Tjock vs. smal.

Har ni tänkt på hur många fördommar man har mot dom "tjocka"? Men egentligen vad är tjock? "viker" sig magen när man sätter sig, har så kallad mensmage hela tiden är man tjock då? För mig så är det normal kropp.
För vill ni veta en sak? Magen "viker" sig mer eller mindre för alla som sätter sig när. Att ha en så kallad mensmage varje dag, det kan vara fint om man klär sig rätt. Hellre något att ta i än att knapp våga röra sig, eller röra på den personen.

Varför skriker man alltid saker efter dom tjocka t.ex. att dom ska banta, att dom är ful osv. Men inte efter dom smala, vad är det för skillnad? Den enda riktiga skillanden är att den ena är benpiper och den andra har kött på kroppen. Varje dag hör jag folk som säger åt dom större att banta, att dom är tjock och äcklig. Men dom har inte gjort något utom att gå där på gatan, sitta på en bänk osv.
Varför måste vi människor alltid vara elaka än fast vi inte tänker på det? Det är inte deras fel att dom är överviktig dom kanske har det i släkten? Dom smala kanske inte kan gå upp i vikt? Det finns mängder med sånna saker som kan spela en stor roll. Men man kankse inte tänker på det, utan det blir direkt "usch en tjock tjej/kille,fyfan vad äckligt. vi mobbar den"?  Det är så sjukt hur hemska vi är om man tänker efter.
Dom kanske har en bra personlighet men är lite överviktig, eller kanske dom har en jätte dålig personlighet men är smal och snygg? so what, man vill inte ha en tjej/kille för att dom är snygg eller hur? DEt är ju personligheten man tänker mest på. Så tänk på det hära, skriv era tankar..

Kommentarer
Postat av: .

sen så är det väldigt många smala som får höra elaka ord varje dag också.

2010-02-14 @ 13:23:06

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Klicka i rutan så sitter du fast här ._.

E-postadress: (Syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0