<3

Låten är bara kärlek. haha kan inte sluta le när jag lyssnar på den, får mig att tänka på sommar,sol, grabbar,strand, min elin och vin/öl<3 :D


hårfärg,klänning & skor.

När mamma kom hem så gick vi ner till stan i lugnt tempo men ändå höll jag på att dö -.-' gick till bokia och hämtade ut min skolavslutningsklänning och sen gick vi till dinsko och köpte mina skor till avslutningen. Gick hem på typ en kvart och bor jätte nära stan? haha, ptratar just med min lilla sockerpulla i telefonen och snackar om att vi ska beställer biljetter till Falkenberg :D Om jag någonsin blir frisk så att säga -.-' Har även fått hem min hårfärtg, så det mesta är klart nu. Och vet ni vad?! VI HAR 3SKOLDAGAR KVAR OCH SEN SÅ HAR VI CHILLDAGAR TILLS VI SLUTAR!! OHYEAH! :D Ska gå och knarka halstabletter och kolla febern och försöka dricka eller få in nått i magen.. Ha en bra dag!


Mammas lilla älskling ;) AHAHA, alltså klänningen..
Och jag är mamma..


39graders feber.

Har 39graders feber och spräbningshuvudvärk fortfarande.. Lär inte bli att jag går till skolan imorgon kan jag säga redan nu, och jag och min mami måste på stan och köpa skor till avslutningen med -.-' vill döööö, gör inget annat än att sova,sova,hosta,skratta tills jag börja gråta,sen gråter jag, sen klagar jag på allt, och sedan sover jag igen.. Äter knappt något heller (Y) Yey.. Mamma kom hem från sin promenad och sedan har hon gjort hemmagjort pizza... Jag åt upp typ 5svampar som var på den (Y) så ska försöka få i mig nån ny proviva sak som mamma köpta idag, och snart så ska vi se på nån film. Vet dock inte, fick låna massa filmer utav mammas kompis så.. Jag håller på att dö, orkar inte röra på mig eller nått.. KUL! gaha, ska gå och försöka äta eftersom jag har typ levt på en halv baugett i 2dagar nu så.Juste haha, när jag ligger i soffan och ser på tv/sover så ligger min katt på andra sidan utav soffan och vänder på sig när jag vänder på mig osv. och sen så när jag ligger i mitt rum och ska sova så ligger hon alltid på min höft för jag ligger på sidan och ansikte in mot väggen, haha. Som om vi inte kan visa att vi känner varandra typ.
Ha en bra dag så skriver väl jag när jag är frisk igen..


Saknar fan skolan ;(



emil och griseknoen.

Ligger isoffan och ser på Emil och griseknoen på 4an, dom måste ha läst på min facebook att jag var sjuk så dom ville rädda mig denna fula och jävliga lördagen med lite Emil :') Dessutom har jag beachips,nonstop och col, kan det bli bättre? Yes.. om jag hade varit frisk och kunnat åkt till umeå eller sollefteå :( Menmen, bara att ligga och hosta tills lungorna kommer ut så blir det galant skulle jag tro! Ne.. ska forsätta se nu, och värma mig med 3 täcken :')
DEt sjukaste är att det är sol ute idag!!! :'(


Provade avslutningsmiddagsklänningen!


Söt tjej som inte är sliten eller sjuk... och som försöker äta upp sin katt och hund.


små poängskämt.

Hörde att spindelmannen träffade sin tjej på nätet.

Om huvudstaden i Slovakien heter Bratislava så borde ju Islands huvudstad heta gratis-lava.

Får en vegetarian äta LÖVbiff?

HAHA, vad mycket som kan roa en när man är sjuk..

trött-

Är trött som ett svin kan jag lova. Igår så gfor jag och mamma och åt middag och sedan s¨å höll jag på att somna i soffan och usch.. sen så gick jag hem och satt mig här en stundoch sedan halv sov jag i soffan, då ringde andre och ville prata så han kom och hämtade mig och sedan for vi på nån fest?! haha, och sen for vi och åt på max och sedan skjutsade han hem mig. så gick och la mig och sed<an så vaknade jag för ett tag sedan för nån idiot ringde och frågade om dom kunde komma förbi innan dom skulle till sollefteå!? dom har ju knappt lämnat övik och ska stanna redan? hahah, men orkade inte så somnade om och sen kunde jag inte sova mera så nu sitter jag här och ska nog lägga mig i soffan och äta beachips och dricka lite cola.. :)

dina ord  får mig att le,  (vilken mörk natt som helst)
Miss the happytimes.


duusch.

En sak jag alltid gör när jag är sjuk är att duscha, kan duscha i flera timmar eller flera gånger om dagen för jag känner mig fräschare.. Tills jag har kommit ut ur duschen :o Så ja.. har legat i soffan idag, hostat ihjäl mig, frysit, dött utav feber. ätit baugett,spelat töntiga spel,druckit cola och proviva apelsinsak. Och nu kom min mami hem så ska klä på ,mig och torka mitt hår och sen ska vi gå och äta hos en kompis, och sen så ska jag gå hem och se på film och slö i soffan som jag ahr gjort hela dagen.  Men... Ja ska gå och klä på mig, skriver väl senare när jag kommer hem eller nått... puss

Och min firefox är stördt, kan inte lägga upp bilder eller se bilder just nu.

nerddd.

Är man sjuk och ensam hemma (utom sin kisse och tv;n,hostan och halstabletterna och täcken<33) så måste man försöka roa sig på något sätt right? Så därför sitter jag är framför datorn och försker få i mig en baugett och dricker lite cola :') Och jag spelar spel på spela.se... mogna spel (Y) WOHO, är man sjuk och omogen så är man, nejmen spelen där är faktiskt roliga trots att dom är töntiga, haha. Mamma var och handlade lite oboy,baugetter,proviva blodapelsin och nyponsoppa åt mig innan hon får och jobbade :') Inte illa, fast har inte orkat tagit mitt feta arsle till att öppna oboypåsen och öppna mjölkpaketet och ta fram ett glas + sked och sedan göra oboy så nöjer mig med proviva blodapelsin och cola än så länge. Ne ska fortsätta spela lite spel, skrev detta inlägg bara för ni inte ska tro att jag är har dött :) hehe.


Vill ha sommar,sol och värme och vara frisk ;( buhu,
och är lite ledsen på alla som ska till Umeå och dom som ska till sollefteå på crusing :(
JAG VILL VILL VILL MEEEED!!!!!!! gö mig frisk :(


sick.

Uh, efter jag skrev inlägget igår så gick jag och la mig i soffan, hade två täcken på mig och kallsvettades som ett tok osv. Så kolladefeber så då hade jag 39graders feber, och sen gick jag och la mig i min säng runt 8-9 och sov till 10 imorse!? sjukt.och nu har jag 38.7 graders feber, och är svin sur för det inte finns något bra att se på tv'n, varför finns det inget bra när man är sjuk? :( Inte ens kul, och orkar inte se på nån film eftersom jag kan alla filmer vi har utan till.. Nu ringde min tandläkare och sa att jag inte får någon tandställning, känns... lite både och, eftersom tänderna sliter på min läpp.. Och nu skiter jag i det hära och lägger mig i soffan igen, tjao!


Gammal bild från då jag typ nyss hade fått min datorn, saknar den.. :(


sjukling.

Gud måste vilja mig nått ont, när jag för en gångs skull ska träffa en som jag inte har umgås med på länge så ska jag bli sjuk!! Har slemhosta/ont när jag sväljer, ont i huvudet,känner mig bakis, ont i och bakom öronen osv. Så ska försöka dricka lite te och begrava mig i soffan, så detta är varför jag inte har bloggat idag. Duschat slut på varmvattnet också (Y) Fucking great, blev himla kallt när jag gick ut.. och håller på att frysa ihjäl :( Men ska kolla om jag kan vila mig bättre till på lördag, helst tills imorgon kväll!!! GALET, jag hatar att vara sjuk..

Ha en bra och frisk dag!


Gammal bild! :)


i want u here.


happy chej


Hittade kulig glass i frysen (kul glass)


Trying to get it!


I GOT IT!!!!!!!!!! och slutet på denna saga var att jag blev lyckligaste chejen i världen.

HAHHA, fina och seriösa bilder..

klänning

Ikväll ska jag och mamma beställa min skolavslutningsklänning, äntligen hittat en klänning som jag kan ha på avslutningen och som jag kommer använda sen! Fucking awesome dude!


Så ser den ut och kommer från bubbleroom! :)

hinner tyvärr inteskriva något mera just nu eftersom jag håller på att göra mat och måste diska.
Skriver när jag är tillbaka från det :)


nej den vilar bara,

Idag på bilden så sprang Jessica och Johanna W runt med kameran och jag tror Johanna skulel försöka få bort en bild på henne, haha sen helt plöstligt hör man: onejonej!!!
Johan: Gick kameran sönder eller?
Jessica: nej :):.... hehe
Johanna: den den.... bara vilar!!

dagens

Humör: trött,less
Plus: snart sommarlov + att jag är brun

Minus: att det inte är sommarlov ännu, haha.

Låt: alla slipknots låtarrrrrrrr typ.

Önskan: att bo i gbg

Saknad: många.
Händelse: haha bilden<33

Ser framimot: falkenberg & liseberg till sommarn.. sommarlov..sol

Kläder: jeansleggings,två linnen och en kofta.

Frisyr: hade utsläppt och platt,men nu lockigt och uppsatt.
Planer:se på tv,göra mat,gå ut med zack, städa och plugga.. 

Hade bild nyss, ritadeeeeeeee och busade :...

100526_094908 (MMS)

Hade bild nyss, ritadeeeeeeee och busade :) och nu blir det snart omprov i matte


skogsdag..

Igår efter skolan så sprang jag till stan och träffade Tina, gick hem till henne medd Wedda och Jennifer och sen så drog typ Jennifer direkt, sen kom carro och efter ett tag kom Jacob. Såg på film,drack kaffe, lurade folk, haha Ja hade kul. Och nu om typ... några minuter ska jag fara till Hörnsjön som ligger vid varvet/hörnett/domsjö för vi ska ha nån skogsdag med skolan? eller ja niorna ska vara där, känns skit kul..  Nejmen det blir vad man gör det till så det blir nog kul, ne nu står mamma här ochstampar med foten och vill att jag ska gå från datorn så hon får sitta och så jag kan åka ._. hihi, ska väl göra det. Får se hur bra inlägg det blir idag eftersom när jag slutat ska jag städa mitt rum osv. och sen så kommer Tina och vi ska se på massafilmer och bara mysa :)! Men Ha en bra dag!


HAHAHA, kommer ni ihåg när min läpp såg ut såhär? :o


Kill me bitches.


rumpa vs bröst

Killar pratar hela tiden om att hon har ett nice as eller kolla in brösten osv. Men istället glömmer dom helt bort ansiktet? Så har inte vi en snygg rumpa eller stora bröst så vill dom inte ens lära känna oss eller?
Jag som nästan bara har killkompisar vet att det är såhära, eftersom jag är med dom varje dag så jag får lov att stå ut med sånt hära haha. Men jag menar.. Hur kul är det för en tjej när man ska prata med en kille men dom glömmer bort ens ansikte för du har bröst?!

Vi bryr oss nästan bara om utsende, jag menar.. vi tar oftast på oss snygga kläder för folk ska se det eller hur? Vissa trivs inte ens i sina kläder utan ha dom för att killar ska kolla åt deras håll, många tjejer har uringning och sen säger åt killar att inte kolla? Jag menar.. Ni har ju det för att killar ska se brösten eller hur?!

Men vad är viktigast genligt er? Rumpa eller bröst?

Jag själv tycker väl att det är kul om killarna tycker om båda jag menar, kolla lite på brösten men glömmer inte bort ansiktet när man pratar med dom och att dom gillar ens rumpa, det är ju bra.  Men vad tycker NI är viktigast? ;)



vs


lördag.

Orkade inte blogga igår så a skriver väl nu istället, igår så hämtade mamma mig runt 3 hos Elin och vi åkte hem och köpte pizza, as gott! Eller jag ångrade att jag inte åt kebab istället, pizza och jag går inte ihop så bra. Men iallafall så hyrde vi film också Whiteout,Babysitter wanted och en annan film, sjukt bra var dom. Så vi satt och mös i soffan med rabatrber paj :) Myms, och idag har jag bara ätit pizzasallad och sett på lite film och nu ska jag gå och äta, så tjoing :)


Bild från förra helgen


Emil & Cilla 18år.

Igår så firade vi ju Cilla hos Elin med massa personer, grillade,drack, körde ölspelet,myste i solen osv. Och sedan så gick vi till Granto och firade Emil och där var massor med folk och det hände massor med saker, t.ex. En blev av med sin iphone, en blev puttad av sin kille så hon fick nacken på en stubbe, en blev typ nerslagen osv. Så det blev lite för mycket ett tag, runt 2-3 åkte jag och Elin hem och sedan 4-5 så satt vi och åt korv med bröd och skulle gå och sova men då kommer Oscar,Erik,Allan och Petter till Elin och två försvann efter ett tag så då gick vi resten till Petter och chillade hahah och sen så åkte jag moppe tillbaka med Petter, först höll vi på att ta brevlådorna och sen typ 1cm från att åka ner i diket hahha. Så sen när vi kom tillbaka till Elin så hade vi det mer chill haha, och sen så for vi ut med mopparna osv. Lägger in lite bilder.


Elin hade nog på sig Deo ;) haha
(klicks på bilderna för att se i större format)

1 - Chillade i solen,
2 - Chollade på gräsmattan.
3 - samma här


1 - tuttade isabell så stolen gick sönder! (Y)
2 - Konrad,Mikael och Lars kom och chillade.
3 - Konrad och Granis, och en bit utav lars.




1- Isabell i Granto.
2- Jag och Elin

kyckling.

Erkänn att du är en liten kyckling va? ;) Ne skoja.. Har varit i skolan som alltid och sedan så for jag till stan och mötte upp kusin för vi skulle få potatissallad utav mormor och sedan köpte vi drickat, gick hem till mig och startade grillen och satt ute och njöt och helt plöstligt började det åska och bilxtra. Läskigt huh, haha men började aldrig regna som tur var, gick in en stund och åt och sen så har vi bara myst och sett på tv och bara varit, as skönt.  Mamma kom nyss hem från Tyskland, har regnat hela veckan ;) Sweet säger jag bara, och imorgon så ska jag till skolan och sedan så åker jag nästan direkt till Gideå och ska vara med Elin och massa party folk, så vi ska dricka hos Elin osv. och sedan så ska vi åka/gå till Granto och basta/bada och träffat annat party folk och dricka lite mera, blir nog mysigt. Sen hem på lördag och då vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Men det märker jag väl då! :D Och nu så måste jag gå eftersom jag har matteprov imorgon så måste jag plugga på det, annars får jag ig i matte... Inte bra! Så nu ska jag ta tag i det, så ha en bra dag så skriver jag väl på lördag i guess?




suuunnyyyyy dayyy

is aaa sunnnyyyyy daaaaayyyy... skojar

haha, ligger ute och steker i solen, det är 25grader i skuggan!? hahah., helt sjukt, så hoppas på att man blir brun, kollade nyss i spegeln och visst har jag blivit brun.. men även lite mera fräkning, det har jag ju inte beställt! :o Väll bara att tacka och se glad ut, zack springer fram och tillbaka på tomten mmedans jag ligger i solsängen och lyssnar på musik, dricker lite apelsin juice och ser nöjd ut. Och nu ska jag springa ut och sola igen, hejs!


Ditt lende gör mig mållös


tunika.

På inlägget igår "babyrumpa"  så skrev Elin att hon nog hade tunikan på första bilden och ja det har du men jag saknar det inte så det är lugnt ;) haha.

skewl.

Är i skolan och har bild just nu, skönt säger jag bara. haha, ska leta färdig bilden och sedan göra klart det hära sen sätta mig ute och rita i solen kanske? Skulle inte sitta fel i den hära värmen.. Gaha, så sjukt att vi hålls inne i skolan när det är så strålande väder ute men ändå så klagar dom på att vi är ute så lite? ;) haha Går inte riktigt ihop,ne nu ska jag arbeta vidare. Tjo i trosan :)


god morgon!

Har nu druckit lite apelsin juice(?) och fixat mig, eller ja.. haha målat ögonbrynen och ska springa ut med hunden min och sedan ska jag springa ner till bussen, eller kankse ska ta moppen ändå? jag menar.. Slutar ju 10 över 1 och annars måste jag vänta på bussen så länge, och åka buss i den hära värmen är ingen hitt kan jag säga.. Så kanske blir moppen så jag skyndar mig hem efter skolan och lägger mig och solar ._. kan ju alltid hoppas på att få lite färg innan sommaren iallafall, har svårt för att bli brun och blir oftast fräkning tyvär. Fast har fått lite färg dom hära dagarna som vi har sett solen här i norrland aka. porrland. haha internskämt :) Miss u baby.  Ne ska springa ut med hunden nu och sedan chilla lite och sedan brumma iväg med moppen. Ha en bra dag! Så skriver jag när jag kommer hem.. om jag hinner innan jag lägger mig i solen ;).


billig och bra scrub!

Varför slösa pengar på en scrub som nästan inte ens är bra och inte ens är värd pengarna och tar slut jätte fort?
Varför inte göra"fattighets scruben" som jag kallar den, man har oftast allt hemma så det är ännu bättre!

Man tar en skål osv. och häller upp lite olivolja på en höft beroende på hur mycket man tror man ska använda och hur mycket man scruba och sen salt! Sen är det bara att scruba och sedan duscha och ta bort det! Man blir len som en baby rumpa och ja, billig är  det ;)

Jag själv brukar överdriva med salt för då tycker jag att det tar bäst och man ska väl scruba i cirklar har jag för mig? :) Eller som blodet far.. eller hur det nu var :D hahaha


babyrumpa.

har inte gjort något viktigt alls sedan jag skrev sist.. har skypat med mamma som hade haft det regnit osv. idag så vi har haft det tur vi ;) haha, och sedan kom Andre förbi en sväng så har pratat och umgåts med honom och sedan har jag gått med hunden min, och har nyss scrubat mig så är len som en baby rumpa och ser brunare ut så det är bra., och nu ska jag hoppa i sängen så jag kommer upp imorgon :D Ha en bra kväll!


saknar den!!! gaha


Även denna hårfärg ;( och byxorna.. vart är du!?



Humor citat

haha, först måste jag ta det som jag råkade säga på BK.

Vi satt och pratade om hur dålig min mamma och min moster är på engelska osv.
och sen så sa Beah (min kusin) nått om att hennes mamma inte fattar när hon säger typ
"hi, how are you?"
och då sa jag "haha man blir typ irreterad hur svårt äre!? jag menar liksom vem förstår inte att det är
hej hur är du?" hahahahah...


Höde du om floristen som började med träningstips?
- menar du hon med orkidéerna?


har du någon bra pilsnerhistoria? - Nej, inte på Lager.




sleep talkin' man

HAHA, måste tipsa om en as bra blogg!
Det är hans fru som spelar in och skriver vad han har sagt i sömnen, gahahaha så sjukt bra saker.

"What the fuck's wrong with your face?! Christ on a bike, next time you're smiling, warn me."

Klicka här.

Den enda personen som tagit upp min tanke kraft.

Orkar inte lägga in bilderna nu så dom kommer senare :)!

For som sagt till skolan och ja.. Det var sjukt varmt, skulle springa på idrotten en lång sträcka... haha så jag gick och sedan spelade jag brännboll, trodde verkligen att jag skulle kunna dö så varmt var det. Efter skolan så hade jag möte med Matildas moster som jobbar på Um, vi hade nått möte för do mska börja med nån ankät. Så ja, och sedan for jag till mormor och åt på burger king med mormor och min kusin. As snajs ;D
Sen så gick jag och kusinen en snabbis på staden för hon skulle visa en as snygg bikini från Gina Tricot som hade fullt med nitar på.. Mamma köp den när du kommer hem!!! den kostar 79 kr ;) hhaha, sen så gick vi hem och har bara suttit ute med Zack och Doris i solen och lekt, och nu så for hon nyss så nu ska jag väl.. Göra något tills jag blrir hungrig osv. och hoppas att mamma kommer in på skypen så vi kan prata lite ;D haha, ha en bra dag.


Saknar mitt röda hår och dom dära legginsarna ;(


morsning korsning

HAHAH, skoja.. Har precis klivit upp och ska gå ut med hunden nu och sedan så ska jag väl fixa mig lite snabbt och sedan ta bussen till skolan, dryg dag idag... + idrott (n)lär typ vara brännboll eller något som jag suger på. Efter skolan så ska jag iallafall åka till mormor och sedan ska jag,mormor och min kusin gå och äta på burger king och efter det så kommer jag mest troligt hem skulle jag kunna tro, fast ja.. Finns väl inte så mycket att göra hemma heller? Och sen så har jag helt slut på pengar på mobilen.. Yey, kul! Ne, nu ska jag springa ut med hunden så jag hinner så jag inte missar bussen, vore lite sad ;) haha. Ha en bra dag


Can't sleep.

Orden fanns inte längre inom mig som de brukade göra.
Jag pressade fram ord för ord.
Tillslut låg en mening där helt ointressant och bortglömd sekunden efter.
Tankarna jag brukade kunna tänka, var borta.
Känslorna jag brukade kunna känna, var tomma.

borta bra men hemma bäst.

Kom typ precis hem från Elin, har haft det as skönt där i skogen och bara tagit det lugnt. Igår så tog vi moppen till Bergvattnet och skulle äta middag med hennes mamma och Micke, fick soppatorsk efter halva vägen ;) hahah, så Micke kom med bensin och sedan åkte vi hem till Micke och åt, hoppade studsmatta, drack kaffe osv. Efter ett tag så åkte vi hem och Elin visade mig vart typ alla kompisar bodde efter grusvägen så Ida.. Jag vet vart du bor ;) haha, och sen så visade hon mig vart Granto låg någonstans, sen så for vi hem och sedan for vi till spegeldammen? haha, att dom har fina namn på ställerna? haha jätte fint där, hällor(?) osv. Sen så runt 11 så gick vi till skolan och skulle grilla lite och ja gick fram och tillbaka förbi skolan flera gånger och så töntig och rädd för allt så kollar jag alltid ÖVERALLT. Så hade kolla fönstret flera ggr och när vi kom på att vi kunde gå och sno ved för vi inte fick upp brasan så.. då kollade vi på fönstret för vi såg att det blinkade så då blinkade det i fönstret längst upp... och det slutade inte!! Så vi blev skit rädda och gick en bakväg hem för att slippa det och stod och spanade i fönstret i år för att kolla på det och sedan så bah slutade det ;o! As äckligt. Idag så åt vi frukost och såg på film och sedan for vi till Granto och badade, försökte med brasa.. Gick bättre denna gång, haha. Sen så la vi oss på klipporna och solade, spelade in lite fula videos och shiet som jag ska lägga upp senare :) Sen så har vi varit med Rickard och Emil hela dagen typ, stått i Rickards garage och meckat osv. Och nu så ska jag gå och krypa i säng så jag kommer upp imorgon! Så ni får ha det bra :D

hood

Nu har jag fått lite för mycket tankar på hjärnan så hade tänkt att åka till Gideå AKA. the hood. haha, och umgås med Cilla och Eliin ikväll, basta och bada osv. Blir nog mys! :) Så ja skriver nog senare eller imorgon! Ha en bra dag och hha en bra dag imorgon i skolan medans jag är ledig ;)

du finns inte mera-

"p...." finns inte längre.

Du är bara en ond tanke

hopps du förstår vad du gjort.
Du kommer alltid vara död i mina ögon


stekarn

OItroligt jäkla varmt och skönt idag, galet! Har legat på bakisadan i shorts och bh, har fått en rand iallafall så det är ett plus :D Så nu känner man sig lite brunare och lite finare, och lite fräshare pga alla tiotuysen fräknar jag har fått.. Sitter just nu och väntar på att mamma ska börja grilla köttet snart, ja vi ska äta fläskfilé as gött! Sedan ikväll så vet jag inte ritgit ska kanske till bjästa och umgås med Carl och Marcus som sagt eller så stannar jag hemma får se :) Ne nu ska jahg ut och hjälpa mami med maten, ha en bra dag!


Gammal bild på en blond karin ;D


sunshine

Ute är det galet just nu måste jag bara säga haha, det är 20grader!! galet, och jag vet inte varför inte mamma har väckt mig och sagt det tidigare ;o Klev upp typ nyss iallafall, för dum som jag är så går inte jag och lägger mig förän 5 för jag vet att jag kan för jag är ledig imorgon -.-' Inte bra karin!! Så ja, nu ska jag tvätta av sminket jag hade igår och sedan hoppa ner till gräsmattan och sitta där, hoppas på att mamma vill gå och köpa glass åt mig 8) moahaha, men nu ska jag ut till solen. see u later guuuuys. Min Firefox laggar så jag ser inga bilder osv. och därför kan jag inte lägga upp någa bilder i det hära inlägget.

happy bög.

Är otroligt glad just nu och otroligt jävla trött så vet inte ens vad jag gör uppe längre.. haha Blev iallafall en Hiss lista nu, diss lista får bli nån gång när jag är sur osv. For som sagt till Jacob och såg på nån sit bra film med kommer dock inte ihåg vad den hette o.O haha sen såg vi på super sugen och sedan la vi bara i sängen och lyssnade på slipknot och chillade, as skönt. Och jag ska snart ta och hoppa i sängen så jag kommer upp i bra tid imorgon och sedan chilla och hoppas på att det är soligt så att man kan sitta ute och få lite färg på sig, sedan att dra till Bjästa och umgås med Marcus och kanske Carl, blir nog as snajs ska ni se! haha, det enda som suger när vi är lediga på måndag är att man kan typ inte göra något med nån på söndag eftersom alla har skola på Måndag.. Det suger ;( Men haha, har druckit lite Te och ätit en macka så magen är glad och snart blir jag skit glad när jag får hoppa i säng! Ha en bra natt osv. Hoppas ni hade en bra kväll också :)


vissa betyder mer än andra<3


en liten tönt :')


Hiss



♦ Regn.
Efter att haft massa varma dagar kan det bli otroligt skönt med en regnskvätt,
och varför inte göra något romatiskt utav det? Ta din käraste eller din närmaste vän och sätt er ute på altanen osv. tänd ljus och ät gott och lyssnar medans regndet skvätter. Så underbart!


♦ Ledigt!
Ja, hur kan man inte gilla att vara ledig?1 :D
Har som sagt varit/är lång ledig just nu och det känns underbart, finns nog inget skönare ;D
Bara att njuta och kolla på solen och bli brun osv.


sun

Ja i dag har det varit otroligt varmt gaha, gick ut i solen och drack lite saft och woho så hoppade min katt ut genom fönstret :o så satt ute med hon och sen så sprang hon bort.. Sen så jagadr jga henne upp på gården ochsen såtog ja na, och gick till stan med Marcus och Carl och drack kaffe på Waynes, görrans. Sen så har vi inte gjort något mera seciellt.. KOm hem för ett tag sedan och åt mat och sen fixade mig för jag ska snart åka till Jacob så det blir nog nice. Ska väl se på film och dampa? Yeah, men skriver när jag kommer hem inatt. Ha en bra kväll.




ägghuvud

Håller på att koka ägg just nu och sedan ska jag nog koka kaffe och rosta mackor med sedan så ska jag kanske gå ut och sätta mig i solen och hoppas på lite färg? :D solen lyser ju för en gångs skull så varför inte, och jag är ledig.. Fast tror inte att jag vågar sitta i bh och shorts.. Folk från vägen osv. Kan se mig så känns lite pinsamt, eh, får ta på mig ett linne sen om det blir för varmt så får jag väl ta av mig den bara helt enkelt. Min katt har gått och blivit galen, jag bor näst längst upp och vad gör hon?! JO HON HOPPAR UT GENOM FÖNSTRET :o katt jäkel,  skit bra speciellt när hon är en inne kat.. Ne så ska nog ta ut hon nu när jag går ut också eftersom hon går runt och jamar som man tror hon är störd i huvudet så :) Ne ska fixa äggmackan nu så skriver jag senare. Ha en bra dag!




Mr. Perfect doesn't exist my little friend.








Jag? tråkigt?! nejnej, hur kan ni tro det?! :)

lysande själv?

Om man lyser med en ficklampa ensam, är man självlysande då?


i'll miss u...




tierd bitch.

Är en trött jävla bitch just nu känner jag, är lite halv sur så därför kallar jag mig bitch idag. Blir säkert gladare då.. HAHAH, vaknade typ runt 2 nångång. Men det gör inget för jag är ledig idag ;) HAHA, har suttit här sedan dess och nyss kom jag på attjag kan vara snäll med mami så jag har dammsugat hallen och tvrummet, snart hennes rum, köket och mitt rum också :) Då blir hon nog glad när hon kommer hem + att jag ska göra mat till henne. Kände att jag behövde en kaffepaus så jag blir lite piggare nu så jag inte somnar typ med dammsugaren igång eller något sådant, skulle vara lite onödigt faktiskt  ;) Ne ska fortsätta dricka upp mitt kaffe och sen dammsuga klart så kan jag skriva mera sedan! Ha en bra dag :D





trött?

HAHA, man ska inte låta mig vara trött eller ha tråkigt för länge.. då  kan det gå till ungefär såhär:



pippiiii

Kom precis hem från Petra, lekte med hon och Andre. hahaha, ganska kul. Har absolut inget att säga förutom att det är iskallt ute typ? hahah :D Gick och köpte frensh hotdog, sen så har jag typ suttit och drivit med folk på hennes msn och dom har drucke öl.. vill med ;( men körde moppe så det gick ju inte alls.. Eh ska nog slänga mig i sängen nu eller gå ner till stan och träffa fullt folk dvs Marcus och Carl som har varit på olles :D Vill också vara 18.. seriöst alla går typ ut när jag mste sitta hemma :(.. skit kul, godn§§att!


hunddagis?

Jag och mamma åker förbi en gubbe och en tant som har typ 5-7hundar i koppel.

Mamma: vafan äre nå jävla hunddagis dom har här eller?! KAN DOM INTE VARA INOMHUS MED DOM DÄRA FULA HUNDARNA ELLER?!

HAHAHA

hard workwork.

Slutade egentligen jobba 14:00 men jag stannade till nästan 4 för vi höll på att baka, och ja.. baka är väl det vi har gjort hela dagen, hahaha. Eller tvättat diskmaskinen med .. Gick ut och satt mig i solen en stund med mamma och drack lite kaffe och sedan så for vi till mammas kompis,eller innan svängde vi förbi max och köpte en lyx shake, as gött! :D haha, drack kaffe och åt go bullar gjorde vi, och sen så började hennes unge leka lite med mig när blygheten hade gått bort :) Så ja.. Fick en Merci ask och nå baktjosan :) Skit bra, haha. Så ska stoppa i mig lite go chokladnu medans jag ser på film/tv, får se vad det blir.. Har tyvärr inget mera att skriva tyvär. haha.


Lyxshake från max, jordgubb på bilden men jag drack choklad.


uppe med tuppen.

Eller kanske inte.. men har man ledigt och kliver upp såhära tidigt så är man verkligen uppe med tuppen, måste gå och kissa, rolla mina bysxor (ta bort katthår), sen så ska jag vandra mig till jobbet så skriver väl när jag kommer hem? :) Ha en bra dag, och själv så ska jag försöka med det ;) hahaha


saknar kusinen min ;( krya på dig ärtis<3


bullar och mjölk.

Sitter här och dricker mjölk och äter bullar som jag bakade idag, eller ja som mormor bakade åt mig :')
Gah, jag hatar verkligen när jag är själv eller på kvällar när jag inte har något att göra för då tänker jag alldes för mycket på saker som jag egentligen inte borde tänka på så ja..
Känns som om alla kommer att lämna mig, kommer inte komma härifrån och alla sticker åt sina håll. Vännerna ramlar av en efter en och kvar står jag är här ensam och lämnad, har en familj med en mamma kvar känns det som...

Gaha, behöver bli på bättre tankar känner jag, kanske ska dra igång en film och dränka mig i bullar? Why not, bullar är gott :) HAHA, borde sova snart eftersom att jag ska jobba imorgon trotts att jag är ledig. Men ni vet extra knäcker man så gör man, nejmen bra för ekonomin min iallafall. Om jag ska vara med Carro imorgon så ska jag tvinga henne att vi ska fota lite så jag kan byta header och skit :)! Skulle inte vara så dålig ideé när min header är gammal och har ju en annan hårfärg osv.

Ska ta och hoppa i säng nu så jag inte är en zombie imorgon :') HAHA, men ha en bra kväll och en bra dag imorgon på skolan kära vänner ;)


UNDERBART SNYGG BRUD! OMG :( JAG DÖR SNART...


tips på blogg!

En blogg jag verkligen måste tipsa är en tjej som heter Ericavalentina.blogg.se!
Check it out bitches.

Hon har väldigt vågade bilder men hon är otroligt jävla fin, lite synd bara att hon ska ge upp bloggen ett tag bara men men vad ska man göra? :D Kolla hennes bilder och ge lite creds ;)!




ang. "baby pink? nail hair?"

Så vet jag inte alls varför det inte går att kommentera! :o men har du något du vill kommentera där så kan du bara skriva på ett annat inlägg och skriva att du menar till det :) Är inte så tekniskt så jag vet vad det är för fel eller nått. hehe, det sämsta med att jag har blogg är att jag inte kan fixa nått 8) men som sagt, kommentera ett annat inlägg och skriv att du egentligen menar det inlägget! :)

släpp loss folket!

En sak jag verkligen tycker om är när folk släpper loss och skiter fullständigt om dom skämmer ut sig, t.ex. jag och mina kompisar gick och dansade björn gustavsson dansen på stan, satt som statyer osv. Allt för att skämma ut oss, jag menar... mer roligt för världen :D En tjej som jag verkligen älskar är Tabby!
Här är en utav hennes videos
Fast den bästa hon har gjort är ju ändå den hära:



Idag på skolan så hade vi någon jävla kulturgala, så några dansade osv. och på slutet ville dom att publiken skulle hänga på och dansa med dom, det var den dära.. I drop it.. balbal vet inte vad det är för låt,
bara tjejer som var och dansade där och "fjortis"dansade sig, typ såhära:

Och sen så gick det upp en liten ensam och mobbad kille typ på "scenen" och började dansa, hahaha vet ni hur kul det var? Och han blev typ glad när folk skrattade också, en kille eller ja tjejer också ska vara så. Bjuda på sig själv till 100% no metterwwwwwwwwwwwhaaaaaaaaat, så jävla kul ju!  :)

Så mitt tips till er är att bjuda på er själva och var inte rädda för att skämma ut er! :)
Ju mer skämmigt det är, dessu roligare är det

bullbak

Ja jag var ju som sagt på skolan idag, och vid lunch så bad jag min mormor att komma och hämta mig så jag kunde hämta gympakläder. Spelade brännboll på gympan, mitt lag vann! YEY, säkert bara för jag var i det laget och bidrog så mycket.. haha kan inte ens skjuta långt med kärringträet ;( DÅ ÄR DET JÄVLIGT ILLA VILL JAG FÖRSÄKRA ER OM!! but hey, i'm still aliveeee! omgfg, haha skoja.. inte kul. Aja efter skolan så drog jag till staden och träffade Carl och drack kaffe och dampade lös, sen så kom Alex och vi gick till seconhand för han skulle ha nå jävla tyg sen frågade han om dom hade en gammal häftpistol, hon i kassan kollade fundersamt på honom och sen säger han:
"Alltså jag ska ju inte skjuta nån med den men!!"  HAHAHAHA, så härlig pöjk! Många fina skratt fick man iallafall, sen så kom Marcus efter att han hadevarit på halkbanan ._. vill också börja ta körkortet, elakt. Dampade runt en stund och sedan skulle dom hem så då gick jag till mormor som redan hade bakat klart bullarna som jag hade tänkt att baka tillsammans med henne men ja, så jag och mamma fick lite mat i magen osv. Fick även 40kr, snäll mormor :) Och nu sitter jag bara här, jag är ju ledig imorgon eller ja.. Ledig fram till måndag/tisdag kanske man ska säga? Genom att vi är lediga på måndag också, känns skit skönt! Och snart är det den 20onde så då får man pengar och då har jag en massa saker som jag ska fixa ;) NOT TELLING U GUYS!

Det var nått som jag hade tänkt att säga här.. men glömde bort det lika fort som jag kom på det, det var något jätte intressant iallafall.. haha ;( Inte bra att ha sånt hära minne, men jag har hela natten på mig att skriva något så återkommer med ett inlägg senare för nu ska mami ha datorn! :) CYA!


En otroligt gammal bild på mig från rotsidan!



nattinatti

Kokar just nu lite mjölk och ska göra gammeldags varm choklad dvs med kakao, se på en film och krypa ner under täcket och drömma om min kära Audrey Kitching och ja.. :D Hm, ska se till att vara rätt så pigg imorgon så jag kan göra sotning eller ja åtminstonde sminka mig så jag kan ha skjortan, sen efter skolan så ska jag till stan och vara med Carl, dricka kaffe och snacka lite skit om tjejer :D Godnatt

kom ihåg!

GLÖM INTE NURÅ FÖRIHELVETE!!!!

Onsdag: Jobba!
Torsdag: leka med Lina! AWESOME

1,6  nålen,ring på 1,4


baby pink? Nail hair?

Jag funderar på om jag ska färga baby pink istället för ha shocking pink  som jag hade (det är typ totalt urtvättat), och testa att ha nailhair istället för clips och fläta/sy! men vet inte alls, och sen vart jag ska beställa löshår ifrån är ju en bra fråga.. Har ni kära läsare beställt löshår från nått ställe och kan rekomendera det? Skulle vara skit bra! För jag har oftast beställt mitt löshår från tradera osv. Och det är bra men kan vara kul att testa en riktig sida också! :)




you and me

Vi var som två oskiljaktiga pusselbitar
Nu har vi bytt färg och form

chokladpudding.

Har inte alls gjortnågot speciellt idag, lite läxa osv. Men ja bättre än inget som sagt, Tina kom förbi och vi drack kaffe och surrade och sedan så kom hennes kille Mattias hit sen så stack dom. Åt chickennuggets till middag,diskade osv. Och ja.. Sen så for jag och mamma och handlade köpte chokladpudding!! Ni vet dom dära "Jacky"? Skit goda är dom iallafall, och jag har inte slängt mig i duschen ännu så tror jag ska ta och göra det sen får jag se vad som händer :)!







Blev min låtsas mammas pappas skjorta,svart linne och svarta leggings.
Skulle sitta jävligt bra med sotade ögon till det!


104 frågor om mig

1. är du kär? - mja.

2. har du snusat? - ja

3. har du fimpat en cigg på nån annan? - tror inte de ;D

4. har du legat i sängen brevid en kille? - ofc

5. har du blivit dumpad? - ja

6. har du blivit slagen allvarligt? - yes sir

7. tar du droger? - nej, är hög av livet

9. har du pussat en tjej? - Självklart

10. hatar du någon? - nej

11. älskar du någon? - Men ja!

12. har några av dina vänner svikit dig? - ja

13. har du djur? - kissekisse, voffvoff!

14. har du legat brevid en tjej i sängen? - jajemensan!

15. hatar du dig själv? - ne.. bara ibland

16. gillar du orange? - usch nej

17. har du haft/har oskyddat sex? - eh, ja

18. har du nån sjukdom? - nej

19. har du skämt ut dej för den du gillar? - hahhaa, vem har jag inte skämt ut mig för?`:)

20. har du en gris? - min hund låter som en gris, min mamma låter som en gris.. ne :(

21. har du en plattång? - jaa

22. har du en bror? - aa

23. har du sjukt bra humor? - haha ja? Vem äre som drar alla bra skämt så folk dör av skrastt egentligen? :)

24. är du brunett? - nej

25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - Får jag sitta eller ligga i duschen så ja! :D

26. tycker du om hästar? - jaa!

27. har du en hund? - ja

28. har du skilda föräldrar? - ja

29. har du gått på simskola? - JaJeMeN (hhaha skoja med stora och små bokstäver)

30. har du sagt bög till en kille? - jaa

31. har du sagt fitta till en tjej? - joopp

32. har du fuskat? - klart!

33. har du en teve på ditt rum? - Ja

34. har du lunar? - haft iallafall, tror jag ahr kvar min gamla :)

35 har du MSN? - yees

36. har du en syster? - låtsas systrar bara

37. har du bruna ögon? - ja medgrönt i

38. gillar du att fota? - jappjapp

39. har du sett dig själv brinna? - ja

40. hjälper du dina vänner? - så gott jag kan ja

41. gillar du tacos? - nea, har förätit mig på det

42. tycker du att du är söt? - nea

43. har du dansat? - dansa på bardisk? japp! hahaa nejmen ne

44. har du spelat fotboll? - ja, miss that :(

45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - nea, kåthet snarare.

46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - uh, nej. jobbigt ju

47. har du ätit sniglar? - haha uuh. vem äter sånt frivilligt? :(

48. äger du en locktång? - nepp

49. gillar du att tugga tuggummi? - sir yes sir

50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - japppp

51. gillar du kläder? - nej, haha funderar på att bli nudist :(

52. hatar du falska vänner? - yes.. vem gör inte?

53. gillar du räkna matte? - hahahaha dum fråga..

54. älskar du någon nu? - aah :)

55: har du gråtit inför en vän? - jaa..

56. kan du sjunga? - kan kan jag väl, men om det låter bra är en annan femma :)

57. har du sett nån dö? - aop

58. säger du vad du vill? - oftast så

59. är du stor? - stor? ja självklart

60. vad är ditt hela namn? - Karin Linnea Sjölund

62. är du kortare än 1.60? - nej, 162½!

63. älskar du sommaren? - jappp

64. älskar du vintern? - ja

65. har du mer än 6 par skor? - haha nej..

66. brukar du sjunga när du är i duschen? - yes ;D

67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - aa

68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - nej

69. gillar du att städa? - när jag är sur arg eller ledsen kan det vara skönt men usch nej

70. gillar du att sova länge? - finns det någor bättree?

71. har du vart med om en olycka? - ne

72. är du förvirrad? - hehe ja..

73. har du mer än 6 par byxor? - tror inte det

74. har du förlorat en vän? - jaa

75. gillar du att shoppa? - ne, bara jobbigt,varm och man får ont i benen sen på och av med kläderna hela jävla tiden.

76. har du varit i paris? - nej men vill :(

77. gillar du ormar? - jaaaa :D

78. klarar du dej själv? - japp.

79. har du lagat mat? - ja?

80. är du klantig? - ehehe.. ja

81. har du foppatoffler? - hade iallafall

82. har du mer än 20 låtar på din data? - yees

83. sminkar du dej innan skolan? - om ja ork

84. har du träffat en kändis? - yees

85. har du mer än 7 par nagelack? - nee

86. har du busringt? - gaha,ja :D

87. har du skällt på din bror? - aa

88. har du en vän som skiter i dig? - vän och vän, men jaa

89. har du velat göra saker men vågar inte? - ye

90. sover du med nått gosedjur? - min katt? :D

91. har du åkt nånstans utan att du får? - aa

92. vill du bara bort ibland? - yes

93. har du tältat? - haha självklart, elin.. minns du i åsele? :D

94. har du brännt dig? - ja ;(

95. har du lekt med levande ljus ? - vilken unge har inte gjort det?

96. har du lekt anden i glaset? - jaa :'D

97. skäms du ibland? - jora,

98. bor du i skåne? - haha nej

99. gillar du hip hop/rap musik? - ibland

100. är du på sista frågan nu? - nej?

101. är du singel? - ja

102. har du åkt flygplan nån gång? - ne jag flög med mina vingar utomlands :)

103. är du blyg? - Ibland.

104. har du svarat på alla frågor? - ja


OMFG

LOGGADE NYSS IN PÅ MYSPACE OCH SER ATT JAG OCH AUDREY KITCHING ÄR VÄNNER!"!!!!1 OMG MIN DAG ÄR UNDERBAR!!!!!

feber

Redan igår kväll så hade jag jätte jätte ont i huvudet och kallsvettades, och i morse var huvudvärken kvar och hade lite feber så stannade hemma idag iallafall, har gjort frukost osv. och ska snart duscha och sedan börja med läxan, så jag har fått nått gjort trots att jag är hemma, så ja.. Funderar även på att springa över vägen och köpa en glass så jag blir lite mera sugen på lite läxa? ;) Ikväll så ska jag nog testa mammas locktjosan? Så jag får stora fina lockar osv. Blir nog kanon bra :) Ne nu ska jag hoppa i duschen så jag blir klar nångång. Ha en bra dag



remeber

Leka med Carl på tisdag och gå på dubbdadis (gubbdagis/clas ohlsons?)

dikt


Varma andetag,
kalla glasbitar.
Splittringar av hjärtat som dog,
men fortsatte slå bara för att jävlas.

pierca?

Har lust att pierca smiley elelr vad det nu heter 8) den dära strängen under läppen, så sjukt jävla snyggt. Har alltid velat haha. I have to dooo it,


SEr nu hur snyggt det är eller?! JAG VILL!!!

gah, ska iallafall gå ut och hämta en stol ute på gården nu typ så jag inte missar början utav filmen som börjar klockan 21.00 på  3an, såg ut att vara skit bra på reklamen iallafall. Har inte gjort något kul idag, cpat mig med kameran lite.. och ska nog ta med mig den när jag går ut så det blir lite till sen klippa ihop det :D haha, as kul liv jag måste ha.. Ha en bra kväll så skriver jag imorgon :)


10 saker som bevisar att du är svensk.

(Lånat från annaginas blogg, läs! haha härlig brud)

- Du blir arg om du lånar ut en femma och inte får tillbaka den. 5 kronor är ju trots allt mycket.

- Du tar upp busskortet 15 minuter innan bussen kommer för du är rädd att störa passagerarna.

- Du vågar inte yttra dig om något utan väntar till någon annan säger det, och då börjar du babbla och ska på något sätt alltid ha med meningen "ska våra skattepengar gå till....". Khara på er och era skattepengar.

- Du ska alltid ha antingen en katt eller en hund och offrar hela ditt liv för dina djur. Skulle någon tvinga dig att välja mellan dina djur och dina barn så skulle det vara otroligt jobbigt att välja.

- Du tror att det svenska sättet är det bästa sättet och att alla andra traditioner och religioner som finns är absurta.

- Du spenderar  halva veckan till att planera hur mycket du ska dricka till helgen. När helgen är förbi spenderar du de kommande två dagarna med att skryta med hur mycket du drack till helgen och hur många Smirnoff för mycket "Patte och Jonte" drack.

- Du har inga problem med att svära åt din lärare eller din mamma. Det är ju ditt liv, inte fan får dem va kaxiga?

- Du ska alltid dra till Australien eller Norge för att jobba efter studenten, man ska ju leva livet medan man kan eller?

- Du blir nervös av ordet äktenskap och är istället sambo eller tillsammans med personen i 10 år, och fastän det har gått så lång tid är du fortfarande rädd för att binda dig eftersom "det finns ju så många andra fiskar i havet". Sen när du väl gifter dig skiljer du dig 3 år senare.

- Du vägrar byta kassaled fastän en ny kassa öppnas. Vågar man byta kö?

max

Mamma orkade inte göra någon mat idag och det är nog inte så konstigt tanken på hur mycket hon hade fått i sig igår, så vi for och köpte maxmat.. GAAAH! underbart gott kan jag ju säga, och nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart någon gång så är allt kanon :) tror även jag ska gå ut i solen ett tag också, kanske göra en flumvideo? Ja vi får väl se vad som händer ;D har tyvär ingen hund som jag kan busa med.. EH det ordnar sig, tror jag har hittat en ny klänning som jag vill ha på skolavslutningen.

Kerry Lace Top Dress SEK 399, TFNC - NELLY.COM

Den är också från nelly och kostar 399kr :)!


Get on my horse!



HAHAHAHAHA JAG DÖR!!! så gammal men jag satt nyss och var lite deppad och hedde på den hära, hahah fan vad jag började garva :o

13 saker du tänker på när du är full!

(tagen från Facebook, men sann som fan)


1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!

2. Omg I'm so hot!

3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!

4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!

5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt! ( klockren!)

6. Tequila? Vilken bra idé!

7. Jag ska bara vila lite...

8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?

9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu! (true..)

10. Det är inte långt, vi går!

11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..

12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.

13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö


Seriöst det är typ som om någon har scanna av huvudet på en..

grillning

Ja Tina,Mattias,Tette,Ludde och Carro kom ju hit och dom grillade korv och jag grillade kyckling satt ute och drack lite öl,coder,vin och kaptenmorgan ja många olika val fanns det xD haha, hade det jävligt kul fast ja.. Ludde och Mattias kommer ju från samma ställe i Huddik så dom satt och prata om folket där som inte vi andra kände menmen, sen så gick vi in till mig ett tag och värmde oss och sedan kutade vi ner till lekparken och lekte. Hhahah, har nog aldrig haft så kul på länge gah.. Det fanns en rund "cykel"sak och hahah as kul, sen en hängmattsgunga liknande vad skit kul, hahaa. Aa gick hem runt 1 och sedan runt.. 2-3 så for jag och mamma in till akuten för hon hade spräckt ögonbrynet.. För att hon hade ramlat på en SJpall!! h<zhahahha så sämst, aja hon fick tre stygn och sedan gick vi hem i kylan och var hemma typ runt 4 eller nått sådan och jag kunde inte somna förän typ 5-6.. Och nu ska jag ta och stoppa nått i magen för att sedan gå ut och gå en sväng :) Ha en bra dag!


En sån kallad SJ pall kan sluta såhär..


+ fetaste fläskläppen, haha.




kom nyss hem från akuten med mamma, haha. ...

100509_033216 (MMS)

kom nyss hem från akuten med mamma, haha. Berättar om min roliga kväll som slutat med tio ton sand i skorna och mammas akutbesök imorgon.


väntan

Sitter här färdig fixad och lyssnar på gammal musik, kommer upp så himla många otroligt bra minnen. När jag är ensam hemma så lyssnar jag oftast på hiphop osv. För att få lite insperation? till dikter, eller ja allt sådant. Och alla minnen till alla dåliga rappare, haha fan vad kul man har haft. Haha, hej jag heter Karin och är 89år ungefär, känns ungefär som så när man pratar om gamla minnen. Sjukt hur tiden går fort ändå, tyckte nyss att jag var typ 6år och hade nyss fått mina höga barbieplatå skor, petade mig i näsan så jag blödde näsblod och fick vara hemma från skolan osv. haha så sjuka saker man har haft och gjort. Sitter iallafall och väntar på lite folk som Tina,Mattias,Tette (Tinas lillasyster), Ludde och Carro, Ska sitta ute och grilla och bara chilla! As skönt, sen så sitter jag och tvingar Marcus hit så att vi blir lite till, ska nog dricka nå öl och sådant också. Börjar bli som sommar känns det som :) Älskar sånna hära kvällar och gah.. För två år sedan så tillbringade jag hela min sommar i Själevad (därifrån jag börjat vara med dom) och ja, grillade och söp på kärringberget ungefär varje kväll, kom alltid hem med texter i ansiktet osv. Fan vad kul man hade då, och gah.. Saknar mina små moppepojkar också :') hahha ne nu ska jag gå och fixa grillen, ha en bra kväll! Mobilbloggar nog senare eller bloggar jag riktigt :)


what happend?

THIS HAPPEND!!!





sweeet karin.. hahaha vad tycker ni? Lugg elelr inte?

stay

If you leave me tonight, I'll wake up alone,
don't tell me I will make it on my own,
don't leave me tonight,
this heart of stone will sing till it dies
if you leave me tonight.

I'm not the only one for you
but you're the only one for me


Secondhand Serenade - stay close dont go!

vad hände?

100508_173909 (MMS)

vad hände?


home coming.

eller något sådant. hehe. kom nyss hem, eller.. ja! Gick till Själevad strax efter att jag skrev sista inlägget och sedan så var jag med folk och sedan så skjutsade andre hem mig runt 12-1 och sen runt 1-2 så hämtade han och Robin upp mig igen, for till stan och åt på max, letade polisen fast dom ville inte följa efter oss (sadface!!) och fick soppatorsk :'D hahah, vad jag har saknat sånna hära underbart roliga och sköna kvällar. en sak som var as äckligt var att när jag kom hem så såg jag att Elin hade skrivit på msn om lite kärleksbekymer och sedan så gick jag in på facebook och bara skulle testa "spåkulan" för kul och då står det såhär:

Hej Karin Bästa Sjölund

Spåkulan säger: Visa lite mer förstående när en väninna söker stöd för sina kärleksproblem.

HUR LÄSKIGT VAR INTE DET PÅ EN SKALA!?!?!? gah :( tror dom söker genom min dator.. haha nu ska jag gå och se på film så jag kan sova ikväll och sedan så imorgon ska jag ut och grilla med några kompis mest troligt :') Blir kakas kul nog, massa kompisar som man inte har umgåts med på länge. Gah.. Blev sugen på iskallmjölk med is:(.. Ska sluta tänka så nu. Hha, vilka jävla bekymmer jag har alltså..
Ne nu slänger konungen in kepsen! Skepp och hoj mina mat-troser! (kul skämt karin)


Min middagsklänning :)


let me be

Orkar inte fälla fler tårar idag
Alla kan bara dra
Jag vill vara ensam
Och tänka över mitt liv



Pappa lämna mig ensam en stund
Fatta att du gör allt värre
Jag behöver inte dina ord
Dom bara skär i mig
Jag behöver inte dig




Syrran min jag vet
Jag vet att du vill mig väl
Men du fattar väl
Att jag inte heller kan berätta för dig
Det går inte
Ingen kan ju få veta
Jag är ledsen
Inte du heller



Mamma jag tänker inte säga mer
Hur mycket du än frågar
Och tjatar
Du fattar ju bara inte
Förstå
Att det inte funkar
Att prata med dig

svar

Självklart så vill inte min kamera vara med så måsta skriva ändå.. haha

Postat av: Matilda
Tror du på spöken? om ja så varför?
Tror du på gud?
Hur många syskon har du?
Ditt fullständiga namn?

svar: Ja jag tror på spöken, jätte svårt att förklara när jag inte kan visa.. så visar nog i ett videoblogg senare istället!
Nej jag tror inte på gud men jag tror att det finns en högremakt? eller vafan..
Klas är mitt riktiga/äkta syskon, vi har alltså samma mamma och pappa, sen så har jag Hanna, Valter och Belinda men doms mamma är tillsamanas med min pappa, det är den enda "kopplingen" vi har tsm.
Karin Linnéa Sjölund.  Och jag är sur (fortfarande efter ca. 13år tillbaka) för att min mamma inte döpte mig till Casandra..

Postat av: nicke
vad brukar ett påskägg göra om dagarna?
tycker du om att åka båt?
har du varit utomlands?
vilket politiskt parti föredrar du?
vad tycker du om påsken?
vill du åka på min cykel?
vad vill du bli när du blir stor?
vilken mat är din favoritmat?
tycker du om hästar?
vad tycker du om nixy?
vem är den fulaste personen enligt dig?
tycker du att obama är en bra president?
vilket är ditt favoritmärke när det gäller bilar?
brukar du bada på sommaren? :)

svar: På veckodagar så går det hära påskägget i skolan och på helgerna gör den lite utav varje, men ett riktigt påskägg vet jag inte :)
Ja, eller ja.. När det går fort tycker jag om det, eller i en ro båt för det är "romantiskt".
Japp det har jag! inden en gång och bulgarien 2.
Inget.
Ja får jag åka på din cykel? :)
Längre?! haha, nejmen typ.. lastbilschafför eller mekaniker, eller frisör.
Har ingen ritkigt favorit mat, äter allt som kommer i min väg! MOAHHAHA.,
Hästar är söta och roliga :'D
Han är dum i huvudet, nej jag skoja, kännerr han inte :)
Nixy är fulast! haha skoja, vet inte.. ingen är väl ful egentligen.
Är inte insatt i det :)
SUPRAAAAA, nejmen har inget speciellt favorit märke.
JA jag badar på sommaren, vem gör inte?!

Postat av: maria
vem hatar du?
vem är bäst?
super du ofta?
röker du?
vilken linje ska du gå?

Svar: Hatar ingen, men tycker mindre bra om folk bara.
Jag är bäst vem  annars?
Nej jag dricker inte ofta och oftast så nrä jag far på fest osv. Så dricker jag inte.
Tyvärr ja, men försöker sluta.
Har sökt fordon,bygg,industri och frisör.

Postat av: din älskling.

jag älskar dig baby!

hur mycket älskar du elin thylin egentligen?
minns du vårat första minne?
Har du sagt allting till mig?
vad längtar du mest efter?
vill du åka till falkenberg just NUUUUUUU?!
(eheh , jag vet vad du kommer svara på alla dom där, men roligt ändå :D:D) ily<3 / e

Svar: Alldes för mycket ;)
Ja självklart minns jag det"
Nej inte allt men nästan, det finns saker hjag inte vill berätta ocskså.
Sommaren, falkenberg, du och jag,jag och du! :D
JAAAAAAAAAAA!!! :D

Postat av: Lina
Hur många har du haft sex med?
Vem är killen du älskat mest? / Vem är killen som du varit mest kär i?

Svar: mellan 5-8st. säger dock inte hur många utan det är något mellan där.
Älskar som vän eller kärlek? gah.. Marcus tror jag nog.. Eller Kvarre.

Postat av: heeejejjejej
ha du gått ner i vikt de senaste året?
vad är meningen med livet?
favorit smycke?
är du duktig i skolan?
hur många läsare har du/dag?
varför får du inga många kommentarer?

Svar: Ja det har jag,
helt ärligt? jag vet inte.
Nog min och Elins ring.
Jadå, när jag vill så kan jag.
100-200st en dålig dag.
Eftersom sånna som du inte kommenterar pullo :)


Postat av: Den där innebandyklubban

Tänder du på kameler?
Isåfall, VARFÖR?! DOM KAN JU FÅ BRÄNNSKADOR!
Portion eller Lös?
Grov eller General?
Porr eller Äntligen Hemma?

svar: hahaha nej?!
Portion, men lös går bra det med.
både och. lika gott
Porr helt klart! haha,

förbannad.

Är så jävla sur så jag har lust att slå ihjäl någon!!! Vi har sålt kakor,kolor osv. Så vi skulle lämna in pengarna idag och Rebecca tog dem för att hon skulle lämna dom till sin mami som skulle lägga in dom på vårat konto och jav ad händer på idrotten!?!??! NÅN JÄVLA FITT IDIOT FGÅR OCH TAR NÄSTAN 5000KR UR HENNES VÄSKA! hennes PERSONLIGA,EGNA väska! Vafan är det hära för jävla folk som man lever bland?! Ja visst var det kankse dumt att läman så mycket pengar i väskan men jag menar.. man tror ju åtminstonde att man kan lita på dom man går i skolan med, på det ställe man är ungefär varje dag och på stället som vi har slösat vårat liv i, men icket!! GAH ÄR SÅ JÄVLA FITTFÖRBANAND SÅ JAG HA.deugwyfbe.... ska iallafall svara på frågorna nu, i ett vindeoinlägg!

coffe and sun time.

KOm hem från skolan för ett tag sedan, gah.. Har verkligen känt hur jag har saknat att kunna skriva och dela med mig utav saker så nu lyser solen för fullt här i övik så har kokat kaffe och väntar på ylwa-lii och sedan ska vii ut i solen och dricka kaffe och snacka skit! haha, blitr nog bra ska ni se. Tänkte svara på frågorna ikväll om jag hinner iallafall :) ne nu kommer ylwis,




ask me anything.



Fråga mig vad som helst! Har jag 11tår? Vart jobbar jag? tror jag på kärlek? vem diskar här hemma? Vem gör mat? Sover jag med mamma min än? Har jag gossedjur i sängen? favorit bok? Tror jag på spöken? Ja fråga vad ni vill! :)

Eftersom det blir så dåligt med inlägg nu så tar jag frågestund ist.

<

If you fall for me I'm gonna tear you apart. Baby, I'll break your heart.


har man tråkigt så har man.

Hade gjort ett annat videoblogg också men det ville inte läggas in på datorn. Orkade inte fara till skolan imorse pga personliga anledningar som sagt. Och ja.. Vissa sa att man inte kunde se videobloggen under men nu kan man den, det hade varit något fel med den sidan tydligen? Aja hade skit tråkigt nyss efyter ha gjort x antal läxor så fjantade mig på mammas pilates(?) boll och kom på att jag kunde ju göra nått kul utav det så ja.. Här har ni!


video


dystert inlägg men bättre än inget

why?

You were the last person I thought would do this to me. You aren't even worth spilling tears over anymore. I spilled enough on you already 'till this day. I have given up hopes, I have begged and been trying. Some things are just not meant to be apparently.


Hur kan man såra en person så djupt?


(Detta har inget med kärlek alls att göra just so u guys know)


can't

Orkar inte blogga idag, har ingen lust till det.. Så blir väl till veckan igen eller liknande.

kan inte mera..

Det börjar nämligen bli
svårt att andas och jag sjunker
bara mer för varje minut som går.

....

Musik på högsta
volym hjälper inte
längre mot ensamhet

RSS 2.0