och då har dom denna som produkt,
så om det är någon som
Om ni är torra om händerna,torr fläck i ansiktet osv. Så är denna as bra,
man blir genast mjukare i hyn.


Detta är mammas och vet inte riktigt vart den är köpt men skulle gissa på apoteket.
Ser ni inte vad den heter riktigt så heter den "Karbasal" och det är CCS som har gjort den tror jag.

home.

Äntligen hemma (ne skoja, det var kul där). Vi åt mat, drack kaffe med glass i osv.
Fick även träffa min fd. kusins tjej (ni undrar nog hur jag menar med fd. kusin, men hans mamma var förlovad med min farbror och ja växte stort sett upp med honom), hon var as trevlig iallafall.
Sen så har jag suttit och tyckt synd om mig, pga min läpp (A) ni förstår inte hur ont det gör, och dessutom så är jag sugen på citron.. JÄTTE STARKT JOBBAT, gah. varför ska jag jämt lyckas med sånna dära saker?
Men nu hade ajg tänk att hoppa i duschen,skrubba kroppen osv. Och sedan se på en film och sova, känner att jag får för lite sömn under veckorna så kankse ska försöka lägga mig lite tidigare iallafall. Men det blir alltid så att man ska kollla det och sen en annan sak på internet och tillslut är klockan runt 11-12, inte så planerat kanske ;). Men jag är inte så känd för min planering, haha. Tänkte även prova en leopard sminkning innan jag hoppar i duschen,så ni får kankse se den sedan :)! ha en bra kväll


fläskläpp.

Ja nationellan gick iallafall bra :), Men när jag vaknade imorse så kände jag att jag hade ont på läpparna och sa för mig själv att det var sant (hade drömt om att jag hade slagit någon eller nått), hade no och ja dum som jag är så glömmer jag min väska!! och märker det inte förän jag insåg att min lärare inte var där. Bra karin, är stolt över dig du är så himla duktig. Nu ska jah ner till stan och fika med ELin (hon bjurrar ;)!) Sen så blir det hem till mammas kompis en sväng och sedan ska jag  äta där och sådant. Så hör av mig när jag kommer hem senare ikväll, Ha en bra dag!


Kanske inte syns så bra.. hehehe


kissen och jag chillar ju!


Jag fick min kära telefon igår med!! HAPPY


bloggning.

Är det bara jag som har tänkt på hur tråkig alla storbloggare har blivit? Ingen har liksom skrivit något roligt/intressant på as länge, och dom är dåliga på upptatera osv. Kissie's bröst är så fula och nästan alla saker hon skriver handlar om dom, och hon visar dom hela tiden i cam. Paow bara bråkar med alla typ, Dessie skriver inget för hon är bara med sin otroligt fula pojkvän "bregot". (är vän med han på fb, cool tjej jag är).
Foki skriver bara som salt och peppar-kvarnar nu för tiden? haha, Kenza är bra än så länge.

Dom enda som jag verkligen "tycker" om och läser är typ.. isabell strömberg (?),egoina aka. Regina. och sånna. Men ja.. Kan vara kul att läsa en normal människas liv och ingen som har en "blogg personlighet" eller vad man ska kalla det, folk som oss som skriver om sin vardag osv.

Jag själv funderar på att skriva något ur mina egna tankar snart.. men har inte kommit på vad eller hur jag ska skriva det.. Eller tror jag vet, får se :) Isånnafall lär jag skriva det imorgon i think.

sömn..

GAHA, jag känner att jag behöver sömn just nu. Men det sjukaste är att jag inte är trött.
Men jag borde ändå sova så jag orkar kliva upp imorgon och inte missar bussen osv.
Vi har andra nationella provet i svenska,uppsats skrivning..
Jadu vet inte alls hur det kommer gå, det får vi väl se ;).

Gick till mormor idag och satt och pratade lite med henne,hjälpte en sak med datorn.
Sedan så gick vi ner till burger king och åt, sjukt gott säger jag bara. Men max hamburgare slår allt fortfarande, men gosh vad stripsen var mycket godare på burger king. Sjukt att jag oftas pratar om mat..
Efter maten så köpte jag en milkshake med choklad smak, fytusan vad det satt bra i magen.
Gick till Okq8a och skulle köpa godis till nationellan imorgon, mums!
Sen så har det inte hänt något mer intressant i idag, gud vad tråkig det är egentligen.. Det enda ni får läsa är om mitt liv, vad jag gör på dagarna, hur less jag är på skolan, vad jag äter, hur modo spelar osv.
HAHA, men ja. Kan vara skönt att bara kunna skriva ner det också. OM det någonsin skulle hända något kul i mitt liv under dagen så kan jag alltid gå tillbaka och kolla på det..
Ska se på film och sova lite nu, så jag är pigg och alert imorgonbitti (vilket aldrig lär hända).
Ha en bra kväll så skriver jag imorgon :)

JUSTE! mamma smsade nyss och sa att Plutten/Prakash hade ramat in fotot på han och mig och hängt den i baren så alla som är där kan se mig, något pinsamt kan jag ju lova. HAHA, får åka dit och titta på det snart tycker jag.
Har även sökt ett sommarjobb. Men godnatt!



alla hjärtans dag.

Ingen har väl missat att alla hjärtans dag är på söndag? (eller som kisse gjorde i sin vecko planering, på fredag. HAHAH) För mig har det varit en speciell dag där man ska visa sin kära att man verkligen tycker om den och uppskattar personen, man kan visa det lite extra än vad man gör i vanliga fall.
T.ex. göra en hemmagjord middag om man sällan lagar mat,köpa rosor, försöka komma på en dikt osv.
Jag personligen tycker att om man skriver en dikt och sedan skriver den förhand och ger den så känns det mera personligt och lite mera kärleksaktigit, men det är vad jag tycker :).
Alla hjärtans dag är underbart för folk som har någon vid sin sida, har man inte det så kan man visa sin uppskattning till föräldrar kanske. Ännu bättre om man bjuder på 3-rättersmiddag kankse eller något likande. Att verkkligen visa att man vill ha kvar dom vid sin sida, man märker inte vad man hade förän det är försent som sagt.. Och det stämmer nog alldes för bra, tyvär.

Men för oss som är singel på den hära dagen är det en påminelse att man är ensam och att man inte har någon att hålla sig fast vid,någon att visa att man verkligen tycker om..
Men då kommer man in på det dära med föräldrar igen, visa din kärlek till familjen istället! Föräldrarna blir ju mycket gladare osv. Vilket kan vara jävligt skönt ibland, slippa allt annat tjat för en dag.
Tyvär så har jag inte min mamma hemma, annars skulle jag ha gjort middag till henne. Men annars så får jag spendera den dagen med min bästa vän och göra något roligt tillsammans. Kanske gå ut och äta, max? eller något som vi båda gillar ja allt känns lockande. Men jag hade gärnat spendera den dagen men min pojkvän (om jag hade någon så att säga).
 Vad tycker ni om alla hjärtans dag? Vad ska ni göra? Har ni någon att spendera dagen med eller ska ni göra något annat men någon annan? :)




puhf.

Äntligen klar med plugget, känns otroligt skönt kan jag lova. Tror jag ska koka lite mera te men först ska jag duscha så jag kan mysa ner mig i soffan framför tv;n, nyduschad och ha mys.
Eller mys.. mera ta hand om sig dag! Gah, ibland är det skönt att ha en dag ledig osv. Och bara kunna chilla göra läxor osv. så man har gjort klart det. då slipper man tänka på det sedan :D.



Innan jag började plugga..


och efter. För mycket plugg gör så man blir en katt, inte illa va? :)

Påtal om katt, måste berätta att min katt är rätt så sjuk!!
Hon springer fram och tillbaka i lägenheten tillslut så tar hon sats och hoppar på väggen!?
HAHAH, ser ut som om hon tror att hon är typ spindermannen eller nått.
Sen lägger hon sig och vila i typ 10min, sen samma runda om och om igen xD
Ganska underhållande när man har tråkigt kan jag ju lova iallafall.
Nu när jag har städat och pluggat ska jag belöna mig själv med guacamole och tacochips.
Ni som inte har provat, testa den säger jag bara!! usch vad gott det är.
Ne nu ska jag hoppa i duschen så jag kan belöna mig lite. haha,
känns som om jag kommer somna otroligt tidigt ikväll, otroligt skönt säger jag bara.
Ha en bra kväll så ser vi om jag somnar vid tv;n eller inte ;).

plugg & städar-mössa.

Kom på hur ful rubriken var, tänk om det fanns mösser och när man satt på dom på huvudet så började man städa eller plugga ;o. HAHAH.
Min katt hedde ner en kruka på golvet så jag sopade upp det och insåg hur jag var taggad för att städa, så jag tömde kattlådan,duschade den, osv. Så nu har jag fint här hemma igen och nu.. ska jag plugga :).
Eller ska göra några hemuppgifter till no;n och sedan börja med ett hemprov på so;n (som var frivilligt) men det känns bra, gör mitt bästa och kanske har en chans att höja betygen (Y). Högre poäng skadar ju inte precis, och bli kallad "pluggis" osv. i nian? det är det värt, man kommer in på det man vill gå osv.

Hade även nationella i svenska idag, läsförståelse. Det känns som om det gick ganska bra.
Och på torsdag har vi läsförståelse.. det kommer sugaaa ;(.
Men ska gå och plugga lite nu så skriver sedan :) Ha en bra kväll!


götta.

Sitter hos mormor just nu, hon hämtade mig efter skolan och vi for till Willys och köpte lite saker.
Köpte t.ex. Godis som jag ska ha till nationellan imorgon och på torsdag, sjukt nicee.
Sedan for vi hit och åt lite mat och nu sitter jag här rakt upp och ner vid datorn,
jag dricker lite trocadero och funderar på livet och gränser (vilka man ska bryta).
Ni vet gränser är till för att testa och lagar är till för att bryta,
"lev farligt,dö ung och kom till helvetet som en kung"  jappjapp!
Ne ska ta och åka till gårn skriver nog när jag kommer hem :).
ha en bra kväll.


outfit





Randig tröja- jc
Jeans - bik bok


morning sunshine!

Godmorgon :) Har nyss vaknat och nu ska jag kliva upp och äta frukost osv.
Kanske ska ta och skynda mig så att jag inte missar bussen :)
Idag så börjar jag halv 8 det är skönt som tusan, kan ta en halvtimme senare buss (Y).
Det ger mycket mera än vad folk tror, mer tid att äta och fixa sig.
Igår kväll så låg jag på spikmattan innan jag skulle se på film, ryggen ser ut som en prickikorv! :D
Alldes röd och prickig, det svider efter men det är det värt.
Efter skolan så ska jag hem en snabbis och sedan ska jag till mormor och äta mat kanske med min kusin, sedan så drar jag på gårn och spelar super mario! skit kul.
Sedan hem på kvällen och sova ;m haha om ni ville veta, nejmen ja det är så min dag ser ut.
Bloggar jag inte när jag är hemma en stund så bloggar jag mest troligt hos mormor,
hon är så söt :) Ska även förklara vad tradera är osv. hon håller verkligen på att lära sig om datorer, hon har msn och facebook så det är ju bra.
Ne nu ska jag gå och äta frukost så jag inte missar bussen tänkte jag,
Men bloggar senare idag, Ha en underbar bra dag!







home sweet home.

KOm precis hem från Brittany, vi såg på tv osv. Och sedan såg vi på never back down.
Åt popcorn och massa annat gott, riktigt trevlig söndags kväll måste jag säga.
Alla som går på gymnasiet hade öppet hus i lördags så vi 9or kan komma och kolla vilken linje som verkar roligast osv. Så dom är lediga imorgon istället och det suger..
Så jag hade tänkt att se på det regnar köttbullar nu snart igen och sedan försöka sova,
så sjukt.. När jag var hos brittany var jag nära att somna i soffan och nu är jag pigg som tusan..
Min katt ligger här bredvid mig och myser lite, haha hon håller om min arm? XD



Tror hon vill att jag ska sänka min fina slipknot musik :)´,
Men icke den är bra den. Jacob (kompis´) sitter på msn och vill att jag ska bli bisexuell?
Jga frågade varför och då sa han "nice ju :D" jag: för vem av oss? ;o.
HAHAH, ja ganska sjuka saker som vi brukar prata om men det är kul.
Ne nu ska jag se på film så jag kommer upp imorgonbitti,
ni får inlägg på morgonen och antagligen när jag kommer hem till mormor.
Ha en bra kväll!



Varmt?

Har nyss hoppat ur duschen och nu sitter jag här och ska skynda mig med att skriva ett inlägg innan Ludde och Brittany kommer tillbaka, igår så åkte vi lite bil med K-len och Andre. Hade kul som tusan.
Drack lite öl och nått annat äckligt, haha (okej öl är gott men ändå).
Sen så skulle vi hem och då slutade det med att Ludde sov här, vi skulle se på "det regnar köttbullar" för  tredjegången gilt.. Stängde av den efter halva och sen så somande jag ganska fort.
Var svår väckt imorse fick jag veta, han försöka väcka mig i 1-2 timmas xD
Sen så måste man väcka mig på rätt sätt annars så är jag sur hela dagen så han var väl rädd att han skulle få en och en annan käftsmäll :) HHAHA, Brittany kom hit och skjutsade hem honom för han skulle duscha osv. Så jag passade själv på att duscha och snart (när dom kommer hit) så ska vi åka hem till Brittany.
Vi ska baka kladdkaka och äta annat gott och se på film elelr något sådant, blir nog nice.
Sen hem ikväll och försöka sova.. måste även städa rummet ser jag nu, hehe (A).
Imorgon så hoppas jag att jag får min nya mobil, så då är allting skönt och som vanligt.
Jag menar från att ha touch och knappt kan skriva på någon annans vanlig mobil till att ha en vanlig GAMMAL mobil som är ännu jobbigare att skriva på.. Ifs så köpte jag en utan touch, men det ordnar sig!
Ne nu ska jag smörja in kroppen och klä på mig innan dom kommer så ja,
Skriver antagligen senare när jag har kommit hem eller liknande.
Juste påtal om rubriken, det är rätt så varmt nu och solen lyser, typ 0.3 var det imorse.
Så det börjar närma sig vinterns slut kanske? ;) ne.. det kommer snöa imorgon
Ha en bra kväll :)!





kvällen.

Ludde är snart påväg och sen så kommer nog Andre och Brittany,
kanske kollar på melodifestivalen en stund, små dricker,ut med bilen?
Ja kvällen är helt obestämd ännu! Dennis försökte hjälpa mig med photoshop.
Men man behövde nå skit och installationen gick inte som den skulle typ,
så han skulle svänga förbi på tisdag och fixa det åt mig, känns great! :)
Då har man äntligen photoshop igen, sköntskönt!
Inte för jag precis hade tänkt att redigera alla bilder men ändra nyans osv.
Fixa header och sådant, så det blir otroligt nice kan jag ju säga.

Jag,Klas och Lisa? (tror hon hette så) sitter här i soffan och ser på big mom?
Eller vad tusan den heter, den går på 5an iallafall. Rätt så kul att kolla på,
men jag borde gå och fixa mig så att jag är lite fixad iallafall.
Känns lite gay att sitta med en knut på huvudet och typ inga ögonbryn ;o.
Men nu ska jag gå och fixa mig och möta ludde!
Så skriver sedan :)! Ha en bra kväll.


trött

Elins mamma väckte mig runt 10 över 8 imorse, så jag klev upp.
Vi skulle till stan, men Elin sa att hon hade jätte ont i magen så hon skulle inte åka till öppet hus.
Men vi åkte ner till stan och handlade osv. Var sjukt nära att somna i bilen.
Kom hem runt 9 kankse? gick och la mig direkt, var sjukt trött.
Men då gick det inte att somna, så somnade runt 10 halv 11? och vaknade för en timme sedan.
Är lite mera utvilade nu än vad jag var imorse ;). Ikväll vet jag absolut inte vad som händer.
Kanske leker med Elin, eller så sitter jag här hemma själv och kollar på melodifestivalen.
För er som har missat eller inte bor i Övik så är melodifestivalen här i min stad tonight!
Blir sääkert bra, hade tänkt att klä på mig, gå ut en stund, kanske diska osv.
Sen så och duscha, ta ansiktsmask eller nått också :).

Förresten min katt typ "löper" eller vad man ska säga? ahaha,
sjukt drygt, mjauar hela jävla tiden,gå med arslet i vädret och kroppen neråt.
Just nu vill jag bara slänga ut hon.. haha Tur hon är en inne katt säger jag bara!
Senare ska jag fixa bilderna på mig och kanske fixa design,beror på vad jag gör.
HAHAHA, min bror lyssnar på någon jävla låt från han som har skrivit "hönan agda" tror ja? :s



Skogen.

Idag efter skolan så skyndade jag mig in till staden, snabb köpte ett par byxor på gina.
Kostade 99kr och var riiktigt jävla snygga! sånt gillar vi,
sedan åkte jag och elin bussen till hemling där hennes pappa hämtade upp oss,for och handlade.
Sen for vi till huset i nyliden, vi har inte gjort något speciellt.
Eller hjälpte hon med sin fotouppgift tills imorgon, lägger ut dom imorgon med.
Och nu ska vi gå och se på solsidan elelr vad det hette? haha sen så lär vi nog sova,
båda är as trötta så det är skönt. Ska upp runt 8 eller tidigare imorgon också så..
Ne nu ska jag gå och sätta mig i soffan så slipper hon vara så ensamen ;).
Här är bilden som vi skulle efterlikna



Våran blev ungefär såhära, oredigerad dock.

eller aa elin lekte med kontrasten bara.


Photoshop?

Nu är det så att jag inte har Photoshop på min dator och vill ha det så jag kan fixa en ny hedder,
med nya bilder, mera mig och lite stiligare! (den jag har nu är en gammal bild..)
Då ska jag total renovera den, men.. Vet inte ur jag ska fixa det!?
Orkar inte köpa en skiva dyrt! haha, så någon som vet hur man gör eller ha en skiva att låna ut?
HJÄLP MIG!! JAG ÄR EN KVINNA I NÖD haha.. eller något.
Ne nu blire torkel i knipan och ett glas vatten! Nu ska jag sovaa,





Med dessa bilder säger jag godnatt från min värld (min värld=datorn)


Tatuering


(Bild lånad av google)
Vill verkligen göra den hära tatueringen i svanken elelr i nacken,
det är ett liv som är tungt men man klarar sig genom det trots allt,
visar att jag har haft det jobbigt men har överlevt.
'but don't close the book. Just turn the page' - det känns liksom.. Men dö inte vänta bara till en bättre stund i livet ungefär, och det är ungefär så jag känner/tänker om jag mår dåligt, så jag är jätte sugen på denna.
Frågan är väl vad min mami skulle säga..


lessssss

Börjar bli lite halvless på grannarna över oss, när deras hundar bråkar titt som tätt.
Nyss började dom gny lite (är gny ens ett ord? :S) haha, och jag satt här och sa "ssssh.."
Och trodde att dom hörde mig!? hahaha jag är som jag är..
Efter ett tag började dom bråka och gah, vad less jag blev, satt med två kuddar för öronen.
HAHA, gud vad jag är töntig! men sånt man får leva med.
Mamma ringde mig för ett tag sedan och då pratade Prakash aka. Plutten med mig,
haha så söt :). Har även lagt på en beställning på mamma om vad hon ska köpa åt mig!
MOHAHAHA! typ väskor, helst lite bagy så man kan ha dator,idrottskläder osv.
Sjalar - helst färgglada som man kan ha till sommaren.
ringar - alla storlekar,stenar,figurer osv.
Skor - nå snygga skor hon hittar ;)
Klockor - en viss sort, kommer dock inte ihåg vad den hette.
Sedan lite mera, känns kul när hon komemr hem och man får massa saker :D:D ahah.



Min fina status på facebook :). tyckte dock att det var lite kul med det första i texten.
ahha, ne nu ska jag gå :) ha en bra kväll!


Maxmat

Gaah, vad kallt det är ute måste jag bara säga! Pappa kom och hämtade mig runt halv 4 iallafall,
vi for och åt på max supper gott! haha Ni som läser detta måste tycka jag är tjock,
jag menar åt där i måndags och åt pizza i tisdags.. och ska äta på burger king nästa vecka :o
men det är gott, jag älskar att vara tjoooock.



Dålig låt, men kom och tänka på den :) haha.
Efter vi hade ätit så for vi till mormor och hjälpte dom lite med deras dator och pratade lite.
Nu ligger jag här och.. lyssnar på slipknot och funderar städa rummet.. men jag orkar inte.
Fick även veta att jag ska vara modell imorgon till Elins uppgift tills öppethus (som är på måndag).
Dom skulle typ likna en hemsida så bra som möjligt eller något så ja..
Men ska kolla vidare och sådant men skriver sedan :)!
Ha en bra dag.


Indienbilder.

Satt och tänkte på att jag pratar mycket om min mamma och indien just nu, så kan lägga upp lite bilder sen vi var där förra året! :)


Chillar vid poolen första dagen, fanns även luftmadrasser osv. som man fick låna.

Första dagen i havet i guess, jag och min bror.


Vi gick längs stranden en kväll och hittade detta fartyg som hade varit fast där.. as länge över 100år eller nått? haha vet inte exakt


Fick besök av en as stor kakelacka? vid poolen. Jag grät för den såg äcklig ut..




Åt mat på en restaurang nära havet, tikka masala(?) var nog det vi åt varje kväll i två veckor.


Fina el-ledningar, inte konstigt att strömmen gick titt som tätt.


Jag och mamma gick på toa och när vi kom tillbaka fick vi se detta,
kunde inte sluta skratta! hahaha


Prakash aka. Plutten och jag, sista kvällen vi var där :).


..

Och det vore så lätt,
att bara säga allt sånt
tala om att
jag
mår
inte
bra
fast jag vill inte
Jag vill inte ha er hjälp
era kladdiga blickar
och torkade tårar
så jag ljuger för
mig själv

jag
mår
nog
kanske
inte
fast
egentligen
inte
alls
bra

bilder.

Jag orkar inte skriva så mycket, var på gårn for hem och fick lite besök av Tove,Robin,Andre och Johan :) Drack kaffe och pratade eller killarna pratade om bilar och jag och tove satt och höll med och sa att det var ju simpelt om någon inte förstod osv. :) Hittade lite bilder på gårns hemsida, gamla som nya :)!



Ja.. ni lär gissa ut vilka som är gamla va? ;)
första bilden: Jag och wedda idag.
andra: Jag emilia och lillsebbe, slutet utav april förra året.
tredje: Jaaacob :) vet inte hur länge sen.. haha
fjärde: Jag jacob och wedda, förra veckan i think
femte: Jag och tove, i slutet utav april :)
sjätte: Jagob, i sommras.
sjunde: Jag.. inte så länge sedan.

sms.

Jag skickade sms till killen på baren idag och sa att mamma och tobbe var i indien, goa och skulle antagligen komma förbi på liqvid(?) baren och hälsa på honom :) (vi hade en bar i övik som kallades liqvid förut).
jag fick nyss ett svar:
I miss you to Karin, I wish you were here wit ur mom.
hope u r ok,I will wait for u. Hope to see u soon.
I am dying  to see u here soon. xx

HAHA, skrev precis av smset så klaga in på dålig engelska osv.
men han är jätte söt verkligen, kan lägga in bild på honom sedan när jag kommer hem.
Var bara tvungen att visa er smset, tyckte att det var ganska sött :)


Mormor

Kom nyss till mormor och nu har jag precis ätit potatis mos och köttbullar,
skönt när man slipper göra egen mat säger jag bara haha.
Mamma ringde till mig 7 imorse (klockan är runt 10- halv 11 där då),
så då hade hon tagit sitt första dopp och la och solade..
ELAKT!! jag vill också bli brun,ha värme och bada men även träffa vännerna vi fick där,
låter nog sjukt att ha vänner där men hotellpersonalen och en kille på en bar blev vi bra "kompis" med. Killen på baren blev även kär i mig, haha brukar få lite söta sms ibland :)
Ikväll så ska jag på gårn efter jag har varit här och umgås med lite vänner,
bli väl även att spela lite super mario, kulkul!

Jag och några klasskompsar satt och pratade och kom på att det är ganska onödigt att gå till skolan på onsdagar, vi har läsning en timme först (förutom dom ska ska på råd matråd osv.), sen bild/hk i2 timmar typ?
Sen matte i 50min sen slutar halva klassen. Min "grupp" hade sovmorgon förra terminen och då hade vi även hk på onsdagar och gick någon timme längre på onsdagar men denna termin börjar vi halv 9 på måndagar,vi har bild och slutar 10 över 1 på onsdagar haha. Lovar att ni inte förstår något av vad jag skrev?

Träffade min kompis Elin på stan idag och vi stod och pratade en stund, hon skulle hem till sin mamma i helgen så jag valde att följa med. Det var som sagt ett tag sedan jag träffade hennes mamma och hennes syster, saknar dom LIIITE. Nejmen det ska nog bli kul det :)
Har ni sett Kissies bild på sina bröst? tycker dock att dom ser alldes för fake ut för hennes kropp tycker jag.
Köpte förresten en mobil igår eftersom min gick sönder, :)


Det är  en lg ks360 :) Har haft touch så länge så det ska bli skönt att testa något annat.
Ne nu bjuder min mormor och glass och chokladsås så ska ta och äta upp det ;)!
Haen bra kväll så skriver jag när jag kommer hem från gårn.


fråga



svar: Jag tyckte att det inte smakade något alls, men med lite krydda osv. skulle det nog vara ännu godare.
Men det är helt värt att prova smaka iallafall! :) dessutom smakar det inte "fisk" eller rått heller :)

Vet dock inte om du är en person som vågar testa det mesta och tänker "eh spela roll, om det är äckligt så har jag iallafall smakat det" osv.  Jag är en sån person och därför tror jag mera att jag vågar testa än om det är rått och kanske ser lite äckligt ut osv. :)


Sushi

Idag så var jag med Emilia vi gick runt på staden och kollade på massa kläder,
hittade ett par sjuuukt snygga jeans på bikbok som jag ska köpa imorgon :)!
Efter ett tag så gick vi till brownies (?) för att äta lite sushi,
det var riktigt gott men kunde varit godare om det hade varit lite mera smak.
Det enda som smakade egentligen var sojan och det andra gröna haha,
ska nog testa göra det hemma någon gång istället :)
Efter det så gick vi till waynes för att fika lite, tog en varm choklad med grädde och marsmellows(?).
HAHAH,vet absolut inte hur det stavas och orkar inte söka upp det just nu.
Efter ett tag så ringde min mormor och frågade om jag ville komma och äta pizza med dom,
jag menar.. vem tackar nej till pizza? ;) Så gick dit och åt lite pizza och drack dricka.
Och jag kom nyss hem, min syster Belinda skjutsade hem mig (orkade inte gå i kylan)
Så just nu sitter jag bara här och funderar på om man ska utmana bror min i mario kart?
Kanske skulle ha vart något menar jag, haha.. Kommer nog förlora men ändå.
Ne nu ska jag göra något annat än att sitta här :) ha en bra kväll.


Mat

Efter jag hade ätit frukost så gick jag ner på staden en stund och kollade läget,
sedan gick jag till min mormor och åt våfflor och glass! super gott.
Satt där ett tag osv. Och jag kom nyss hem från max med min bror,Brittany och Dennis.
Ska snart ta och hoppa i duschen och sedan ta och sova så jag orkar upp imorgon och är pigg.
Men ser på lite scrubs med bror och Dennis just nu, dom + Brittany ska sova här ikväll.
Så jag blir alltså inte lika ensam som igår, hahah nejmen aa.
Just nu har jag en tjuvläsare som sitter bredvid mig och det är ingen mindre än Dennis,
Han är ganska störd och helt jävla dum i huvudet men samtidigt rätt så kul.
HAHA, ne driver bara lite för det var ganska kul medans han läste det hära.
Fick jäkligt ont i magen sedan vi åt på max, jag vettefan vad som har hänt med mig..
Får ont i magen för det minsta lilla jag äter typ, elelr så är det för när jag väl äter så äter jag mycket mera än vad jag brukar eller för att jag typ äter mest skräpmat när jag väl äter också.
Men ne ska bli duktigt på att äta och sova riktigt medans mamma är borta,
känns lika bra så slipper allt bli krångligt och jag kommer in i en bra tid att sova osv.
Ne nu ska jag ta och gå och duscha så skriver väl imorgon bitti om jag hinner elelr så blir det när jag kommer hem från skolan, ni märker väl!



Hittade en bild på mig och Marie sen nyår :)!
Ser jäkligt brun ut kom jag och tänka på ;o



nytt.

Det är ju ny månad,nya tider,nya chanser och ny tid till att förlora.
Den hära månden blir man extra "skärpt" i skolan, det är nationella som ligger och väntar..
Redan nästa vecka sätter det igång med svenskan, usch.
Sedan alla val som står och knackar på dörren när man ska välja, man blir galen!
15/16år och ska välja ungefär hela sitt liv, välja något man ska läsa om i 3år till + kanske högskola.
Höga krav och tunga val kanske man ska förknippa nian med? :p
Men det känns samtidigt skönt att i stortsett så går det inte att sänka betygen,
och det är väl tur! Ne låt det gå som det går och var nöjd med betygen.

Just nu är jag less på vinter och snö, när jag sa att jag ville ha snö menade jag inte en halv meter snö. Och absolut INTE efter julafton! och med kyla menade jag intw -30, så man fryser inomhus och förfryser fötterna utav att vara utomhus! INTE OKEJ ALLTSÅ.
Nått som är ännu mindre okej det är att min mamma klev på planet mot goa för en timme sedan,
det är runt 32grader där! och runt 20grader i vattner tror jag det var, det är inte okej!
Jag vill också tillbaka till indien :( not fuuun. Men får söta sms utav en ´kille där nere ifrån som blev kär i mig, så håller mig upptaderad om livet,vädret och sesongen ;)!
Ne nu ska jag gå och göra lite frukost och första mätta min mage som skriker.
Ha en bra dag så skriver jag senare :)

Godmorgon!

Jag har haft otroligt dålig sömn, vaknat ungefär varje halv timme utav att jag frös.
Men jag var alldes svettig och usch.. Mysigt säger jag bara,
kollade febern nu och hade 37.5, och har as ont i huvudet så kände att det är nog lika bra att jag stannar hemma. Lär nog ändå behöva åka hem från skolan, har jag huvudvärk på morgonen så blir det migrän liknande sedan om jag anstränger mig (går osv.) så japp.
Vaknade upp utav tre olika samtal ett av mamma,ett av mormor och ett av pappa, inte nog med det så hade jag två alarm på också. Hahah, ne nu ska jag ligga här och lyssna medans trafiken kör förbi huset och upp/ner mot skol och jobb medans jag ligger här inne i värmen och är hungrig av någon konstig anledning.
Kan inte äta när jag nyss vaknar för då håller jag typ på att spy om man säger så.
Ne nu ska jag försöka få lite mera sömn, ha en bra dag.


RSS 2.0