diss vs hiss!



- Dikter!
att skriva dikter är bland det bästa som finns, man kan få ut så otroligt mycker som annars bara ligger och skaver och man vet inte riktigt vem man ska prata med det om och allt sådant! skriv av er istället, det behöver inte alls rimma som många tror. Det bästa är att det finns flyt i det!

- Fotografera!
Jag tycker det är bland det roligaste som finns, och när man blir äldra kan det vara kul att sitta och kolla tillbaka på massa bilder på vad man gjorde som ung, hur världen såg ut då, hur man själv såg ut och massa mera.

- Vänner!
Det är bland det bästa men även det sämsta man kan ha, ta vara på dom vänner ni har och älskar! En dag kanske dom inte finns där och då kommer ni kanske aldrig förlåta er själva. Tänk inte på deras dåliga sidor så mycket som ordspråket säger bra själv "men tänker aldrig på det man har, men saknar det man inte kan få"





- Falska personer!!

Ja det säger ju sig själv ganska stort varför jag dissar det, finns inget värre än falska personer.hur kan man må bra utav att såra/få dom andra "kompisarna" att må dåligt!? fattar inte det dära..


- Svininfluensan!


Blir så himla less nu när alla håller på att överdriva den influensan och allt sådant. Men sedan kommer vi till att det suger att vara sjuk och därför dissar jag denna influensa!..



Kommentarer
Postat av: M A L I N

bra hiss & diss!

2009-11-21 @ 13:01:49
URL: http://malinassarsson.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Klicka i rutan så sitter du fast här ._.

E-postadress: (Syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0